Don Rosan vierailu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä Don Rosa on tulossa suomeen ja olen menossa katsomaan sitä, mutta kun en tiedä mitä kirjoja sinnä pitää ottaa pitääkö ne kirjat ostaa sieltä kirjakaupasta ja saako niitä tyoda kotoa tai ostaa sieltä Toivon että saisin vastaukse etten vaan mene sen eteen ja anna omia Don Rosa kirjoja sille ja se kysyy "What's that books go to buy books from this shop" Kertokaa pliis

hack-man hakkeri jo vuodesta 2009

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

No, kun kävin Giorgio Cavazzanon nimmarin tuossa maaliskuussa hakemassa, jengi toi sinne Roope-setiä ja muita julkaisuja mihin Cavazzano oli piirtänyt. Itselläni oli silloin mukana menetetyn muistin tapaus, ja siihen kirjoitti herra nimensä enempiä mukisematta.

Aion itsekin mennä Don Rosan nimmarin hakemaan. Mukaan tulee Temppeliherrojen kätketty kruunu-kirja ja 6 akkaria. Toivottavasti Rosan nimi näihin irtoaa helposti.

Piirtämiseen en jotenkin usko. Hänhän ei piirrä enää, miksi piirtäisi nyt? Siis kun Rosa on lopettanut(KAI) näön takia, miksi hän piirtäisi sellaisille sadoille tuhansille ketkä tulevat hakemaan nimmarin, niin miksi heille? Juu oli sekava, kiva jos saitte selvän

Vierailija

Minäkin ole lauantaina Espooseen Rosalta nimmaria pyytämään menosa. Pyydän ne Auringon poika kovakantiseen molenpiin Roope Ankan elämiin ja tekoihin ja lisäksi ostan paika päältä Pako kielletystä laaksosta kirjan ja pyydän siihen.

Vierailija

Minäkin olen tiistaina menossa Rosaa katsomaan.

Ostan uusimman Rosan kovakantisen ja pyydän siihen nimmarin. Mukaan lähtee myös eräs Rosan piirtämä juliste.

Vierailija

Siis kirjoittaako Rosa myös muihin kuin Pako kielletystä laaksosta kirjaan? Temppeliherrojen kätkettyyn kruunuun+6 akkariin(kansikuva ja johtosarja By Rosa) ja julisteeseen(by rosa) olisin nimmaria hakemassa. Kirjottaakohan?

Vierailija

Lainaus:
Re: Don Rosan vierailu

Tapsa99 - 16.09.10 04:09 (ID 630421)

Jos itse menisin sinne, niin ottaisin vaan paperin mukaan, ja pyytäisin, että hän piirtäisi siihen Akun/Roopen, ja nimmarin alle.

~ Tapsa


Vierailija

Ite ostan uusimman kovakantisenja meen kattoo sitä jumboon. Mukaan lähtee myös omatekemä rosa kansio missä on kaikki mun Rosa lehdet ja myos juliste.

Vierailija

Niin, minä ainakin ostan paikan päältä sen uuden kirjan, ja ehkä otan paperia mukaan, johon pyydän, että voisiko hän piirtää siihen jonkin hahmon/kirjoitaa nimikirjoituksen.

-LP-

Vierailija

Minä menen tampereelle ja ajattelin ottaa mukaan Don rosan kirjoja kuten Kadonneen kirjaston vartijat, Temppelinherrojen kätketty kruunu, Sammon Salaisuus, Kolmen kaballeron paluu, Roope Ankan elämä ja teot 1 ja 2... ja ehkä paperii nimmarii varten:)

DonRosaForever98

Vierailija

Mä menen torstaina kattomaan häntä Oulun cittariin ja mukaan otan yhden julisteen ja ostan paikan päältä sen uusimman kirjan.

-duck96-

Vierailija

Itse en harimillisesti pääse katsomaan Rosaa vaikka hän nykyään onkin noussut pohjamudista yhdeksi lempipiirtäjäkseni ja yksi syy on ainakin, että kaikki paikat missä Rosa käy ovat aivan liian pitkän matkan päässä ja jos Rosa olisi käymässä Turussa niin sitten Rosan tapaaminen ei olisi minulle mikään mahdoton juttu.

Tripla-Taskari-Fani.

käyttäjä-464
Seuraa 
Liittynyt24.6.2008

Mä meen kattoo Rosaa tampereelle suomalaiseen. Aattelin ostaa sieltä sen uuden kirjan ja mukaankin saattaa tulla Musta ritari,Roope ankan elämä ja teot 1 ja 2, ja sammon salaisuus kirjat.Kirjottaakohan Rosa niihin aijemmin ostettuihin?

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat