Saitko Don Rosan Signeerauksen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onnistuitko saamaan Rosan nimmarin?

Nimmarin saaminen saattoi olla hieman vaikeaa, sillä jonot olivat pitkiä, ja jotkut jäivät ilmankin.

Itse sain mimikirjoituksen Jumbon Citimarketissa, kahden tunnin odotuksen jälkeen.

Juuri nyt Sellossa alkoi viimeisten signeerausten jakaminen, ja paikalla on luultavasti paljon väkeä.

Jos haluat nähdä, miltä Don Rosan nimmari näyttää kirjassa, se löytyy osoitteesta: www.akuankka.yhd.fi

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Sain nimmarin Don Rosan uusimpaan kirjaan. Onneksi en mennyt sinne turhaan. Varmasti heitä ketuttaa kauheasti jotka eivät saaneet nimmaria. Olin Tampereella Suomalaisessa kirjakaupassa hakemassa nimmaria. En tiedä näkikö kukaan minua mutta sanon että minulla oli Nightwish paita, valko musta ruudullinen villatakki, puna musta huivi ja mustat housut. Sanokaa jos joku on nähnyt minut :>

Vierailija

Minä olin tänään akateemisessa sain nimmarin uusinpaan kirjaan jouduin odottamaan noin kaksi ja puoli tuntia.

tetra
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minä sain sen siihen uusimpaan kirjaan, jouduin odottamaan kolme ja puoli tuntia, siis aika paljon.

Olin aivan viimeisten joukossa, jos olisin tullut viisi minuuttia myöhempään niin en olisi saanut sitä. Niin kävin siis Espoossa Sellon kauppakeskuksessa, menin sinne klo 13.30. Jono oli ulos asti. Niin ja 400 ensinmäistä sai nimikirjoituksen, minä olin noin 390:nes. Sain kätellä Rosaa ja muuten jos joku näki minua niin minulla oli se uusin Aku-paita, mustat housut ja Yhdysvaltojen laivaston lippis.

"Tetra Kaloista Paras"

Vierailija

Minä en saanu vaikka halusin. Keskiviikkona akateeminen kirjakauppa

syy:Uimahyppyharkat

Torstaina k-citymarket syy oma elokuvakerho :( nyt on huono olo kun en saanut don rosan nimmaria:(

Vierailija

mä tulin varmaa 13:50 akateemiseen ja ostin kirjan mut nää "turvamiehet" sano et ei enää saa. sitte menin kattoo (surullisen) kirjoi ja huomasin et ne pääsi lisää tyyppei sinne jonoo, joten pomppasin portaat alas ja valitin "turvamiehille" et äskön en päässy ja sitte ne päästi mut! jonotin ehk 5 minaa? olin tokavika ja vika poika sai myös piirrustuksen!

Don Rosan singneerauksista iloisena K-E

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Kyllä sain, vaikka läheltä piti. Omistin kyllä ennestäänkin yhden herra Ruusun nimikirjoituksen, mutta kaksin aina kaunihimpi, kuten sanotaan. : )

Tulin paikalle klo 11.10, jolloin Akateemisen edessä oli jo reilun 300 metrin jono. Siinä sitten odottelin hieman yli tunnin, kunnes eteeni tuli kyltti, joka oli mukamas rajana sille, ettei saa nimmaria. No, minä pysyin toiveikkaana ja jonotin kyltin perässä aina sisälle saakka, jolloin se otettiin yhtäkkiä sivuun! Ilmeisesti Ruusulla oli jonkin verran vielä aikaa signeerata teoksiaan, joten myös toiveikkaat nimmarinhakijat pääsivät lopulta osingoille. Ehkä minun olisi kuitenkin pitänyt jättäytyä viimeiseksi, niin olisin kenties saanut piirrustuksenkin... : D

Vierailija

Lainaus:
Re: Saitko Don Rosan Signeerauksen?

91800 - 26.09.10 08:00 (ID 635094)

Sain Don Rosan singeerauksen Kaakkurin citymarketissa,kun olin jonottanut 10 min:)

Mä myös. Ollaan vissiin nähty siellä (:

~ Libel. Aina paikan päällä.

Vierailija

EN JÄRJESTÄJÄT OLIVAT HUONOSTI JÄRJESTÄNEET SEN SELLOSSA SILLÄ HE PÄÄSTIVÄT MONIA KIILAAMAAN ENNEN MEITÄ SIKSI EI TULLUT NIMMARIA VAIKKA SIINÄ OLI VAIN NELJÄ IHMISTÄ JOTKA JÄIVÄT SIIHEN :(

Vierailija

Sain nimmarin Sellossa n. 3 tunnin jälkeen. 1,5h ennen Rosan saapumista, ja sit 1,5h jonossa eteenpäin matelua. Ainaskin 5 tyyppiä kävi ihmettelemässä, että "mitä jonotatte?"

Vierailija

Juuh. Kaverin kanssa aamulla keskusteltiin mesessä että haluaisiko tulla kanssani selloon hakemaan nimmarit? No sitten mentiin. Mutta ennen ulkoilutettiin Frettiä Stadissa. 5 tuli kysymään että mikä eläin:)

Jonoon mentiin noin klo 13.30. Jono ulottui silloin lähes ulos. Seuraavan 20minan aikana jonoa tuli vain lisää. Siinä me sitten kaverin kanssa seistiin (välissä istuttiin, kaveri ja kaverin isä kävivät hakemassa Hesestä ruokaa, se syötiin istuen kivilattialla.) sellaiset 3h 30min ennen kuin saatiin nimmarit. Nyt se komeilee Temppeliherrojen kätketyssä kruunussa, harmi että vähän mokailin ja piirsin tussilla siihen viivan. Onneksi sain tussin pois, mutta pieni jälki jäi:)

Jalat olivat kipeät sen jälkeen. Jonottajia oli n.700, kuulin kun joku laski.

Näin muuten Vaa_rin, mutta oltiin lähdössä, en ehtinyt moikata.

Vierailija

En saanut Don Rosan signeerausta, koska Rosa ei käynyt missään läheisessä kaupupungissa vaikka kyllä sen signeerauksen olisinkin halunnut ja lähimät kaupungit olisivat olleet Helsinki ja Tampere, koska asun täällä Turussa päin.

Tripla-Taskari-Fani.

Vierailija

Sainhan minä peräti kahteen kirjaan signeerauken. Lisäksi kännykkään kuvia jotka ovat epätarkkoja.

Olen niin onnellinen kun sain nähdä piirtäjäidolini ja kätellä häntä. Mukava mies, sen minä sanon.

Huh huh, signeeraus oli vaivansa väärti.

Stockmannilla oli kyllä todella pitkä jono, kiersi koko korttelin ja klo 19.45 jono pistettiin poikki mutta kerkesin juuri ja juuri Akateemiseen kirjakauppaan. Sain signeerauksen Auringon poikaan ja Pako kielletystä laaksosta kirjaan. Eräs poika raukka jätettiin oven ulkopuolelle, Kalevassa taisi olla siitä että poika oli yrittäny päästä 5 kertaa mutta aina häädettiin pois. Jonotin parisen tuntia ja ehdin silti. O.o

JukkaMicael
Seuraa 
Liittynyt11.9.2008

Eilen lauantaina Akateemisessa Kirjakaupassa @ Hki. Saavuttiin paikalle n.9.30 ja tilaisuus alkoi 12. Parinkymmenen ensimmäisen joukossa. Oli odotuksen arvoista, en unohda sitä päivää koskaan =)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat