Spämmääjät ja trollit kuriin!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä voi keskustella mitä vaan esim miten spämmääjät ja trollit pistettäisi kuriin.

Ei lukkoon-viestejä koska sekin on spämmiä vaan painakaa tuota ilmoita asiaton viesti-nappia.

Pauli.K,Spämmääjiä vastaan.

ps.Uusi sigi.

Kommentit (3)

Vierailija

Eiköhän tästä ole jo ollut topiceja. Tällä hetkellä ei ainakaan mielestäni ole edes mikään hirmuinen trollien aika päällä. Joten, mielestäni tällaiselle topalle ei ole minkäänlaista tarvetta, ainakaan nyt.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Et tainnut tulla ajatelleeksi, että juuri tälläinen puhuminen trolleista ruokkivat trolleja eli saavat trolleja tulemaan vain lisää tälle sivulle, kun huomataan, että heitä huomioidaan.

Kuten Ropsu ehti jo sanoa, ei täällä ole juuri nyt edes oikeastaan noita trolleja tai spämmääjiä, toki niitä aina välillä tulee, mutta se on aivan tavallista tälläiselle isolle sivulle, heille kyllä annetaan bannit kunhan ylläpito ja modet puuttuvat asiaan, esim yksi päivä täällä oli eräs käyttäjä, joka lähti huonosta käytäytymisestään banneille, nykyään siis laitetaan kyllä mahdolliset häiriköijät kuriin.

Tästä aiheesta on ollut aiemminkin topiceja, mutta kaikki niistä on mennyt lukkoon, miksi? koska tälläiset ovat turhia topiceja, jotka saavat vain trolleja tulemaan lisää vaikka tarkoitus olisikin päinvastainen, mieti siis mistä teet topicin ensi kerralla.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Kalamies
Seuraa 
Liittynyt22.6.2008

Et tainnut tulla ajatelleeksi, että juuri tälläinen puhuminen trolleista ruokkivat trolleja eli saavat trolleja tulemaan vain lisää tälle sivulle, kun huomataan, että heitä huomioidaan. Kuten Ropsu ehti jo sanoa, ei täällä ole juuri nyt edes oikeastaan noita trolleja tai spämmääjiä, toki niitä aina välillä tulee, mutta se on aivan tavallista tälläiselle isolle sivulle, heille kyllä annetaan bannit kunhan ylläpito ja modet puuttuvat asiaan, esim yksi päivä täällä oli eräs käyttäjä, joka lähti huonosta käytäytymisestään banneille, nykyään siis laitetaan kyllä mahdolliset häiriköijät kuriin. Tästä aiheesta on ollut aiemminkin topiceja, mutta kaikki niistä on mennyt lukkoon, miksi? koska tälläiset ovat turhia topiceja, jotka saavat vain trolleja tulemaan lisää vaikka tarkoitus olisikin päinvastainen, mieti siis mistä teet topicin ensi kerralla.

Olin sanomassa samaa.Ethän pahastu kun lainasin tekstiäsi hiidenkirnu.

Kalamies aina kalastamassa.

Kalamies aina kalastamassa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat