Mitä haluaisit vaihtaa Aku Ankassa?13

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mielstäni aku voisi saada itselleen tavallisen onnen Roope vippaisi hänelle , ei koko ajan luettaisi Hannu tai Tulpun kanssa tappelua Iines ei aina syyttäisi Akua.Minä Julleankanpäänmaissi en kestä

kun kaikissa jaksoissa kaikki kääntyy epä onneksi Akulee tai tappeluksi Hannun tai Tulpun kanssa tai tämä Iinekesen syyttely Akulle.Voisiko vaikkapa Kari Korhonen Toteuttaa sellaisen tarinan?

Ja olisi kiva jos Pulivari olisi enemmän jaksoissa.

Mikä on sinun mielipide voitko kertoa.

Kiitos.

Kommentit (14)

Vierailija

Mielestäni se ei haittaa ollenkaan. Pulivari voisi kyllä olla enemmän Aku Ankassa, mutta ei kauheasti kun ei mikään kauhean kiva hahmo ole. Aku Ankalla ei olisi mitään ideaa jos Roope lainaisi Akulle eikä Aku olisi epäonninen. Julleankanpäänmaissi jos et kestä sitä niin älä lue Aku Ankkaa ei pahalla, ja Aku ja Tulppu ei tappele kaikissa sarjoissa. Kaikissa jossa he ovat mukaana niin kyllä mutta ei Aku ja Tulppu ole mukana kauhean monissa jaksoissa. Eikä Iines ole vihainen Akulle aina. Tämä on ainakin oma mielipiteeni.

Vierailija

Sitten vain ilmoitat ideasi Korhoselle. Täällä ideastasi ei ole mitään hyötyä. Eikä Akulle aina käy samanlailla.

Vierailija

JEK on ihan oikeassa!Eihän Aku Ankka olisi enää mitään,jos Akulla olisi aivan tavallinen onni.Ja eihän se Iines mikään vihainen Akulle ole aina.Että minusta Aku Ankka on hyvä tuollaisenaan!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Mitä haluaisit vaihtaa Aku Ankassa?13

polleo - 09.09.10 08:00 (ID 626961)

JEK on ihan oikeassa!Eihän Aku Ankka olisi enää mitään,jos Akulla olisi aivan tavallinen onni.Ja eihän se Iines mikään vihainen Akulle ole aina.Että minusta Aku Ankka on hyvä tuollaisenaan!

Minustakin Aku on mahtava sellaisena kun se on, ja Aku olisi pelkkä kaupunkilainen muiden joukossa jos sillä olis ihan tavallinen tuuri ja tavalliset sukulaiset...=)

-Napu

Vierailija

Onko nyt kyse Aku Ankka -lehdestä vaiko sitten Aku Ankka -hahmosta? Ei oikein tullut ihan selväksi. Mutta sanotaan sitten molemmista! Kaikkihan niin 'innolla' minunkin mielipidettäni jo odottavat.

Eli, lehteen ei minusta tarvita mitään muutoksia, paitsi jos saa pyytä Kuuta taivaalta, niin voisi olla joskus Taikaviitta. Mutta kyllä se Viitta Taskareihin paremmin sopiikin.

Mutta jos pitäisi muutta hahmoa (tai mitä sillä nyt ikinä tarkoittakaan) ei minustakaan tarvitse muuttaa yhtään mitään. Ei se sopisi, jos Aku olisi ihan normaali onnekas ja Hannu ja Roope ties mitä! Ei kiitos. Parempi pysyä näissä

'perinteissä', kun mennä muuntelemaan historiaa. Mutta jos joku oikeasti haluaa toteuttaa tämän, niin mene käsikirjoittajaksi, uskon, että silloin voit muutta Akun vaikka kuinka hyvä onniseksi kuin vain haluat.

Mutta, jälleen kerran, mielipide-kysymys täysin.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

En kestä Riitta Hanhea, hän on minusta ihan turha hahmo...

Jos ajatellaan Aku Ankka-lehteä, niin haluaisin että julkaistaisiin enemmämn Rosaa ja Barksia, ja Oma nurkka julkaistaisiin useammin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat