Kumpi on parempi minä vai sinä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Noniin kumpi on parempi minä vai sinä

Kommentit (6)

Vierailija

Mozilla firefox. Et varmaan huomannut, että tämän topicin tehnyt käyttäjä on täällä sivuilla aika tuore, joten pyydän ettet heti antaisi noin ankaraa tuomiota. Olet kuitenkin oikeassa että tämä on turha.

Vierailija

Siis täh!!!!Mikä tässä topicissa on edes ideana?Voisit kertoa vähän tarkemmin,Akunörtti?Mutta kuulostaa kuitenkin aika turhalta.

Vierailija

Lainaus:
Kumpi on parempi minä vai sinä

tuplanolla 2 - 01.10.10 06:52 (ID 637570)

Mozilla firefox. Et varmaan huomannut, että tämän topicin tehnyt käyttäjä on täällä sivuilla aika tuore, joten pyydän ettet heti antaisi noin ankaraa tuomiota. Olet kuitenkin oikeassa että tämä on turha, mutta älä kuitenkaan ole jatkossa uusille käyttäjille noin kovakourainen.

En mielestäni sanonut liian ankarasti pitäissihän kaikkien ymmärtää että tämä on turha topic.

Vierailija

Liiottelin kyllä vähän. Tarkoitin että olisit voinut kuitenkin perustella käyttäjälle miksi tämä topic on turha.

Vierailija

Turhia ovat nämä samaa toistavat viestit: "Lukkoon!" ja seuraava viesti on: "Joo, turha topic. Lukkoon vaan! ja seuraava taas "Lukkoon.". En tarkoita pahalla, mutta ei tarvitse toistaa aina, mitä ensimmäinen sanoo.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Käyttäjien vertailu on ok vain joissakin tilanteissa, mutta yleisesti ottaen sitä on parempi välttää. Tämä menee lukkoon, mutta sitä ennen muistuttaisin, ettette kirjoittaisi "Lukkoon!!"-tyyppisiä viestejä. Poistin tällaisia spämmiviestejä tästäkin ketjusta useampia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat