Don Rosan kootut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkäs, käsittääkseni ensi kesänä julkaista Don Rosan kootut -kirjasarja.

Kirjoissa on mukana Rosan omia tekstiartikkeleita ja harvinaisia kuvituksia eri lehdistä. Ja tietty kaikki herran tekemät sarjakuvat kronologisessa järjestyksessä.

Eli, onko kuitenkaan siinä mielessä järkeä julkaista tätä, kun juuri kaikki Rosan tekemät tarinat ovat julkaistu Don Rosan kovakantisissa kirjoissa.

Vain yhtä tarinaa ei ole julkaistu Rosan kovakantisissa, ja se on Ankronikka tarina Back in Time for a Dime!, jonka Don Rosa pelkästään käsikirjoitti, ei piirtänyt. Sitä ei ole julkaistu Suomessa.

Vaikka onhan Rosa tehnyt käsittääkseni jotain muitakin sarjakuvia kuin Aku Ankkoja, en nyt tiedä mitä.

Mutta pakkohan tuo on kai hankkia, vaikka rahastukselta maistuukin.

Kommentit (11)

Vierailija

Onko näissä kaikissa koteloissa yhteensä kaikki Don Rosan Suomessa julkaistut tarinat? Hinta on ainakin kova...

Vierailija

Just joo, luulin että ne on jotain 10€ mutta kun katoin tarkemmin netistä huomasin hirveän hinnan. Kuusikymppiä yhdestä sellaisesta! Olisin muuten ostanut mutta en nyt kun tiedän että se maksaa noin paljon.

Vierailija

Minäkin ostaisin mielelläni Don Rosan kootut mutta kuten monet muut jo ovat sanoneet ne ovat tosi kalliita. Eli en varmaankaan osta niitä kun ovat niin kalliita.

-Tepe

Vierailija

Ja mitähän helevetin järkeä tässäkin on?

Olen hankkinut kalliilla hinnalla ja kovalla työllä kaikki Don Rosan kokoelma teokset ja nyt tungetaan markkinoille tälläinen?

-Suoraa rahastusta sanon minä.

Olisin ostanut tämän jos minulla olisi vain muutama tai ei yhtään Don Rosan kokoelmaa mutta kun minulla on kaikki, en näe mitään järkeä ostaa tätä.

Vierailija

Minäkin ostan paljon Rosan kovakantisia. Mutta en törsää niihin viimeistä päivää...

Terveisin: LanttiAnkka352 (ankka lantittaa sut)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat