Maailma.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä keskustelussa olisi tarkoitus olla meidän maailmamme jota me käyttäjät alamme hallitsemaan. Voit siis olla euroopan presidentti jos voitat vaalit tai suomen pääministeri jos voitat ne vaalit. Voit perustaa oman kauppaketjun jos saat tarpeeksi sponsoreita. Jos kuitenkin haluat olla tavallinen rivikansalainen voi äänestää presidenttejä ja ruveta sponsoriksi jollekkin kauppaketjulle. Kun lähetät viestin tähän keskusteluun ilmoitat asemasi. Kaikki ovat aluksi normaaleja rivikansalaisia mutta jos pistät nimesi listaan joita äänestetään maasi presidentiksi. Viestissäsi sanot myös kansalaisuutetsi eli minkä maalainen olet. Esim:

Käyttäjä 1: Asemani: Rivikansalainen kansalaisuuteni: suomi.

Sitten voit alkaa tavoittelemaan hyvää asemaa maailmassa esim:

Käyttäjä 1: Perustan kauppaketjun nimeltä Duck shop ja pyydän sponsoreita.

Voit myös pyrkiä presindiksi Näytänpä nyt miten:

Käyttäjä 1: Olen ehdolla tuleviin suomen presidentin vaaleihin.

Nyt näytän miten voit ruveta sponsoriksi: kauppaketjulle, hotelliketjulle tai jollekkin muulle ketjulle.

Käyttäjä 2: Rupean sponsoriksi hotelliketjulle jonka nimi on Ankan maja ja jonka perusti Käyttäjä 3.

Näin voi äänestää:

Käyttäjä 3: Äänestän Käyttäjä 1htä suomen presidentiksi.

Aika yksinkertaista. Kun olet presidentti voit alkaa määräillä suomen asioita yhdessä muun hallituksen porukan kanssa. Tai kauppaketjun omistajana voit kertoa viestissäsi mitä kaupassasi. Jos olet rivikansalainen voit sanoa:

Käyttäjä 1: Käyn Duck shop kauppaketjussa.

Näin kauppaketju jossa käyt saa suosiota ja kaupan ylläpitäjä voi ilmoittaa kunka monta rivikansalaista on käynyt hänen kaupassaan. Onko nyt selvää? Jos ei kysy pois. Kaupoista sen verran että sponsoreita pitää olla vähintään 15. Itse et saa ruveta sponssaamaan omaa kauppaketjuasi. Presindentin ja pääministerin virat ovat ainoat jolilla voit hallita jotain maata. Vaalit käynnistyvät kun tämän keskustelun vaalien ilmoittajat ilmoittavat. Valitsen vaalien ilmoittjat jotka päättävät milloin mitkäkin vaalit alkavat. Valitsen ne kun tänne tulee (jos tulee.) porukkaa...

Kommentit (9)

Vierailija

Jaa vai tällainen... No olen ensiksi niinkuin pitääkin niin tavallinen rivikansalainen ja kansalaisuuteni on Suomi. Perustan uuden kauppaketjun nimeltä: Akun vaate & muoti-puoti. Ja pyydän sponsoreita.

Vierailija

Itsekin tulen mukaan, ja olen tietty rivikansalainen ja kansalaisuus on Suomi. Itsekin perustan kaupan, olkoot se vaikka Ankan Ankkandot. Sponsorihaku käynnissä...

Vierailija

Olen normaali rivikansalainen ja kansalaisuuteni on Suomi ryhdyn sponsoriksi Akun vaate & muoti-puoti kauppaketjulle.

Vierailija

Voisinhan minä alkaa mukaan. Voisin osallistua vaikka Suomen pääministerin vaaleihin, jos sopii.

Anteeksi lyhyt viesti.

Vierailija

Minä olen tavvalinen rivikansalainen ja kansalaisuuteni on Ranska. Voin ryhtyä sponsoriksi Akun Ankkandot- kaupalle.

Vierailija

olen tavallinen rivitallustaja kansalaisuuteni on ranska- suomi. perustan oman pikku kirjapainon. Sen nimi on paperipinosta koviin kansiin.

HENRI K J L
Seuraa 
Liittynyt29.11.2009

Hmmmm... Ihan mielenkiintoinen topic. No minä olen tavallinen rivikansalainen kuten pitääkin auksi olla ja kansalaisuuteni on Suomi. Ryhdyn sponsoriksi Akun vaate & muoti-puotiin.

HENRI K J L

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat