Pitkät VS-taistelut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli VS-taistelut, jotka eivät lopu heti. Yksi taistelu kestää aina vaikka yhden viikon, ja sitten joku laittaa taas uuden. Milloin vain voit tietysti laittaa VS-taistelun VS-topaan, jossa lukee siitä topicista tarkemmat ohjeet: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/11605/vs_topic

__________________________________________________

Tämän hetken VS-taistelu / taistelut (max 3):

-

__________________________________________________

Eli aina kun VS-taistelua ei ole, tai niitä on 2 tai 1, niitä saa ehdottaa. Sitten siitä vaan otetaan joku ja, sitten se on auki viikon. VS-taisteluun voi vastata ihan, vain tähän topiciin viestittämällä. Vastaukset tullee perustella, eli semmoinen pari asiaa, miksi vastaat juuri niin. Myös on suotavaa, että päivität tilanteen viestin lähettämisen jälkeen.

----------------------------------------------------------------------------------------

Näköispainokset VS Kovakantiset: 0-14

Tupu, Hupu ja Lupu VS Leenu, Liinu ja Tiinu: 17-0

Taskukirjat VS Aku Ankka -lehdet: 6-5

Taikaviitta VS Superhessu: 11-0

Don Rosa VS Giorgio Cavazzano: 8-2

Mikki kiipelissä VS Tripla: 1-9

Aku Ankka VS Roope Ankka: 9-2

Fecchi VS Bancells: 8-0

Romano Scarpa VS Giorgio Cavazzano: 1-2

Tuplanolla VS Taikaviitta: 4-3

Mikki Hiiri VS Hessu Hopo: 1-2

Mini-taskarit VS Teemanumerot: 1-0

Sivut

Kommentit (169)

Vierailija

No itse, jos saan, "äänestän" että kovakantiset ovat parempia, koska:

-Ne ovat yleensä paljon halvempia (näk.painos 75e??)

-Hienot kannet

-Hyvät piirtäjät

En kiellä, että näköispainoksissa ei olisi, mutta on järkyttävää maksaa 75e yhteensä että saa jonkun vuoden näköispainokset! Älytön hinta.

Vierailija

Minäkin annan ääneni kovakantisille sillä olen samaa mieltä, että näköispainokset ovat kalliita ja näköispainoksissa ei ole niin paljon hyviä piirtäjiä kuin kovakatisissa kirjoissa, mutta oo näköispainoksissakin hyviä piirtäjiä kuten Barks, mutta kovakntiset ovat parempia ja minunkin mielestä kovakatisiissa on paremmat kannet.

Tässä tulokset: Näköispainos 0 Kovakntiset 3 eli 0-3.

Tripla-Taskari-Fani

Vierailija

Minun ääneni on yksinkertaisesti kovakantiset ja syyhyn on vain yksi vaustaus:kovakantiset kestävät paremmin esim. kulmat menevät ruttuun.

Vierailija

Lueskeltuani muiden huomasin että tämä on näköispainokset vs kovakntiset.Minä luulin pehmeä ja kova kantiset. :)

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

No, olen itsekkin kovakantisten puolella, sillä niissä on mielestäni paremmat tarinat, kuin niissä toisissa, joissa on myös hyvät tarinat. Ja yleisesti ottaen niissä on paremmat kannet ja ne taitavat olla hieman halvempiakin.

Eli minäkin olen sitä mieltä, että kovakantiset ovat parempia.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ihan vinkkinä Ropsu sinulle ettei joka kerta, kun tuon tilanteen päivität laittaa uutta viestiä, koska tuo menee muuten ihan pelkäksi spämmiksi. Laita mielummin avausviestiin, koska tilanne on viimeksi päivitetty eli päivämäärä ja jonkunlainen aika.

Mieluusti myös tänne haluaisin säännöksi tuon perustelun, kun kaikilta tuo ei näytä ihan onnistuvan, perustelujen kanssa viestitkin, jotka topiciin tulevat on paljon mielekäimpiä lukea, kun ei ole pelkkää sitä voittajaa kerrottu, pitäähän jokaisen mielipiteensä osata perustella ; ).

Kovakantiset vievät voiton tämän viikon kilpailussa, koska kovakantiset ovat kuitenkin sellaisia joihin on kerätty joitakin parhaimpia tarinoita eikä pelkästään jonkun tietyn vuoden parhaimmistoa, toki en pahemmin ole näköispainoksiin tutustunut, johtuen niiden älyttömän suuresta hinnasta. Kyllä voiton vaan vie kovakantiset : ).

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat