Dream world.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli päätin luoda ensimmäisen keskusteluni tänne. Dream worldhan tarkoittaa unelma maailma. (Tämä tieto oli tarkoitettu 0-8 vuotiaille.) Eli te käyttäjät kuvailette minkälainen olisi unelmamaailmanne. Annetaampa esimerkki:

Käyttäjä 1: Unelmamaailma olisi sellainen että siellä talot on tehty piparkakuista. (Lapsellinen esimerkki jostain sadusta.)

Käyttäjä 2: Ja sohvat on hyytelöstä. (Sekin oli lapsellinen esimerkki.)

Tietenkin voit kirjoittaa enemmän ja järkevämpää jos sellainen sinua miellyttää. Kyllä, kyllä outo ideahan tämä on olen kanssanne samaa mieltä. Ei sitten spämmiä ynnä muuta jonninjoutavaa roskapostaamista. Kiitos.

Kommentit (9)

Kalamies
Seuraa 
Liittynyt22.6.2008

Yksi asia se tässä on hyvää että tämä on pistetty pulinoihin sitten toinen jos tämä on suunnattu 0-8 vuotiaille käyttäjille niin eikö tätä saa käyttää yli kahdeksan vuotiaat käyttäjät?

Niin muuten oletko Dream world yli kahdeksan vai alle kahdeksan vuotias käyttäjä?

Minä en jaksa tehdä unelma maaailmaani. Ei pahalla jos tuli negatiivista palautetta. Toivoisin että tämä saa tuulta siipeihinsä.

Toivottavasti Akemake tai Wondy ei pistä tätä lukkoon Ja jos tämä menee lukkoon älä välitä tämä on ensimmäinen topicisi minullakin on mennyt topic lukkoon. Aina tulee uusia topiceja mutta mikään topic ei korvaa hyvää käyttäjää kuten sinä Dream world.Tuli aika paljon asiaa tähänkin topiciin.

Kalamies aina kalastamassa.

Kalamies aina kalastamassa.

Vierailija

Kalamies:

eikö tätä saa käyttää yli kahdeksan vuotiaat käyttäjät?

Saahan toki! Tieto että Dream World tarkoittaa unelmamaailmaa oli tarkoitettu alle 0-8 vuotiaille jotka eivät osaa lukea englantia.

Sama:

Dream world yli kahdeksan vai alle kahdeksan vuotias käyttäjä?

Olen 17 vuotias. Olenkohan siis yli 8 vai alle? Luulen että hoksasitte.

Vierailija

Jokaisella olisi rummut. Olisi aina lämpimät kesät ja kylmät talvet, lumi ei sulaisi ennen kevättä. Kaikilla olisi hyvät välit toisiin. :D

-pro-mark

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat