Teetkö sinä sarjiksia?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jooh en löytänyt ainakaan aihetta. (tai sit oon sokee : I) Eli teetkö sinä sarjiksia?

Itse alotin 29.9 varsinaisesti piirtämään ankka tarinaa kun olin saanut käsikirjotuksen ja luonnokset valmiiksi. Vähän siitä tarinasta, eli kyseessä on Roope tarina ja aarteenmetsästys yhdessä Akun ja poikien kanssa, ja tällä kertaa paikkana on Pompeiji...(kaikki ihmettelee :O)

Ookoo teiän vuoro :D

Edit: ASDD päässy vauhtiin aiheiden kanssa...

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mä oon harrastanut sarjakuvien piirtoa jo viisi vuotta. Ensimmäiset sarjikset ovat vuodelta 2006 mitä löysin (merkkaan aina vuosiluvun sarjiksiin), eikä niissä ollut päätä eikä häntää : D Pääasiassa piirrän hevos -ja mangasarjiksia, mutta kesällä aloin harjoitella Aku Ankan piirtoa. Osaan piirtää Akun pään jo aika hyvin, ja jossain vaiheessa ajattelin kirjoittaa kässärin, piirtää ja lähettää jollekin kustantajalle hakemuksen, että pääsisinkö sinne piirtäjäksi... Jos en, niin kokeilen onneani esim. Hevoshullussa. (: Mutta siihen on aikaa, en tiedä, muuttuuko mieli vielä. Mut ei mua tällähetkellä mikään muu kiinnosta kuin sarjakuvapiirtäjän ura.

~ Libel. Aina paikan päällä.

Vierailija

En satu harrastaam kirjaimellisesti sarjakuvien piirtoa, minä vain piirrän Aku Ankkoja, en siis sarjakuvia. Hauskaahan se olisi oppia.

-LP-

Vierailija

Itse olen tällaisen topicin jo tehnyt, mutta se on aikojen saatossa jäänyt niin pahasti unholaan ettei sillä mitään väliä enää olekkaan.

Elikkäs teenhän minä sarjakuvia, joista nimiä ovat mm. Tole Tikku-ukko, Superkärpänen, Joskus omia Ankka-tarinoitakin olen tehnyt, mutta aika karmeilta ne näyttävät, ja sitten olen tekemässä luonnosta uudesta sarjakuva saagastani nimeltään Tuhon Miekka.

Käsikirjoitan myös omia Ankka-tarinoita, joista viimeisin minun piti täälläkin julkaista, mutta kiinnostus lopahti niin dramaattisesti, etten enää jaksa.

Vierailija

Itte oon piirtäny ankkoja jo 6 vuotta. Ankka-sarjakuviakin oon piirtäny monta. Pisin tähän astisista on 16-sivua. Aattelin aluks teen jonku 20 sivusen, mutta innostus lopahti. Oon alottanu varmaan 20 tarinaa , mutta vaan joku 7 on valmistunu. :P

Vierailija

Lainaus:
Teetkö sinä sarjiksia?

Ropsu Ankka - 05.10.10 03:02 (ID 638944)

Juu... Pari olen saanut valmiiksi, ja pari on kesken... Toinen niistä valmiista on galleriassakin =)

Voitko laittaa linkin?

Olen plussana keksinyt omia karikatyyrihahmoja yms, mm. Porkkana Ponin, Ampparikylän asukkaat ( ne ovat ampiaisia, en jaksa kaikkien nimiä laittaa tähän ), ja MALSK! - Mira, Anniina, Lotta, Sakura ja Kikoru. Tarina kertoo viidestä tytöstä ja heidän ystävyydestään (:

~ Libel. Aina paikan päällä.

Vierailija

Ööö Libelille semmost että olit laittamassa noita sarjiksia Aku Ankan toimitukseen? Ööö eikse oo niin että ne pitäis lähettää vaikka Egmontonille tai jollekin muulle kustantajalle? Mut nyt takasi tähän aiheeseen. Itsekin olen jo aika monta vuotta piirtänyt sarjiksia ja on siel itse keksimiä hahmojakin. Voin jos joku haluaa katso niitä mun toherryksiä lähettää tonne galtsuun pari "näytettä". Semmonen vauhti mul on päällä et 7 ruutua oon saanu tehtyä siitä kun aloitin eli n. 5 päivää sitte. Hitaasti mutta varmasti.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Teetkö sinä sarjiksia?

ASDD - 05.10.10 03:43 (ID 638991)

Ööö Libelille semmost että olit laittamassa noita sarjiksia Aku Ankan toimitukseen? Ööö eikse oo niin että ne pitäis lähettää vaikka Egmontonille tai jollekin muulle kustantajalle?

Häh? Kirjoitinko mä muka niin? O___O vähä mä oon tyhmä. Tuli siinä kirjoittaessa jokin ajatuskatko. Siis toimituksella tarkoitin kustantajaa : D

Mun bestiksen isoveli piirtää lyhyitä Batman -sarjakuvia ihan huvikseen. Olen lukenut niitä, ja hyviä ovat! (: Mutta joissakin juoni on hieman sellainen, etten tiedä mitä siinä tapahtuu.

~ Libel. Aina paikan päällä.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Noh, olin tehnyt epämääräisiä harrastelija-ankkasarjakuvia kymmenvuotiaasta, ja laitoin usein äidin kirjoittamaan mielensä mukaan ylipieniin puhekupliin...

Varsinainen sarjisinnostus alkoi vasta (muistaakseni) vuoden 2007 lopussa, jolloin Ankkiksen käyttäjätovereitteni innoittamana päätin tehdä ensimmäisen, kokopitkän, 12-sivuisen surrealistissarjakuvani, jonka juoni on sen verran sekava, etten rupea sitä yksityiskohaisesti selittämään - idea on se, että Aku vie herätyskellonsa korjattavaksi Pellelle, joka tiettyjen oikkujen takia päätyy menneisyyteen synnyttäen kuuluisan aikaparadoksin.

Sain monien pulmien jälkeen sarjakuvani valmiiksi (vuoden 2008 keväällä), jonka jälkeen rupesin työstämään hieman isompaa projektia. En ole päässyt kuvakäsikirjoitusvaiheessa seitsemättä sivua edemmäs, mikä taitaa kertoa jotain työskentelynopeudestani... : /

Vierailija

Kyllä mä mun kaverin kanssa oon joskus piirtäny akkarii mut en yleensä enää.Tossa eilen taas yritin mutta se meni päin puuta.Taitaa taidot olla ruosteessa.Käsikirjoitukset kyllä tulee ihan ilman vaivaa mutta piirtäminen ei.

-hf100

Vierailija

Tein juuri pari päivää sitten topicin "Kuukauden Sarjakuva", jossa yleisö valitsee käyttäjien lähettämistä sarjakuvista parhaan. Viime viikon torstaina lähetin Galleriaan ensimmäisen osan strippisarjakuvasarjasta Puhuva Apina, mutta eipä ole vielä ilmestynyt. Nyt on 6 kokonaista valmiina. Aika vähän olen piirrellyt ja Aku Ankkoja en kokonaisia sarjakuvia yhtäkään.

Käykääs nyt ihmeessä hyvät sarjakuvailijat sielä topicissa katsomassa ja modeille, saisinko kuvan kohta galleriaan? Nimi on Puhuva Apina 1.

Ja linkki siihen kuukauden sarjakuvaan: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/21863/kuukauden_s... (sori jos on mainostusta, mutta oli pakko sanoo...)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankkoja olen piirrellyt saatuani joskus kaaauan aikaa sitten joululahjaksi vihkosen, jossa opetetaan Akun ja Iineksen piirtämistä vaihe vaiheelta.: D Myöhemmin Akkarissa julkaistiin samaan tapaan opettava Sarjakuvakoulu, joten eivät kirjaseni ohjeet ihan huonoja voi olla. Samana iltana aloitin jo ankaran harjoittelun (Akun kuva on vieläkin tallella päiväkirjassani muistuttamassa, että vaikka kuinka piirustukseni ei tuntuisi onnistuvan, olen ainakin kehittynyt urani alkuvaiheilta..:'DD) Jotakin vihkoseni iästä kertonevat markkahinta "15,-" ja etukannen "Painettu Tanskassa 1995".: D Ikäväkseni en siis voi suositella tätä läpyskää kenellekään ostettavaksi..

Ekan ankkasarjikseni piirtämisen aloitin viime vuoden puolella ja sain sen tänä vuonna valmiiksi. Sain kässärin Ankkiksessa ja pyynnön piirtää sarjiksen, ja eihän tästä tarjouksesta voi kieltäytyä, kun itse on niin mielikuvitusrajoitteinen, ettei voi keksiä juonenpuolikastakaan. Tosin kesälomalla siskoni ideoi tarinan, josta kehittelimme yhdessä karkeaa kuvakäsikirjoitusta. Siskon Egypti-friikkiyden (toivottavasti se ei lue tätä..: D) takia kaavailemamme seikkailu sijoittuu (pää)osin muinaiseen Egyptiin, jossa sitten sattuu ja tapahtuu. Sääli ettei sarjiksen tekemiseen meinaa riittää aikaa, kun koulu vie niin paljon voimavaroja.: /

Vierailija

Toki. Ankkasarjakuviin pokkani ei riitä, mutta omilla hahmoillani kyllä. Yleisin käyttämäni hahmo on kehittelemäni Mikki Hiiren typerä karikatyyri Höntti Hiiri, jota ei ole järjen lahjoilla pilattu... Nyt on tekeillä jatkoa eräällä terinalle, jossa piirtäjä (minä) alkoi velttoilla ja Höntti alkoi kadota...

Olen toki yrittäänyt piirtää Ankka-sarjakuvia. Kahdeksan vuotiaana tein innolla erästä ATP-tarinaa, mutta sitten se jäi kesken ja unohtui. Viimeksi piirsin ykden sivun Ankka-sarjakuvan viime perjantaina ystävälleni syntymäpäiväkortiksi. Se onnistui ihan hyvin.

-Kia K.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat