UUSI KULTARYNTÄYS vai KOODINMURTO???

Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

niin, kumpi??

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Joo ehkä tämä on hieman turha mutta voisit vaikka tehdä sellasen topicin, johon voi laittaa kaikki äänestys ja kannatus jutut (eikö se ole adressi..). Mutta molemmat saisi tulla niin olisi jotain hauskaa tekemistä lisää:D

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Sinun on aivan turha tehdä näitä topiceja. Itse olen kuitenkin osallistunut molempiin, mutta en niitä olem loppuun asti mennyt, koska innostus näitä sivuja kohtaan laski aina puolessa välissä. No haluaisin kuitenkin uudestaan kummatkin tai jonkin muun samantapaisen "kilpailun".

~JKP

Vierailija

Lainaus:
Re: UUSI KULTARYNTÄYS vai KOODINMURTO???

JKP - 05.12.10 02:02 (ID 668653) Sinun on aivan turha tehdä näitä topiceja. Itse olen kuitenkin osallistunut molempiin, mutta en niitä olem loppuun asti mennyt, koska innostus näitä sivuja kohtaan laski aina puolessa välissä. No haluaisin kuitenkin uudestaan kummatkin tai jonkin muun samantapaisen "kilpailun".

Samaa mieltä. Tämä lukkoon. Ja osiokin on väärä... Tämän olisi pitänyt olla kyselyt ja visailut osiossa, tai pulionassa.

Itse haluaisin uuden Kultaryntäyksen. Siinä en ole ollut mukana, vaan Koodinmurrossa olen.

Hissu

Vierailija

No jos pitäisi jonpikumpi valita, haluaisin Kultaryntäyksen. En kumpanakaan noista "tapahtumista" ollut paikalla, mutta tuo ensimmäinen olisi parempi.

PS. Olet thenyt näitä topicceja jo ainakin 4...

Nixu.

Vierailija

Lainaus:
UUSI KULTARYNTÄYS vai KOODINMURTO?

i.k 2000 - 08.12.10 03:30 (ID 670574) Liikaa capsia. Voit oikeasti lopettaa turhien topicien teon. Tämän voisi lukottaa...

Samaa mieltä. Valitsisin kultaryntäyksen, koska en osallistunut siihen.

Vierailija

Juuri tälläisiä topiceja ei sivustomme kaipaa, sillä voit kysyä mm. "kultaryntäys uudestaan!!?" juttuja esimerkiksi Usein kysytyissä kysymyksissä, joka sekin lienee parempi vaihtoehto, luultavasti.

Turhanlainen spämmääminen ja turhien topicien teko on siis aivan turhaa, mutta pelkät "lukkoon" huudot ovat typeriä myös, sillä uusia käyttäjiä voi neuvoa antamalla vinkkiä "keskustele tälläisestä muualla", tai "luethan keskusteluohjeet", sillä muuten käyttäjä jatkaa samaa mallia haluten huomiota.

Lainaus:
VillEetu:

Ehdottomasti KULTARYNTÄYS!!!!!
Kultaryntäystä ei enää taida tulla, sillä kyseinen ryntäys oli jo vuonna 2008.

- Turhanlainen CAPS LOCK- päällä - kirjoitus on myös tyhmää, sillä kirjaimet voivat ärsyttää.

Edit:
Lainaus:
grom: Minkä laisii ne olivat?


Koodinmurto oli ns. peli, vähänniinkuin Hessun superkuvapähkinä, missä piti arvailla kuka on ryöstänyt Roopen rahat. Kultaryntäyksestä lienee kertoa joku muu?http://www.akuankka.fi/pelit/hessun+super-kuvap%C3%A4hkin%C3%A4

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat