Ketka tapasivat Don Rosan Tampereella?

Seuraa 
Liittynyt27.6.2008

Hei vaan kaikille.Taalla puhutaan tasta tarkeasta asiasta,minka aiheen huomaa otsikosta.No

niin,aloitetaan. PS onko tullut ikava?

Kommentit (10)

Vierailija

En ole nähnyt :( En voi nähdä Don Rosaa ollenkaan, koska minä asun täällä Kuopion suunnalla, mutta en Kuopiossa :( :( :(

~D@isy, aina ajan tasalla

Vierailija

En ole nähnyt Tampereella, asun monta kilometriä etelämpänä..

Kukkelikuu: hänellä saattaa olla näppäimistö, jossa ei ole Ä ja Ö kirjainta, eli siis englannin kielinen näppäimistö. Tai sitten en eivät vaion toimi.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Minä tapasin Don Rosan tampereella,koska asun tampereella,mutta siinä kävi niin että jono oli aivan hirmu pitkä ja kirjatkin loppui kesken.Me etsittiin sitten pelkkää Don Rosan kirjaa ilman nimi kirjoitustsa kaikista lähellä olevista kirja kaupoista ja lopulta löydettiin se.Harmi ettei saatu nimmaria.Olisi ollut mun piirtämä piirrustuskin annettava Don Rosalle.Onneksi sentään näin hänet.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Olin Suomalaisessa kirjakaupassa Tampereella hakemassa Don Rosalta nimmarin. Paljon oli väkeä vuoro numeroni oli 188 joten aika häntä päässä olin. Onneksi en mennyt sinne turhaan : )

karvisfani97
Seuraa 
Liittynyt27.11.2008

Mitä järkeä on tehdä tällainen topic, jossa vain kysytään, että "oletko nähnyt Don Rosan Tampereella"? Minun mielestäni ei mitään. Eikö olisi ollut paljon järkevämpää kysyä tätä Don Rosa-topicissa, eli täällä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/3/viestiketju/16511/don_rosa ?

Ehdotan, että jatketaan tätä keskustelua tuolla.

Tarkoitukseni ei ollut loukata eikä paasata, vaan valistaa siihen, ettei turhia topicceja tehtäisi.

karvisfani97 - Akun ohella myös Karvisen fani

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat