Miten luet ankkoja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ehkä hieman turha topic, mutta minua kiinnostaa miten TE luette ankkoja, eli siis ankka-julkaisuja?

Minulla kestää keskimäärin lukea kovakantinen n. 2-3 päivää, jos luen aina kun syön. En yleensä pällistele jotain kuvaa pitkään, vaan luen tekstin nopeasti ja siirryn jo seuraavaan ruutuun. Toki katson ruutua sillein, että näen olennaisen, en keskity kuitenkaan pieniin yksityiskohtiin, esim. vaikkapa taloihin, puihin yms. Kaikissa ankka-julkaisussa sama asia.

Entäs te?

ttp://s7.fi.bitefight.org/user/bite/17359

H ETEEN

Kommentit (2)

Vierailija

No, itse luen usein aku-lehtiä kans syödessä, siinä se menee niin mukavasti. Ja sillonkin luen kuitenkin aika tarkkaan... :D Mutta sillon kun on kyseessä kovakantinen, luen ne sitten jo Todella tarkkaan, ekaks ehkä silleen nopeesti, mutta saatan sitten palata vielä yksityiskohtiin, jos on kyseessä vähän monimutkaisempi tarina. (Ja esim. Don Rosan D.U.C.K.-it etsin yleensä sitten vasta luettuani tarinat...) :)

Vierailija

Itse olen kuin peilikuvasi, tai ainakin melkein. Yleensä luen ankkajulkaisut päivässä tai vain viikossa, riippuen siitä, kuinka paljon minulla on aikaa lukea. Kuvat katselen aika tarkkaan, ja joskus jään pitkäksikin aikaa töllistelemään jotain hienoa, omituista tai hassua kuvaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat