kesä vs talvi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli kumpi on parempi kesä vai talvi minun mielestäni talvi

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

No siis tämän olisi voinut laittaa pulinoihin.

Minun mielestäni kesä ja talvi ovat saman vertoisia molemmissa vuodenajoissa on jotain mukavaa puuhasteltavaa tai hauskaa tekemistä mitä toisessa taas ei voi tehdä.Aina kesällä haluaisin että on talvi ja taas talvella haluaisin että on kesä.

Tämän olisi muuten voinut kysyä "Tämä vai tuo" topicissa.

-Lopperi9 ankkavoimaa-

Vierailija

Vs-topiciin tälläiset.oma mielipiteeni on kesä.kesässä on vain kivaa kun voi mennä pyörällä pelkäämättä kylmää ilmaaa ja jäätyneitä vaihteita.sekin on MINULLE plussaa koska voi pelata ulkona koripalloa.onhan talvikin mukavaa aikaa.

-onni kuittaa-

Vierailija

Mun mielstä kesä on parempi kuin talvi koska kesällä on lämmin ja kesällä huvipuistot ovat auki

-Mr Ankkalinna

Vierailija

Hmm... Vaikea kysymys. Ehkä kuitenkin kesä, koska sillon voi mennä huvipuistoon, syödä jäätelöä vaikka kuinka paljon, uida hiekkarannoilla jne. Silloin on myös pitkä, pitkä KESÄLOMA!!! Toki talvikin on kivaa, silloin voi tehdä lumiukkoja, mennä pulkkamäkeen ja juoda siellä kuumaa kaakaota(suosittelen!), mutta silti kesä on mielestäni kivempi.

Vierailija

Kesä! Lämpimät ilmat, voi ulkoilla tunteja putkeen jäätymättä, uiminen, marjat, pitkä loma, aikaa matkailla ja tavata ystäviä... Ja hihi, onhan minulla syntymäpäivätkin. :)

Vierailija

Kesä. Se on jalkapallon aikaa,silloin on kuumat helteet ja voi mennä uimaan ja pyöräilemään sekä mökille ja lukea riippumatossa... Kuinkas muuten Aku Ankkoja. Tietysti tärkein syy on kuitenkin kesäloma. Onhan tämä hieman turha topic... Olisi tämän ainakin voinut pistää pulinoihin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat