Arvostele edellinen vitsi

Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Eli tarkoituksena on arvostella edellisen sanoma vitsi, jonka jo nimikin kertoo.

Vitsejä saa ottaa kaikista mahdollisista paikoista esim. vitsikirjoista. Laittakaa arvosana ja lyhyet perustelut miksi se arvosana.

Ensimmäinen on: Kolme poikaa kilpailevat siitä kellä on nopein isä.

Ensimmäinen poika sanoo: - Meidän isäpä on niin nopea, että kun isä tiputtaa omenan kerrostalon viidennestä kerroksesta, ehtii isä ottaa sen kiinni alhaalta.

Toinen poika sanoo: - Meidän isä onkin niin nopea, että kun isä juoksee taloa ympäri, niin voi nähdä hänen takapuolensa vielä vilahtavan sen nurkan taakse jonne isä suuntaa.

Kolmas poika sanoo: - Vaan meidän isäpä on niin nopea, että kun siltä loppuu neljältä työt niin se on jo varttia vaille kotona.

-JKP aina Aku Ankkaa lukemassa.

Kommentit (4)

Vierailija

Vitsi oli ihan OK

Seuraava:Lännenmies meni kapakkaan. Saluunassa oli hevonen, jonka selässä oli kultapussi. Vieressä oli kyltti jossa luki: JOKA SAA HEVOSEN NAURAMAAN SAA KULTAPUSSIN. Mies kuiskasi jotain hevosen korvaan. Hevonen kellahti selälleen nauramaan. Viiden vuoden kuluttua mies tuli uudestaan samaan saluunaan. Jälleen hevonen oli saluunassa kultapussi selässä. Nyt vieressä oli kyltti: JOS SAAT HEVOSEN ITKEMÄÄN SAAT KULLAN HEVOSEN SELÄSTÄ. Mes meni hevosen viereen ja viipyi siellä hetken. Hevonen purskahti itkuun. Mies sai kullan. Baarimikko kysyi:

- Miten ihmeessä teit sen?

- Ensimmäisellä kerralla sanoin sille, että minulla on isompi kuinsinulla. Toisella kerralla näytin sille!

Vierailija

ihan normi juhannus vitsi.mutta saako tänne härskejäkin vitsejä laittaa?

next:

oli ruottalainen,norjalainen ja suomalainen.

kisailivat kuka on kauiten haisu näädän kanssa samassa luolassa.

ensimäiseksi norjalainen: tuli heti pois.

ruotsalainen:5 min.

ja kun oli suomalaisen vuoro tuli haisunäätä ulos luolasta.

olisi ollut härskejäkin vitsejä mutta tämä ei ole sellainen paikka.

onni kuittaa.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Härskejä vitsejä ei saa laittaa, sillä tämä sivusto on tarkoitettu kaikenikäisille. Sovitaan vaikka, että tuota Ekku 5:n vitsiä härskempiä ei laiteta.

taiteilija Onni 00:n vitsi oli melko tuttu eikä siksi sykähdyttänyt. En pidä vitseistä, joissa suomalaisia herjataan, joten tuo ei sen vuoksi ollut kovinkaan hyvä.

Sitten laitan tällaisen vanhan tutun pikkukalle -vitsin. (Miten ihmeessä "pikkukalle" kirjoitetaan oikein..)

Pikkukalle oli tulossa Suomi - Ruotsi maaottelusta. Matkalla hän jäi auton alle ja kuljettaja kysyi häneltä "miten kävi", johon pikkukalle vastasi: "Ruotsi voitti 5-4".

heh heh..

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
VALV0JA:

Ei naruttanut yhtään. Mistä kekkilästä tuon oikein vedit?
Kuten sanoin, vitsi oli vanha. Eikä sen ollut tarkoitus naruttaa (huijata) ketään vaan parhaassa tapauksessa ehkä hiukan naurattaa. Kekkilästä en suinkaan tuota ottanut, sillä Kekkilän puutarhamulta on varsin hyvää ja ravinteikasta, ei näin kuivaa kuin vitsini.

Lainaus:
Sama:

No tässä seuraava: "Moi!"
Tuo nyt ei naurattanut paljon sen enempää kuin omakaan vitsini. Tällainen lyhyiden 'omituisten' vitsien viljely lähti alkujaan kai siitä legendaarisesta ja niin oudosta vitsistä kuin: "Mies meni kauppaan. Sieläki oli leipää" tai jotain tuonne päin..

Seuraavana tällainen:

Kaupparatsu oli normaalilla kierroksellaan ja juuri kun hän oli koputtamassa erään talon oveen, hän huomasi rappusilla arvokkaan lautasen, jota käytettiin kissan juoma-astiana. Mies ajatteli, ettei kissan omistaja varmaankaan tiedä lautasen arvoa, koska sitä käytetään tuollaiseen tarkoitukseen. Niinpä mies päätti huijata lautasen itselleen.

Hän koputti oveen ja talon isännän saavuttua paikalle esitteli kohteliaasti itsensä, jonka jälkeen alkoi kehua miehen kissaa. Hetken kehuttuaan kaupparatsu kysyi möisikö omistaja kissansa varsin suuresta summasta. Kaupat syntyivät ja kissan saatuaan myyntimies kysäisi kissan entiseltä omistajalta: "Kai saan tuon kissan juoma-lautasen näin hyvien kauppojen päälle?", johon mies vastasi: "Älä nyt hulluja puhu. Tuon lautasen avulla olen myynyt jo 3 kissaa."

// Jahas, jahas.. Kukahan modeista oli 'nohevana' ja poisti tuon VALV0JAn viestin näiden minun viestieni välistä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat