Carl Barksin joulu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin kysymys kuuluu onko teillä yhtään Carl Barksin joulu kirjoja? Jos ei oo kannaattaa ostaa!!! Niis on hyvii tarinoit esim. Aku Ankka pelastaa tyhjälän joulun,Kirje joulupukille yms. 1 osassa on 200 sivua ja 2 osassa myös 200. Itselläni on kummatkin ja vielä hienossa kansiossa! Niis on myös Carl Barksin Öljyväritöitä. 1 osa on tarinat vuosilta 1945-1953. 2 osassa on vuosilta 1953-1964. Siis jos jollain on pliis ilmoittAKAA! (en oo varma mistä sain sen :( ).

Kommentit (8)

Vierailija

Minä ajattelin toivoa tuota 1-osaa Joululahjaksi.Mutta sitten ajattelin että toivonkin jonkun muun sen tilalta.Ja sitä piatsi kaverillani on ne molemmat osat.Jotenka luen aina siellä niitä.

Vierailija

Minullakin on aikomus pyytää, jompaa kumpaa joululahjaksi, koska Barks on lempipiirtäjäni ja hänen tarinoissaan on hyvät juonet, mutta sen saa sitten nähdä toivonko noista kumpaakaa, kun listallakin on jo Rosan Pako Kielletystä Laaksosta nimmarinkera, mutta olisihan jompikumpi noista Carl Barksin jouluista mukava joululahja ja kun olen katsonut niitä tuolta Aku Ankan nettikauspasta niin eivät ne hirveän kaliita ole.

Uudenvuoden Ankka

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Itse voitin kummatkin Roope-sedän palkintotehtävästä viime joulukuussa, ja erittäin hyviä kirjoja ovat kumpainenkin. Monia Carl Barksin legendatarinoita, sekä myös muutamia Barksin öljyvärimaalauksia. Suosittelen kyllä.

~ Tapsa

Vierailija

Jaa,nyt kun tarkemmin mietin niin voisihan sen ostaakin!En vain pääse päätökseen,kumman toivon joululahjaksi?Carl Barksin joulu 1,vaiko Aku Ankan-parhaat kirja.(Joka on uutuus).Niin että vosiko seuraava vastata tähän kysymykseen:

Kumman toivoisit mieluummin joululahjaksi:

1.Carl Barksin joulu 1

2.Aku Ankan-parhaat

(Pliis!Vastatkaa!)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat