Teh life an times of Don Rosa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä tästä tulevasta "Dokumentista?

"Tanskan dokumenttiohjaaja Sebastian Cordes, joka on aina ollut ankkafani,Haluaa tehdä dokumentin sarjakuvapiirtäjä Don Rosasta. Don Rosa on yksi tunnetuimmista ankkapiirtäjistä. Hän rakastaa kertoa ankka tarinoita ja nauttii luoda sarjakuvia. Don Rosa on aina ollut sarjakuva fani ja on keräillyt niitä itse. Kaikki hänen työnsä on omistettu ankka taiteilija Carl Barksille. Hänen suuri rakkautensa ankka tarinoita kohtaan on tuottanut sarjakuvia, jotka ovat tupaten täynnä tietoa ja paljon yksityiskohtia. Hän on voittanut kaksi Eisner palkintoa, joista yksi on hänen mestariteoksensa "Roope Ankan elämä ja teot" vuonna 1995. Mutta vaikka hän on menestynyt,niin hän on saanut kamppailla koko elämänsä,hän rakastaa kirjoittaa ja piirtää Roope Ankka sarjakuvia. Hän on joutunut käymään läpi murskaattuaan käden, silmä leikkaus,Maksut , inhottavat Disney tekijänoikeudet, vastuu perheyrityksestä, yksinäisyys ja oikeusjuttu vastaan oman idolinsa, Carl Barksin. Dokumentti kattaa koko elämän Don Rosasta, kehdosta eläkkeelle. Se on tarkoitettu ankka- ja Rosafaneille."

Tuossa suomenettu suurin piirtein tuo esittely. Itse ihan mielenkiinnolla odottelen Idolini elokuvaa valmiiksi jonka pitäisi tulla 2010. Keskustelua tästä. Kiitos!

Edit: Otsikossa kirjoitusvirheitä. Pahoittelen.

Edit2: Unohtu tuo osoite. Pahoittelen siitäkin. eli se on donrosamovie.com/index.html

Kommentit (8)

Vierailija

Mitä mieltä tässä nyt pitäisi olla? En ole ikinä kuullutkaan, enkä osaa siksi odottaa. Tosin, olisihan se varmastikkin ihan mukava jos joskus tänne Suomeenkin ilmestyisi.

~ Viitta on voimaa

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Muokkasin nuo sivuston ulkopuolelle vievät linkit 'antilinkeiksi'. Ei tuo minun mielestäni mikään suuri virhe ole, jos vahingossa linkittää sivuston ulkopuolelle, mutta tietysti sitä pitää välttää. Itsekin olen joskus epähuomiossa muualle vieviä linkkejä laittanut. Erehtyminen on inhimillistä.

Mitä taas tulee tuohon dokumenttiin niin se ei mitenkään erityisen paljon kiinnosta minua. Vaikka Rosa onkin lempipiirtäjäni, minun ei ole välttämätöntä tietää koko Rosan historiaa. Tietysti jos kyseinen dokumentti näkyisi joskus Suomessa niin varmasti sen myös katsoisin. En kuitenkaan odota dokumentin julkaisua 'kuin kuuta nousevaa'.

Vierailija

Kiitoksia AkeMake että laitoit nuo linkit noin. Oon pitäny taukoa niin on päässyt unohtumaan :I Ei muutakun sääntöjä lukemaan :D

Vierailija

"I don't feel funny anymore. I guess this all is - as i've told - part of depression."

Uuh! Onko Rosa masentunut??

Vierailija

Jooh kyllä se ainaki sanoo. :( Jostakin luin, että sen takia he haluavat tehdä tämän dokumentin että Rosan elämänilo palaisi. :O

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat