Pistemittelö -peli

Seuraa 
Liittynyt17.12.2008

Keksin tämän idean ihan yhtäkkiä. Pelin idea on se, että jokainen peliin osallistuva alkaa kerätä itselleen pisteitä. Pisteitä saa kun suorittaa jonkun alla mainituista asioista Aku Ankan sivuilla. Voittaja on se, joka kerää itselleen kaikkein eniten pisteitä ennen määräajan umpeutumista.

Pisteitä saa seuraavista asioista:

1p. - Kirjoitin päivässä 15 viestiä.

- Pelasin jokaista Aku Ankan nettisivun peliä.

- Piirsin kuvan Ankallisgalleriaan

- Kirjoitin artikkelin / muokkasin artikkelia Akupediassa.

2p. - Kirjoitin päivässä 30 viestiä.

- Sain 3 mitalin jostakin (esim. pelistä, keskustelusta ynm.)

- Rekisteröidyin Aku Ankan sivuille

- Loin 4 topicia joita ei haukuttu turhiksi.

3p. - Kirjoitin päivässä 50 viestiä.

- Ostin Aku Ankan kaupasta 5 € tavaraa.

- Kirjoitin tuhannen viestini.

- Pääsin jonkun pelin top. 10 listalle

5p. Kirjoitin päivässä 80 viestiä.

- Ostin Aku Ankan kupasta 15 € tavaraa.

- Pääsin 3 pelin top. 10 listalle.

- Kirjoitin 3000 viestini.

10p. - Ostin Aku Ankan kaupasta 60 € tavaraa.

- Kirjoitin 7000 viestini.

- Piirsin 10 kuvaa galleriaan.

- Pelasin 5 peliin 1 mitalin.

Pisteiden saaminen pitää todistaa linkillä topiciin, tai kuvaan. Tai tilausvahvistuksen kopiolla ILMAN osoitetta ja nimiä ja muita omia tietoja. Mitalit voi tarkastaa profiilista ja peliennätykset Pelit & Puuhat osiosta samana päivänä.

Pisteiden keruu aikaa on 1.11.2010 asti. Etsin peliin ylläpitäjää joka tarkistaa pisteet. Ensimmäinen pääse, jos on aktiivinen ja luotettava pelaaja.

Pisteet: (listaa päivitetään niin usein kuin mahdollista)

Kommentit (2)

kir1
Seuraa 
Liittynyt30.11.2009

Kelpaako2 mitalli? Sain juuri 2 mitallin Hessun hahmovisasta vai mikä se nyt olikaan. Voit tarkistaa asian sivultani. Niin ja myös 2 mitallin Hessun superkuvapähkinästä.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pisteiden ansaitseminen kilpailussa kannustaa ikävästi käyttäjiä kirjoittamaan paljon viestejä. Koska viestit voivat olla mitä vain niin tämä saattaa houkutella käyttäjiä kirjoittamaan lyhyitä turhia viestejä ja näin modeille tulee lisätyötä.

Tämän lisäksi kilpailu houkuttelee tekemään uusia topiceja. Tämä ei ole hyvä, sillä topic pitäisi tehdä ainoastaan siinä tapauksessa, että keksii _hyvän_ idean topicin aiheeksi, josta uskoo keskustelua syntyvän ja jollaista ei löydy aikaisemmin. Itse olen tehnyt 8 kuukauden aikana kolme topicia, joista ainoastaan 1 on oikeasti menestynyt. Topiceja ei siis tehdä vain tekemisen ilosta.

Aloitusviesti on kuitenkin tehty ajatuksella ja kilpailun idea ja säännöt tuotu selvästi ilmi. En myöskään usko (en ole tarkistanut), että edes melkein samanlaista topicia on olemassa. Tämän vuoksi annan topicin olla rauhassa ja katsotaan mihin suuntaan tämä tästä kehittyy.. : )

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat