Hyvä vai huono?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämän topicin idea on vähentää turhien topiccien määrää, jotka ovat tällaisia:

Lainaus:
Ankka:

Onko Hessu hyvä hahmo?

Lainaus:
Hiiri:

Kuka muka semmoisesta pölvästistä piittaa?

Lainaus:
Korppi:

Hessu on paras!

Tällä on oikeastaan sama idea, kun VS-topicilla, sillä sen tarkoitus on vähentää yksittäisten VS-taisteluiden määrää, ja tämän topicin tarkoitus on vähentää yksittäisiä Hyvä vai huono-kyselyiden määrää.

Tarkoitus on siis tämä:

Lainaus:
Ankka:

Okei! Aloitetaan!

Onko Carl Barks hyvä vai huono?

Lainaus:
Hiiri:

Hän on tosi hyvä!

Onko Mikki Hiiri hyvä vai huono?

Lainaus:
Korppi:

Tyhmä kysymys! Hän on tosi surkea!

Onko Aku Ankka-lehti hyvä vai huono?

Jne. Jne.

Kun sanoin, että tällä on sama idea, kun VS-topicissa, niin sitten on tehty myös keskustelut In vai out ja Tämä vai tuo ovat niitä keskusteluja, jotka eivät liity Aku Ankkaan tai muuhun Disneyn asiaan. Perusteluja saa tehdä, mutta ei missään nimessä tarvi. Hyvä vai huono-kyselyitä saa panna enimmillään viisi, sillä perusteluthan eivät ole pakkoja.

Tässä ensimmäiset:

Tuplanolla, hyvä vai huono? (hahmo)

Marco Gervasio, hyvä vai huono? (piirtäjä)

Roope-setä-lehti, hyvä vai huono? (julkaisu)

Aku Ankka: Tuplanolla, hyvä vai huono? (tarina)

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

//Tässä vielä linkki siihen keskusteluun, joka on tämä sama, mutta vain hiukan eri, sillä tämä on se ei-disney-asioita-keskustelu.

Linkki:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/11606/in_vai_out/...

Kommentit (11)

Vierailija

Kivaa, päätit sittenkin tehdä tämän.

No, asiaan.

1. Tuplanolla on ihan ookoo hahmo. Sitä on vähän vaikea sanoa, en ole nimittäin ihan kamalan paljon Tuplanollasta lukenut. (Meinaan siis tarinoita.) Mutta yllätävän hyvä, tarkoitan sitä, että Akulla on jo aika paljon noita 'alter egoja' jne. Sanotaan siis että hyvä hahmo.

2. Marco Gervasio on yksi omista suosikeistani, ja on sen paikan todellakin ansainnut. Rakastan hänen piiroksiaan. Myös hänen käsikirjotuksensa ovat todella hauskoja ja upeita. Saattanee jotua siitä, että hän on tehnyt aika paljon Taikaviitta -tarinoita... Hyvä siis tähänkin.

3. Roope-setä -lehti on hyvä. Siinä nimittäin näkee niitä vähän harvinaisempiakin hahmoja, mikä on ihan kiva juttu. Itse tilaan Roope-setää, joten kaitpa se siis on hyvä. Miksikäs minä huonoja lehtiä tilaisin?

4. Tuplanolla -tarinatkin ovat ihan mukavia - tosin riippuu siitä, millainen itse olen, kun niitä luen: Jos olen pahalla tuulella, tai muuten vaan väsynyt, ne ovat huonoja (näin on miltei kaikkien tarinoiden kanssa), mutta jos taas hyvällä tuulella, tuntuu tylsäkin tarina ihan kivalle. (Taidan olla aika erikoinen persoona?) Itse pidin erityisesti tuosta Tuplanolla ja syvyyden saalistajat -tarinasta. Joten vastaanpa tähänkin siis, että hyviä ovat.

Seukit:

Hessu Hopo, hyvä vai huono? (Minäkin laitan tähän nyt että, hahmo)

Taskari, hyvä vai huono? (Julkaisu)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

1. Sanon että hyvä. Hessu on hauska hahmo, joka puhuu aika paljon puhekielellä. Siksi Hessu juuri on hyvä hahmo!

2. Taskari on tietysti hyvä! Taskarissa on aina hauskaa luettavaa, mutta joskus tarinoissa on huonoja piirtäjiä tai tarina on muuten vain tylsä. Silloin tarinan loppuunlukeminen pitää vain "kestää". Mutta muuten taskari on ihan paras!

Seuraavat:

Mikki Hiiri, hyvä vai huono? (Hahmo)

Una, hyvä vai huono? (Hahmo)

Vierailija

Mikistähän on tehty aika monta keskustelua, jotka liittyneet juuri tähän kysymykseen, onko hän hyvä vai huono. Itselläni ovat nämä perustelut:

Vastaan hyvä, sillä Mikki-tarinoissa nähdään jotakin salaperäistä ja jännittävää melkeinpä joka Mikki-tarinassa. Semmoiset ovat aika harvinaisia hahmoja. Mikillä on myös poliisista kavereita, joka on ihan hauska idea. Mikissä on myös plussaa se, että muutamat hyvät Ankka-piirtäjät piirtävät Mikkiä, joka on todella mahtavaa!

Tässä nyt tulee sitten ensimmäinen ''Tämä on huono''-vastaus, sillä Una on mielestäni aika ärsyttävä. Jos Unassa olisi jotakin semmoista, jossa hän olisi hyvä, ja ei olisi niin lapsellinen, niin hän olisi ihan hyväkin hahmo. Unassa on kaikista ärsyttävintä se, että hän joka lauseessa sanoo nimen ''Una'' niin kuin esim. ''Una tahtoo olla Akun kanssa''. Se on mielestäni lapsellista, ja en oikein tykkää semmoisesta luolaihminen-tyypistä, sillä mielestäni Unan puhetyyli ei sovi hänen hahmon kanssa, joka on luolaihminen. Hänen oikean hahmon kuuluisi olla semmoinen, joka ei osaisi puhua, tai jotakin osaisi sanoa, niin olisi edes vähän enemmän luolaihmisen oloinen. Unahan on tehty moni-tarina-hahmoksi, jossa tuo lempeä idea toimii paremmin.

Seuraavat:

Temppeli herrojen kätketty kruunu, hyvä vai huono? (tarina)

Aku Ankka matkapeli, hyvä vai huono? (peli)

Iines-pokkari, hyvä vai huono? (julkaisu)

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

Vierailija

1. Hmm... Itse asiassa se on todella hyvä. Melkeinpä yksi Rosan parhaista tarinoista. Siinä on käytetty huumoria ja paljon yksityiskohtia, kuten aina. Eli hyvä.

2. En ole pelannut, joten on hieman vaikea sano. Olen kyllä kaupassa nähnyt. Mutta veikkaan että sekin on hyvä - kuten Ankka -jutut yleensä.

3. Iines-pokkarit ovat minusta erittäin hyviä. Niissä on hauskoja tarinoita, ja suurinosa on myös minulle aivan tuntemattomia, mikä on myöskin plussana. Aluksi harmittelin sitä, kun Iines-lehti lopetettii, mutta kun kuulin Pokkareista, ei sen lopettaminen enää tuntunutkaan missään. Eli (erittäin) hyviä ovat.

Seukit:

Bancells, hyvä vai huono? (Piirtäjä)

Aku Ankka -lehti, hyvä vai huono? (Julkaisu)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Bancells, hyvä vai huono?

No Bancells on minusta tuiki tavallinen tekijä.Hän osaa piirtää ihan hyvin Ankkoja, mutta Hiiristä en voi sanoa samaa.Hänen Mikkinsä ja Hessunsa ovat aivan kamalia.Ne näyttävät ihan inhokkipiirtäjäni, Sergio Asteritin tekemiltä.Ankoissa hän on paljon parempi.

Aku Ankka-lehti, hyvä vai huono?

Tietenkin hyvä!Niissä on aina kivoja Al Talaiferron Aku-strippejä, ja Manuel Gonzalesin Mikki-strippejä.Myös kaikki muut tarinat ovat usein hyviä.Ja tänä vuonnahan, kun on Akkarin juhlavuosi, niin siinä tulee olemaan paljon kivaa.Eli vastaan tietenkin hyvä!

Seuraavat:

Roope-Setä, hyvä vai huono?(julkaisu)

Kovakantiset, hyviä vai huonoja?(julkaisu)

Aku Ankan Taskukirja, hyvä vai huono?(julkaisu)

Kaikki julkaisuja.

Vierailija

Roope-setä OK

Kovakantiset Hyviä

Taskarit Erinomaisia

Seuraavat:

Onko Daniel Branca hyvä?(piirtäjä)

Onko Mikki Hiiri hyvä(salapoliisitarinat)

Olenko minä hyvä piirtäjä? (minä)

Vierailija

1. Daniel Branca... hmm. Onhan hänellä ihan hyviä piirrustuksia, hänellä on minusta aika jännä tyyli, se on sinänsä hyvä ja sinänsä taas huono. En nyt kuitenkaan saa hänen tyyliään mieleen, joten en voi perustella enempää. Sanotaan nyt silti, että hyvä piirtäjä.

2. Mikki Hiiri -salapoliisi tarinat, yyh! Vihaan niitä, mutta nykyään miltei kaikki Mikki -tarinat ovat juurikin niitä salapoliisi tarinoita, mitä vihaan. Eli huonoja ovat.

3. Ai että sinä? No, en ole nähnyt mitään sinun piirtämääsi, joten en siis sanoa tähän tällä kertaa yhtään mitään. Gallerassakin on vain sinun kokoelmasi, mutta sitähän et minun tietääkseni ole itse piirtänyt.

No, sitten seukit:

Carl Barsk, hyvä vai huono? (Piirätäjä)

Guido Martina, hyvä vaiko huono? (Käsikirjoittaja)

Roope Ankka, hyvä vai huono? (Hahmo)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

Carl Barks

Vastaan kuitenkin, että hyvä, sillä inhan hän ihan hyvä, vaikka minä en mikään Barks-fani, ja jos sattuisin olemaan Barksin vieressä, (no sehän on jo mahdotonta) niin en olisi edes varma, että haluaisinko hänen nimmarin, mutta ottaisin ainakin toki mielummin Don Rosan nimmarin, kun Carl Barksin, vaikka Don Rosalta löytyy myös paljon varjopuolia... Ja vastasin siis myös sen takia hyvä, koska ilman Carl Barksia olisi jäänyt tekemättä moni Don Rosa-tarina, jotka ovat mahtavia.

Vastaus lyhyesti:

Hyvä.

Guido Martina

No huh huh! Nyt kyllä liippasi läheltä 'huono'-sanan rajaa! Vastaan siis niukasti hyvä, sillä hänhän on keksinyt Taikaviitan, ja on käyttänyt sitä myös myöhemmin aika paljon. Muutenkin hän käsikirjoittaa hyviä tarinoita. En nyt keksi valitettavasti muuta perusteltavaa.

Vastaus lyhyesti:

Hyvä.

Roope Ankka

No tuo ei kyllä lähelläkään käynyt 'huono'-sanan rajaa, sillä hänhän on tosi hyvä. Visukintun tarinat ovat joskus aika huonoja, mutta kun hän kertoo nuoruudestaan, niin on suunta aivan toinen! Esimerkiksi jatkosarjassa 'Roope Ankan miljoonat' nähtiin aivan mahtavaa menoa. Tarinan käsikirjoittaja Fausto Vitaliano oli suoraan sanottuna iskenyt täydelliseen kultasuoneen. Muutenkin jotkut Roope-tarinat ovat hyviä, vaikka ovatkin jotakin ei-niin-suosittuja tarinoita.

Vastaus lyhyesti:

Hyvä.

Seuraavat:

Fausto Vitaliano, hyvä vai huono? (käsikirjoittaja) (käsikirjoittanut mm. 'Roope Ankan miljoonat'-jatkosarjan(AATK 362-371) ja melkein puolet Tuplanolla-tarinoista)

Unkka T. Kumiankka, hyvä vai huono? (hahmo)

Ankkalinnasta Lillehammeriin, hyvä vai huono? (Don Rosan tarina)

Roope Ankan miljoonat, hyvä vai huono? (kymmenosainen jatkosarja)

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

Vierailija

Nostetaas vähän tätäkin...

1. Eli Fausto Vitaliano, hmm. En loppujen lopuksi ole paljon hänen tarinoitaan, vaikka niitä paljon olenkin nähnyt. Mutta ne tarinat, mitkä olen lukenut, ovat olleet ihan hyviä. Ja ne, mitä en sitten ole lukenut, näyttivät kuitenkin ihan mielenkiintoisilta, joten sanotaan, että hyvä.

2. Unkk T. Kumiankka, vai? No, itse en oikeastaan nin erityisemmin pidä tästä hahmosta, mutta, kuten jo olen aiemminkin sanonut, kaikista hahmoista löytyy edes jokin hyväkin puoli, ja niin löytyy myös tältäkin. Olen nähnyt Unkkaa pääasiassa William Van Hornin tarinoissa, ja itse asiassa ne ovat olleet ihan hyviä. Aluksi meinasin laittaaa heti 'huono', mutta kun rupesin tarkemmin miettimään, niin eihän se niin huono hahmo loppujen lopuksi olekaan, joten sanotaan sittenkin, että 'hyvä' tähänkin.

3. Tuo Rosan-tarina oli yllättävän hyvä. No, ei tietenkään sillä, ettenkö pitäisi Rosan tarinoista, mutta jaa. Tuo oli siis todella hyvä tarina, joka ansaitsee ehdottomasti 'hyvä' -vastauksen.

4. Tähän kohtaan on sitten pakko laittaa 'huono' -vastaus. Olen lukenut niitä vain muutaman, mutta ne tekivät heti ei-niin-miellyttävän tunteen. Itse en vain pidä niistä, en nyt muutenkaan ole mikään kovin innokas Roope-fani, joten vastaukseni voi johtua myös siitä, eli huono, tällä kertaa.

Seukit:

1. Mouse M.D, hyvä vai huono? (sarja, voit vaikkapa tarkistaa Taskarin teemanumerosta 22.)

2. Iines Ankka, hyvä vai huono? (hahmo)

3. Elisa Penna, hyvä vai huono? (tekijä, keksi mm. Taikaviitan jne. ...)

~ Viitta on voimaa

Vierailija

No kirjoitetaanpa taas tänne topicciinkin.

Mouse M. D.

Tämä jatkosarja oli mielestäni aika hyvä, sillä siinä oli saatu hyvin huumoria liitettyä tarinaan, ja muutenkin tarina oli hyvä, mutta ei se tarina mikään maailmaa mullistava ollut, sillä siinä oli jotakin semmoista vähäsen huonoa...

Vastaus lyhyesti:

Hyvä

Iines Ankka

No ei se kyllä mikään tosi hyvä hahmokaan ole, mutta mitä huonoakaan hänessä on? Mielestäni hän on kyllä ihan hyvä hahmo, vaikka ei kyllä ikinä tule saamaan minulta mitään arvostusta.

Vastaus lyhyesti:

Hyvä

Elisa Penna

No tuosta en kyllä ikinä ole kuullutkaan, joten vilkaisin vähän Wikipediaa, ja plörinäksi meni. Kaikki teksti luki italiaksi. Luin kuitenkin vähän matkaa, ja siellä luki nimi 'Paperinik', jolloin älysin, että se Taikaviitan keksiminen todellakin oli ollut hänen heiniään. Alapuolella tosin taas näkyi sitten taas vähän surullisempi uutinen, sillä hänhän oli nimittäin kuollut vuonna 2009.

Vastaus lyhyesti:

Hyvä

Ankronikka: Kadonneen lampun metsästäjät, hyvä vai huono? (elokuva)

Teppo Tulppu, hyvä vai huono? (hahmo)

Aku Ankka: Minä olen etsimäsi Ankka! (tarina, joka julkaistiin tämän päiväisessä Aku Ankka-lehdessä)

Taskarin sankarit, hyvä vai huono? (julkaisu)

~DD, tuplasti Tuplanollaa!

Vierailija

1 en ole ikinä kuullutkaan.2 hyvä hahmo.3 loistava tarina!4 huippujulkaisu! roope-setä hyvä vai huono? (hahmo) andien kutsu hyvä vai huono (tarina).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat