Kuka haluaisi että Don Rosa jatkaisi piirtämistä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka haluaisi että Don Rosa jatkaisi piirtämistään?Kirjoita tänne vastaus ja perustelut sille miksi haluaisit/et haluaisi Don Rosan jatkavan piirtämistä.Enkä halua tänne tällaisia vastauksia,KYLLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!EIII!!!!!!.No niin, topic käyntiin!Minä haluaisin.Perustelut:koska minusta Don Rosa on maailman paras piirtäjä.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

No niin, Don Rosa on maailman paras piirtäjä, mutta ei hän voi jatkaa piirtämistä, näkö on nimittäin huonontunut.

Vierailija

Olisihan se kiva, että Rosa jatkaisi piirtämistä mutta hän ei voi. Vaikka en tykkää Rosasta, hänen tarinansa ovat mielenkiintoisia ja hyviä.

Mutta Rosallahan on silmäsairaus ja mitäs muutakaan sillä nyt sattui olemaan.

Lue Wikipediasta.

Vierailija

Itse haluasin että hän jatkaisi vielä piirtämistä (jos hänellä ei olisi sitä silmäsairautta niinkuin AkutykkääIineksestä sanoikin), koska häneltä jäi ainakin yksi hyvä tarina tekemättä (ja varmaan monia muitakin) jossa Tupu, Hupu ja Lupu tapaisisivat vanhempansa.

tunnodaK. Olen etsimäsi ankka.

Vierailija

Yhyy... Se on niin surullista... OI DON ROSA KESTÄ VIELÄ HETKI! Tai kauemminkin, mutta jatkaisit piirtämistä! Toki minä sen silmäsairauden ymmärrän, mutta... En vain ymmärrä. Siis en hyväksy sitä. D':

Yhy, yhyy... x'(

Vierailija

IHAN KAUHEETA! Ei se oikeesti voi lopettaa! (tai no tietty voi mut silleen) Mut siis kyl tajuun, et ei se voi sille mitään vaikka se kuinka haluis jatkaa piirtämistä. :(

Vierailija

Lainaus:
Kuka haluaisi että Don Rosa jatkaisi piirtämistä?

Spektro99 - 21.01.11 06:07 (ID 698149)

No niin, Don Rosa on maailman paras piirtäjä, mutta ei hän voi jatkaa piirtämistä, näkö on nimittäin huonontunut.

Vierailija

Kyllä minäkin haluaisin, että Don Rosa jatkaisi piirtämistä, mutta sairauksille ei mahda sitten mitään. On kyllä todella harmi, että se silmäsairaus tuli, sillä hänen tarinansa ovat olleet erittäin hyviä.

Vierailija

Tietenkin, hän on niin mahtava piirtäjä ja käsikirjoittaja! Mutta Don täyttää tänä kesänä jo 60, ja on eläkkeensä ansainnut. Sitä paitsi hänellä on ilmeisesti jokin silmäsairaus ja riitoja niiden tanskalaisten toimittajien kanssa.

Vierailija

Ystävät rakkaat!

Nyt on taas mennyt tälläiseksi "YHYY, HALUAISIN..."- huuteluksi joten hiukan enemmän sisältävempiä viestejä kiitos! Kaikkihan varmasti haluaisivat hänen jatkavan, niinkuin minäkin!

Mutta nyt lopetan tämän ylläpidon esittämisen...

Vierailija

Haluaisin että hän jatkaisi piirtämistä. Mutta kun hän EI voi. Hänelläkun valitettavasti on silmäsairaus. Mutta kyllä hän onneksi osaa vielä kirjoittaa nimmareita. (satuin nimittäin jopa saamaan sellaisen)

Vierailija

Olisihan se kivaa ja silloinhan kun rosa oli vierailulla syyskuussa niin iltalehden haastattelussa lukee että yhden tarinan hän haluaisi tehdä jossa ankanpojat etsivät isäänsä ja äitiänsä mutta kunnon käsikirjoitusta kun Don Rosa ei keksi millään joten minun vastaukseni on että: Siltä väliltä koska jos hän piirtäisi niin en uskoisi että se olisi hänestäkään hauskaa kun on niin vaikeaa ja hän on itsekkin sanonut siinä haastattelussa että haluaa tehdä tarinat piirokseltaan todella tarkaksi joten en tiedä.

En oo hyvä nois piste ja pilkku jutuis niin tuli vaan yks piste ja ei yhtään pilkkua :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat