Lehdet

Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Täällä siis on tarkoitus keskustella kaikenlaisista lehdistä: Sanomalehdistä, aikakauslehdistä jne. Tämmöistä topiccia ei tietääkseni vielä ole täällä sivuilla, ja tarkistin jo siltä varalta Kääklellä, ettei tämmöistä topiccia ole. Laitetaan nyt vähän keskustelua alulle, eli luetteko paljon sanomalehtiä? Minä luen niitä aina välillä, erityisesti Iltalehteä, kun vanhempani ostavat sen. Iltalehden nettisivu onkin minulla kotisivuna tässä selaimessa.

~ Tapsa

Kommentit (12)

Vierailija

Luen netti-Iltalehteä tai Sanomia, joskus aamupalaa syödessä saadan aamulehdetkin lukaista (:

? Libel. Ei mikä tahansa sudenkorento!

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Luen säännöllisesti Hesaria, Kotimaa-, Urheilu- ja sarjakuvaosiot. Kulttuurin jätän kokonaan väliin ja ulkomaistakin luen vain etusivun. Sanomalehdistä se on ainoa, jota luen.

Aikakausilehdistä luen Akkaria, Tuulilasia, AutoBild Suomea, Mobilistia ja Suomen Autolehteä.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Hyvä topic Tapsa! Tälläistä täällä ei ole vielä ollutkaan. Itse luen monipuolisesti kaikenlaisia lehtiä, mutta jos nyt otetaan muutama sellainen, mitä luen melko aktiivisesti, niin tietysti Aku Ankka, sitten Tietokonetta, Mikrobittiä, Tieteen Kuvalehteä, GEO-lehteä, Suosikkia ja välillä Tekniikan maailmaa.

Sanomalehdistä luen Hesaria joka päivä ja sitten lähes päivittäin selaan ainakin Ilta-Sanomien uutiset netistä ja välillä luen ihan paperiversiota.

Siinä ne tais ollakin..

Vierailija

Minä luen yleensä aina Aku Ankkaa, Savon Sanomia ja aina kun kirjaudun ulos hotmailista luen netti-hesarin. Muitakin lehtiä luen joskus esim.Sisä-Savon sanomat. Kuitenkin nuita Aku Ankkoja tms. luen enemmän. Niin ja välillä minäkin luen TM: ää.

Vierailija

Luen Aku Ankkaa,Pelit-lehteä AA-Ekstraa,Savon sanomia,Siä-savon sanomia,Rautalampi lehteä,Iltalehteä(yleensä netissä)niinkuin iltasanomiakin mutta sitä harvoin.Luen lähes jokapäivä hesarin sivuilta fingerporin.Luen myös V8-lehteä,GTI:tä ja joskus tuningia.

-AF98-

Vierailija

Lainaus:
Lehdet

fuge - 11.10.10 03:06 (ID 641405)

Minä luen yleensä aina Aku Ankkaa, Savon Sanomia ja aina kun kirjaudun ulos hotmailista luen netti-hesarin. Muitakin lehtiä luen joskus esim.Sisä-Savon sanomat. Kuitenkin nuita Aku Ankkoja tms. luen enemmän. Niin ja välillä minäkin luen TM: ää.
Ai fugekin näyttää olevan savosta..Ja vielä sisä-savosta!:D

-AF98-

Vierailija

Luen AA:ta, AA extraa, Erä-lehteä, Koululaista, Metsästys ja kalastus-lehteä, Futaria(muita nimiä futarille ovat maali ja futis), Koiramme ja Koirat-lehdet(pikku siskon).

Vierailija

Nostetaanpäs tämäkin topic täältä topic meren syvyyksistä. Hyvä topic ainsaitsee päästä pinnalle edes hetkeksi haukkaamaan happea!=)

Itse luen aika monia lehtiä. Enimmäkseen äitini tilaamia Gloriaa, Tv- lehteä, Elleniä ja muita saman tyyppisiä. Luen tietysti myös Aku Ankkoja ja Demiä, jota äiti tilaa minulle. Joskus luen myös sanomalehteä, mutta aik harvoin. Silloin jso pitää etsiä sanomalehdestä tietoa kouluprojektiin tai jos muuten vain huvittaa.=)

Lukeeko joku muu Demiä? Tilaako joku sitä? Mitä mieltä olette uusimmasta Demistä? Minulle se tuli eilen ja minusta lehti on hyvä. Kenties mielenkiintoisin kohta omasta mielestäni siinä olisivulla 55 alkava Maailma on sun palsta, jossa kerrottiin erillaisista mahdollisuuksista, miten pääsee ulomaille pidemmäksi aikaa kuin lomamatkalle. Erillaisia keinoja on mm. kielimatkat, vaihto-oppilaaksi lähteminen, ulkomaille vapaaehtoistyöhön, ulkomaille voi lähteä opiskelemaan yliopistoon rau ammattikorkeakouluun tai voi lähteä au pairiksi esim. hotelliduunariksi tai minne tahansa!

Minusta tuo palsta oli sangen mielenkiintoinen ja haaveilen itse lähteväni hieman vanhempana kielimatkalle. Olen jutellut asiasta äidin kanssa ja hän sanoi, että saisin kenties lähetä jos maksan osan matkasta itse, koska hänellä ei ole varaa maksaa koko matkaani ja kunhan olen niin vanha, että osaan paremmin kieltä ja jos vielä vanhempana haluan tosiaan lähteä.=)

*Nöösi, nauru naamalla*

Vierailija

Itse en kamalasti lue sanomalehtiä, mutta joskus, kun ei ole muuta tekemistä, uppoudun lukemaan niitä.

Enemmän luen sarjakuva- ja asialehtiä, kuten Koululaista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat