Paras Carl Barks tarina??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aiheena on Kertoa Mikä on mielestänne paras Carlin tarina (jos on vaikea päättää yksi saa ottaa useamman)!!!!!!!

Mulla on (nyt tulee pitkä lista) Tehtaan varjossa,Keväinen huviretki,Höyhensarjan mestari, Vuodepulmia,Puhuva koira,Ennustuskone,Aku Ankka Leipurina,Palkkapäivä, Jouluista parhain, Jouluyö,Juhlayö, Joulupukin myrskyisä vierailu, Kolme kullannuppua, Joulu Karhuvuorella, Aku Ankka korvatunturilla, Kultainen Joulupuu,Se parhaiten nauraa. Näitä tulisi paljon enemmän, mutta en jaksa enää kirjoittaa niitä!!!!

Kommentit (9)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Carl Barksin paras tarina on ehdottomasti Vanhan linnan salaisuus.

Muun muassa oma suosikkipiirtäjäni Marco Rota sai motivaation piirtää Aku Ankkoja juuri tämän tarinan ansiosta. Tämän takia arvostankin tuota tarinaa suuresti.

Vierailija

KÄÄK mikä kysymys! Carl Barks on lempipiirtäjäni ja hän on tehnyt niin paljon Aku Ankka-sarjakuvaa, että eipä ole helppo valinta. Tässä muutama tarina jotka ei ole järjestyksessä.

- Vanhan linnan salaisuus

- Kulmikkaat munat

- Roope-Setä ja juovikas rubiini

- Carl Barksilla on vielä monia, monia huipputarinoita jotka eivät tälle listalle mahdu. (Johtuen ilmeisesti kirjoittajan laiskuudesta) Nämä vain tulivat ensimmäisenä mieleen.

- odo98 -

Vierailija

Huomaan, että moni pitää ihan syystäkin Carlista! Unohdin pistää tohon listaan Kulmikkaat munat! Pitääko kukaan muuten kielletystä laaksosta? Se on tosi hyvä!!!! :)

Carl is Best of all!!!

Vierailija

Sanoisin, että Carl Barksin paras tarina on legendaarinen Kulmikkaat munat. Miten hän keksikin niin hyvän tarinan? :)

Vierailija

Mahdotonta sanoa yhtä... Suosikkejani ovat Kultainen kypärä, Takaisin Klondikeen, Tyhjälän joulu sekä Lentävä Hollantilainen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat