Onko Carl Barks ollut koskaan suomessa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko Carl Barks ollu joskus vierailulla suomessa jos on milloin, saitko nimmarin sun muuta?

Kommentit (7)

Vierailija

Kyllä hän joskus on ainakin Helsingissä vieraillut.Minun äitini vanhassa Aku Ankassa nimittäin on juttu siitä.Mutta en kyllä usko, että kovin moni on saanut hänen nimmariansa, koska Barks kuoli vuonna 2000.

Vierailija

Muistaakseni joku kertoi minulle, että Barks vieraili Suomessa olikos se vuonna 1994. Eli kovinkaan moni täältä ei ollut edes syntynytkään silloin ja eikös tuo matka ollut Barksin ensimmäinen ulkomaanmatka. Tämmöistä tietoa ainakin minulla on jos joku tietää jotain muuta...

Ja tuohon barksin nimmariin vielä niin muistaakseni päivälehden museossa on esillä Barksin nimmari, jonka taiteilija itse oli ilmeisesti kirjoittanut toimituksen seinään siellä se seinän palanen ainakin törrötti, kun itse siellä viimeksi kävin.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Onhan maestro Suomessa käynyt, olikos se nyt sitten tuo 1994. Tätä ennenhän hän ei ollut ikinä käynyt missään ulkomailla. Tämä ulkomaanmatkahan oli eräänlainen "kierros" jonka aikana hän pyrki matkustamaan todella moneen Euroopan maahan, ja hän kerkesikin käydä ainakin seuraavissa.

Suomi, Ruotsi, Hollanti, Italia, Saksa, Puola, Norja ja Ranska.

Ankkarock

Vierailija

On kai se Suomessa joskus kauan sitten käynyt.

Mutta enpä usko, että kenelläkään näiltä sivuilta on hänen nimmaria, koska siitä on jo niin kauan.

Vierailija

Wikipediassa luki että hän kävi kyllä Suomessa joskus, kun kävi Euroopa-kiertueella. Tuskin kukaan käyttäjä omistaa hänenen nimmariaan, hyvä kun on syntynyt silloin... Olisi kyllä ihan MAHTAVAA omistaa hänen nimmarinsa...!

//Vastaus saatu, joten topic menee lukkoon.

~Hidis

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat