Re Re mikä on sinun paras nhl joukkue.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicca pitää kertoa sinun paras Nhl joukkue luettelen tässä vielä niitä esim Pohjois amerikan tähdistö,anahem,Minnessota,ctigago,Maailman tähdistö,pitsbör,Ottava,viladelffia,los angeles,florida,Nyy jog,ny islanders, jne siinä mitä joukkuaita nyt äkkiseltään siis selvä minun parhaat Nhl joukkoeet ovat Pohjois amarican tähdistö,anahem.

selvä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Minä kannatan San Jose Sharksia, koska siellä pelaa lempipelaajani Antti Niemi!

Ja muutenkin turha Topic, tämä kuuluu urheiluosioon eikä AA nettisivut-osioon!

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Ensimmäisessä viestissä on älyttömän paljon kirjoitusvirheitä ja kaikki jääkiekko joukkueitten nimet on kirjoitettu väärin. Esim. ¨pitsbör¨, joka kuuluisi kirjoittaa Pittsburgh. Ja sitäpaitsi tämä topic on väärässä osiossa. Tämä ei kuulu Aku Ankan nettisivut osioon vaan pulinoihin. Mielestäni tämä on sitäpaitsi turha topic, koska tuonkin kysymyksen oisit voinut esittää Urheilu-Topicissa.

Vierailija

Korjaan nimet:

North American Stars

Anaheim Ducks

Minnesota Wild

Chigago

World Stars

Pittsburgh Penguins

Ottava

Philadelphia Flyers

Los Angeles

Florida

New York Rangers

Ny Islanders

San Jose Sharks

Vancouver Canucks

Calgary Flames

Montreal Canadiens

Siinä kaikki, mitä äkkiseltään muistin.

$grooge McDuck, The Richest Duck in The World

Vierailija

Pittsburgh penguins on lempi joukkueeni,mutta tämä topic pitäisi kyllä kirjoittaa sinne Pulinat-osionn niinkuin JKP jo mainitsikin.

Koodi Nimi:Kumiankka,se oikea.

Vierailija

Huom!!!!!!!!!!!!!! .kyllä tidän ne nimet mutta ei tarvitse aina toisia nimiä laittaa esim anaheim duks keksin tämä topic anaheimin toisesta nimestä eli Duks.

Vierailija

Öhh, aku 274, tämä topic on foorumilla "Aku Ankan nettisivut". En siis usko, että tämä kuuluisi tänne. Tämä kuuluisi pulinoihin.

:[ SD :[

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Lainaus:
Re: Re: Re: Re Re mikä on sinun paras nhl joukkue.

aku 274 - 10.11.10 12:28 (ID 656322)

Anteeks että se tuli tänne yritin tietenkin laitta sinne mutta olen uusi käyttäjä. ps jos keksin topic urheilusta niin laitan sen sinne ainakin kokeilen.niin kuin nytkin.

Urheilu-Topic on jo olemassa, joten älä semmoista tee. Voisit lukea nuo keskustelu ohjeet. Ihan muuten vain.

Vierailija

Suosikkijoukkueeni vuodesta 2006 on ollut MONTRÉAL CANADIENS! Rakastan seuran kulttuuria ja kiekkokaupunkina Montreal on ihanteellinen. Seuran fanit ovat liigan parhaat, ja joukkueessa on pelannut monia legendaarisia pelaajia. The Habsin historia on liikuttavan hieno; Canadiens oli NHL:n ensimmäinen joukkue ja yksi Original Six-joukkueista. Canadiens on myös vahvasti ranskalaisvaikutteinen seura. Suurin unelmani olisi päästä katsomaan ottelua Montreal Canadiensin kotihalliin Bell Centreen. Bell Centre on NHL:n suurin areena, ja sinne mahtuu yli 21 270 ihmistä. En ikinä, koskaan, vaihda joukkuettani. Montreal Canadiens, ikuisesti!

Mr Montréal Canadiens

Vierailija

Minulla on 4 suosikkijoukkuetta järjestyksessä:

1. Calcary Flames

2. San Jose Sharks

3. Ottawa Senators

4. Montreal Canadiens

-Homeros

Vierailija

Anteks vaan.uskokaajo että tämä topic. on pulinoissa!!!!!!!! kyllä mä tiiän miten toppicceja tavallaan lajitellaan!!! oon lukenu keskustelu ohjeet ainakin sadasti!!!!!!!!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: mikä on sinun paras nhl joukkue.

aku 274 - 11.11.10 03:31 (ID 656755) Anteks vaan.uskokaajo että tämä topic. on pulinoissa!!!!!!!! kyllä mä tiiän miten toppicceja tavallaan lajitellaan!!! oon lukenu keskustelu ohjeet ainakin sadasti!!!!!!!!


Keksin ite vaan turhia topiceja.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re Re mikä on sinun paras nhl joukkue.

JKP - 10.11.10 03:33 (ID 656406)
Lainaus:
Re: Re: Re: Re Re mikä on sinun paras nhl joukkue. aku 274 - 10.11.10 12:28 (ID 656322) Anteeks että se tuli tänne yritin tietenkin laitta sinne mutta olen uusi käyttäjä. ps jos keksin topic urheilusta niin laitan sen sinne ainakin kokeilen.niin kuin nytkin.
Urheilu-Topic on jo olemassa, joten älä semmoista tee. Voisit lukea nuo keskustelu ohjeet. Ihan muuten vain.
Tässä on asiaton viestisi.

Vierailija

Lainaus:
REKKILSS mikä on sinun paras nhl joukkue.

MeRakastammeAnkkaa - 25.11.10 06:01 (ID 662911) Mitäs asiatonta tuossa on? Asiallinen kehotus tuo on!
No ei kyllä mun mielestä en kerro miksi.

Vierailija

aku 274, tuo ei ollut asiaton viesti, vaan hän vain sanoi, että Lempi-NHL-joukkueen voi sanoa sielläkin. Tässä on nyt siis tapahtunut väärinkäsitys, ei mitään sen kummempaa. Tämä topic on siis nyt turha, joten jos tätä ei lukoteta, annetaan vain valua "topicmeren" pohjalle.

SD

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat