Arvoituksia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Sori jos on aihe.

Tänne voitte laittaa kaikenlaisia arvoituksia joita sitten voi pähkäillä. Itse laitan pari.

Mies oli junassa. Juna meni tunnelista läpi, jolloin ei nähnyt mitään. Kun juna tuli ulos tunnelista mies oli kuollut. Jos mies olisi ollut tupakointivaunussa hän ei olisi kuollut. Miksi mies oli kuollut?

Sitten toinen: Kaksi miestä meni mäkkäriin, ottivat molemmat tasan samanlaiset ateriat (hampurilainen, ranskalaiset ja limu). Toinen miehistä söi ja joi todella nopeasti ja lähti, toinen taas söi hitaasti ja lähti vasta noin tunnin myöhemmin. Illalla hitaampi syöjä oli kuollut, miten tämä oli mahdollista?

Noita voitte pähkäillä ja menettää yöunenne : )

Kommentit (4)

Vierailija

En osaa vastata kumpaankaan mutta tässä olisi yksi lisää: Olipa kerran mies jolla oli 5 ja kolmen litran astiat. Hänen piti saada 5 litran astiaan 4 litraa vettä 3 litran astian avulla. Hän sai ottaa niin paljon hanasta vettä kun hän halusi. Miten hän sai 5 litran astiaan 4 litraa? Voin kertoa vastauksen jos kukaanei tiedä.

Vierailija

e-entiedä!

Mies tuli illalla kotiinsa. hän sammutti valot ja kävi nukkumaan. seuraavana aamuna mies katsoi ikkunasta ulos ja tappoi itsensä.miksi?

VIHJEET:

-mies meni kotiinsa veneellä.

-mieti miehen ammattia

laitan lisää vaikka huomenna. nähdään silloin

Vierailija

Mies täyttää 5 litran astian. Sitten hän kaataa siitä vettä 3 litran astiaan kunnes se on täysi. Nyt 5 litran astiassa on vettä 5 litraa - 3 litraa = 2 litraa. Hän tyhjää 3 litran astian ja kaataa 2 litraa sinne. Sitten hän täyttää 5 litran astian ja kaataa siitä vettä 3 litran astiaan (jossa siis on sitä ennen 2 litraa), kunnes se on täysi, eli 1 litran. Nyt 5 litran astiassa on 5 litraa - 1 litra = 4 litraa vettä. Hip-hurraa ! :D

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Vastailenpa niihin arvoituksiin, joihin osaan.

Bombie the Zombie ehti näköjään jo antaa DoubleDuck:n arvoitukseen vastauksen, mutta minä annan sille toisen hiukan erilaisen vastauksen.

Kaadetaan kolmen litran astia täyteen ja tyhjennetään se 5 litran astiaan. Täytetään kolmen litran astia uudestaan ja kaadetaan siitä viiden litran astiaan vettä niin, että se tulee täyteen. Tyhjennetään viiden litran astia ja kaadetaan kolmen litran astiassa jäljellä oleva yksi litra siihen. Täytetään taas kolmen litran astia ja tyhjennetään se viiden litran astiaan, jolloin viiden litran astiassa on neljä litraa vettä.

sirppu:n arvoituksessa mies on majakanvartija. Aamulla hän huomaa, että on sammuttanut majakan valon ja laiva on haaksirikkoutunut yön aikana. Mietinpä vain, onko se syy tappaa itsensä, vai onko tähän jokin toinen selitys?

Jäljelle jääneet arvoitukset tai väärin arvatut voi esittää uudelleen "Arvoituksia ja kompakysymyksiä" -topicissa.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/19092/arvoituksia...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat