Don Rosa lahteen viikoksi!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Don Rosa on tulossa joulukuun alussa vielä suomeen nimmaroimaan kirjaansa "Pako kielletystä laaksosta", oletteko menossa käymään?? (ja onko teillä kyseistä kirjaa?)

Joulumarkkinoille 11.12. lahden suurhalliin!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Hmm... Riippuu täysin siitä, saanko jonkun mukaan (äidin tai iskän , paljon valinnanvaraa) tai sitten jos saisin tädin suostuteltua, hänkun nyt jotain Akusta ymmärtääkin, olisihan se ihan mukava juttu, kun viimeksi en oikein 'ehtinyt', (kukaan ei päästänyt minua sinne yksin törtteilemään) joten jäi siis välistä. Joten, jos sopii aikataluunii, joka onkin 'todella' täynnä kaikenlaista puuhaa.

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Ei käy kuin yhdessä paikkassa, lahden suurhallissa joulumarkkinoilla urheilukeskuksen ja hyppyrimäkien vieressä. Itse asun lahdessa!

Eli siis katsomaan!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Don Rosa lahteen viikoksi!!

aku_99 - 07.11.10 09:49 (ID 655001)

Ei käy kuin yhdessä paikkassa, lahden suurhallissa joulumarkkinoilla urheilukeskuksen ja hyppyrimäkien vieressä. Itse asun lahdessa!

Eli siis katsomaan!

Siellä saattaa olla aikamoinen tungos, kun joulumarkkinat on!

Vierailija

Ja tiedoksi vielä, tuolta Positiivareiden sivulta pystyy tillaamaan vanhoja Rosa-kirjoja, joissa tulee sitten nimmari mukana. Etsitte sivulta vain osion "Don Rosa", ja tilaatte. Kirjan pitäisi saapua postissa viikolla 50, nimmarin kera toki.

Nixu.

Vierailija

Tottakai menen jos ei tule esteitä vaikka en Lahdessa päin asukkaan. Sain pettyä Sellossa, niin että tällä kertaa menen ajoissa.Minulla on hänen kaikki kirjansa.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

No totta maar! minähän asun jopa Lahdessa, niin kyllä, tämä on hyvä tilaisuus! Jpspa sen nimmarin saisi johonkin muuhun, kun sampo- kirjassa sekä laakso- kirjassaq jo nimmarit on, niin ehkä ritari tai caballero??

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Don Rosa lahteen viikoksi!!

viitta-fani - 09.11.10 07:00 (ID 656166)

Mennyt jo

Topic lukkoon

-viittis-

Se tulee uudestaan Lahteen, 11. päivä joulumarkkinoille, mutta on silti koko viikon lahdessa, ei välttämättä nimmareita jakamassa. 11. joulukuuta! (se ei ole vielä mennyt! ;) )

Vierailija

Lähtisin jos pystyisin mutta kun en asu lähelläkään Lahtea enkä pääsisi mitenkään. Nyyh. Olen suuri Rosa fani(en osta kenenkään muidedn kirjoja)ja haluaisin tavata Rosan enemmän kuin mitään muuta(jättäisin joululahjat välistä). Voinhan sentään Ostaa nimmaroidun kirjan posittivareista vaikka ei se sama asia olekkaan.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat