Mikä on spämmääminen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

HEI.Mikä om spämmääminen?Laitoin "arvostele seuraava aa käyttäjä ja minusta sanottiin ,että spämmään.Olisin kitollinen jos kertoisitte.

West:(:)

Kommentit (3)

Vierailija

Tässähän on sinulle hieno esimerkki(tämä topic)! Tämän topicin olisit (kuten kaikki muutkin tekemäsi topicit) voinut jättää tekemättä.

Tarvitsetko tarkempaa selitystä?

Tässä kopio UKK: sta:

Spämmätä

- Kirjoittaa toistuvia turhia viestejä.

Lueppaas myös keskusteluohjeet! Laitan nyt tähän vielä koko keskusteluohjeet, vaikka tämä kyllä meneekin lukkoon... Tässä siis ohjeet:

Käyttäydy asiallisesti ja noudata hyviä tapoja.

Ole huomaavainen muita keskustelijoita kohtaan ja kunnioita muiden mielipiteitä. Älä käytä kirosanoja äläkä huuda turhaan: netissä ISOJEN KIRJAINTEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi. Älä hauku tai loukkaa muita keskustelijoita tai nimellä mainittuja yksityisiä ihmisiä. Älä lähetä samaa viestiä useaan kertaan- äläkä kirjoita turhia yhden sanan viestejä. Herjaus, kunnianloukkaus, yksityishenkilöiden loukkaaminen, rasismi tai kansanryhmää vastaan kiihottaminen on kielletty.

Perustele mielipiteesi, äläkä täytä palstaa turhuuksilla

Panosta kirjoittamiesi viestien sisältöön ja perustele mielipiteesi. Turhanpäiväiset "en tiedä" tai "jaaha" -tyyppiset kommentit eivät hyödytä ketään, vaan pelkästään turhauttavat lukijaa ja täyttävät helposti koko palstan.

Älä lisää viesteihin linkkejä tai kuvia

Älä sisällytä kirjoittamiisi viesteihin linkkejä, jotka vievät Aku Ankan sivuston ulkopuolelle. Älä myöskään liitä viesteihisi kuvia.

Noudata tekijänoikeuslakia

Älä kopioi tekstiä muista julkaisuista äläkä liitä linkkejä niihin, sillä se rikkoo tekijänoikeuslakia. Piratismiin eli laittomaan tiedostojen välittämiseen liittyvät Suomen lain mukaan laittomat keskustelut ja linkit ovat kiellettyjä.

Säilytä yksityisyytesi

Älä paljasta omia yhteystietojasi eli nimeäsi, osoitettasi tai puhelinnumeroasi muille keskustelijoille. Valitsemasi nimimerkki on henkilökohtainen, joten älä luovuta käyttäjätunnustasi ja salasanaasi muille.

Ilmoita sääntöjen rikkojasta ja häiriköstä

Jos huomaat, että joku rikkoo näitä sääntöjä tai Suomen lakia tai muuten häiriköi, paina viestin yhteydessä olevaa ”Ilmoita asiaton viesti” -linkkiä tai ota yhteyttä toimitukseen.

Älä käytä palstaa kaupallisiin tarkoituksiin

Kaupalliset viestit, yritysmarkkinointi ja linkit verkkokauppoihin ovat kiellettyjä. Myös keskustelijoiden väliset osto- ja myynti-ilmoitukset ovat kiellettyjä.

Sääntöjen rikkomisen ja häiriköinnin seuraus

Sääntöjen vastainen käyttäytyminen johtaa viestin tai sen osan tai koko viestiketjun poistoon.

Sivuston ylläpitäjillä on oikeus langettaa sääntöjen rikkojille porttikielto koko keskustelualueelle. Lisäksi häiriköivän käyttäjän ankkaprofiili voidaan asettaa käyttökieltoon ylläpidon määräämäksi ajaksi, jopa lopullisesti, ja tänä aikana kyseinen käyttäjä ei pysty esim. kirjoittamaan keskustelupalstalle eikä Akupediaan, eivätkä hänen pelituloksensa talletu hänen Ankkaprofiiliinsa.

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä tai osia viesteistä oman harkintansa mukaan. Toimituksella on myös oikeus poistaa sääntöjen rikkojien jo ansaitsemat mitalit heidän ankkaprofiilistaan.

Ja linkki netikettiin:

http://www.akuankka.fi/netiketti

Vierailija

Tämän topicin voi nyt lukita. Vinkkinä kaikille muillekkin uusille käyttäjille, lukekaa UKK! Se on tarraropicina Aku Ankan nettisivut-osiossa, sen löytää helposti!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat