miksi monen mielestä Don Rosa on paras piirtäjä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

lue otsikko!!!

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Don Rosa tekee hyvin omaperäisiä kuvia ja tarinoita. Tarinat ovat jännittäviä ja pitkiä. Luulisin että siksi kaikki pitävät siitä. Oma lempipiirtäjäni on myös Don Rosa.

-best ankka-

Vierailija

Don Rosa piirtää omaperäisesti ja hauskasti. Rosalla on piirroksissaan yleensä hauskoja yksityiskohtia. Tarinat ovat pitkiä, mikä on hyvä juttu. Siksi monen mielestä Rosa on paras. Hän on minunkin lempipiirtäjä.

~Karsimo~

Vierailija

Minä en sen sijaan pidä Don Rosasta, koska hän piirtää niin paljon kaikenlaisia viivoja, ja saa kaiken näyttämään niin vanhan näköisiltä. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta en kiellä sitä, että hänen tarinansa ovat hauskoja. Piirustustyyli on suuri osa sarjakuvaa, mutta mielestäni tarinan kulku on pääasia.

~SweetChocolateDuck

Vierailija

(ylempään) Mistä ihmeen viivoista sä höpötät?! Lue oma tekstisi

"Hän piirtää niin paljon kaikenlaisia viivoja..."

Mä en ymmärtänyt. Olisi hyvä juttu, jos selkentäisit.

Don Rosa on maailman paras piirtäjä. Yksityiskohdat ynnä muut ovat tarkasti piirrettyjä, ja sitä DUCK -merkkiä on kiva etsiä.

Libel on hollantia ja tarkoittaa sudenkorentoa.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Libel: Jokaisella on oma mielipiteensä, ja itse kuulun siihen vähemmistöön, jonka mielestä Rosa ei ole hyvä piirtäjä. Käsikirjoitukset ovat kyllä hyviä, ja niihin on saatu sopivasti huumoiakin mukaan, mutta itse piirrokset ovat älyttömän tönkköjä - ei ihme, sillä taiteilijahan on itse kertonut käyttävänsä sapluunaa ankkojen piirtämiseen.

Itsekin tosin fanitin Rosaa joskus kymmenvuotiaana, mutta ajan mittaan suosikkini on kääntynyt inhokikseni, kun tajusin kuinka epälennokasta hänen piirrosjälkensä on. Itseänikin häiritsee hänen tarinoidensa liiat yksityiskohdat ja varjostusviivat... ilmeisesti tehty suosionhakemiseen?

Kaikin puolin Don Rosan piirrosjälki ei ole mieleeni, vaikka hän varmasti siihen on paljon aikaa käyttänyt. Itseeni ei vain iske umpijäykkä ja tilanteentäysi perfekionistityyli...

Vierailija

Miksikö Don Rosa on melkein kaikkien mielestä paras? Ensimmäinen selitys tälle jutskalle on että, Don Rosan piirrostyyli on hienoa, sitä en kiellä, mutta minusta hän ei ole ihan paras. Hän on listallani Giorgio Gavazzanon jälkeen. Hänen tyylinsä on ehkä liika-tarkaa, mutta silti tosi hienoa, mutta tunnistettavaa. Toinen selitys on, että kenen mielestähän on paras, koska hän ei tiedä muita. Mutta ensimmäinen on toden näköisempi.

Don Rosan käsikirjoituksetkin ovat todella hyviä, mutta niistähän tässä keskustelussa ei ollut tarkoitus puhua.

-HH!

Vierailija

Libel, tarkoitin tuolla "kaikenlaisilla viivoilla" sitä, että hän piirtää todella pikkutarkasti ja sellaisia pikkuviivoja, jotka häiritsevät minua vähän. Oma mielipiteeni on vain se, että pidän enemmän sellaisesta selkeämmästä piirustustavasta, en pidä liian ylitarkasta ja liian varjostetusta.

Vierailija

Don Rosa tekee hyvin hienoa ja yksityis-kohtaista jälkeä.

Don Rosan piirustukset erottaa heti Carl Barksin Paul Murryn ja Kari Korhosen piiroksista.

Jos minulta kysytään Don on paras piirtäjä.

Vierailija

Don Rosa on yksi minunkin inhokki piirtäjistä jota milestäni ylistetään aivan liikaa mielestäni Italiassa oat ne ainoat hyvät piirtäjät ja heille se kunnia mielestäni pitäisi antaa, mutta jokaisella on oma mielipittesä ja olinhan minäkin joskus Rosa fani jonka jäljiltä on minulle jäänyt muuama hänen kirjansa, mutta enää tuskin koskaan ostan yhtä ainuttkaan Don Rosan kirjaa paitsi jos jostain sellainen halvalla löytyy.

Tripla-Taskari-Fani.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat