César Ferioli, Wanda Gattino, kumpi on parempi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, kumpi? On César paras mutta Wanda ehdottomasti heti perässä. Minulla on kummankin nimmarit mutta César piirsi Mikin pään nimmarinsa viereen, siksi Ferioli on parempi mutta kummatkin olisivat olleet 1. jollei César olisi piirtänyt Mikkiä. ;):D:s:A

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Ferioli. Gattino on nykyisin lähinnä "liukuhihna"-piirtäjän maineessa yleisyytensä takia. Piirrostyyli on Brancaa matkivaa ja Ferioli on piirtäjänä parempi. Häneltä onnistuvat hyvin niin Ankat kuin Hiiretkin. Saattaa olla jopa parhaimpia Mikki-piirtäjiä nykyaikana.

Vierailija

Mikko M kirjoitti:Tarinoiden tylsyys johtuu useimmiten käsikirjoittajista. Samoin yleensä se, onko tarina hyvä vai huono. Tätä asiaa ei kuitenkaan kovin usein tule huomattua ja piirtäjät ovat suositumpia ja arvostetumpia verrattuna käsikirjoittajiin. Ne ovat myös tunnistettavampia, joten pelkkien käsikirjoittajien fanittaminen saattaa olla tyhjentävää jo senkin takia, että kaikilla käsikirjoittajilla ei ole juuri eroja tyylissään. Tuli mieleen, että miksi Gattinoa nähtiin aiemmin niin vähän ja nyt hän on todella yleinen? Ensimmäinen muistikuva hänestä on jossakin vuoden 2003 Aku Ankka-lehdessä ensimmäisellä vuosipuoliskolla, jossa oli Gattinon Pelle-tarina. Uusia piirtäjiä ja käsikirjoittajia saisi tulla enemmän ja varmasti uusi tekijäsukupolvi on jo olemassa. Gattino on lähinnä siksi minusta Feriolia huonompi, koska piirrostyyli tuo aina mieleen Brancan, joka oli todella paljon parempi kuin Gattino. Feriolin Aku-tarinat olisivat parempia, jos käsikirjoittajiksi päästettäisiin sellaisia, jotka eivät hirveämmin Mikki-tarinoita käsikirjoita. Useat Feriolin Aku-tarinat ovat Pat &#38; Carol McRealin tai Byron Ericksonin käsikirjoittamia ja heitä voidaan muutaman muun tekijän ohella pitää osasyyllisenä Mikin nykyiseen maineeseen ja polvihousu-ulkonäköön. Tällä kaikella halusin korostaa sitä, että huonojen Ferioli-tarinoiden todelliset syypäät ovat käsikirjoittajat. Gattinon normaalit ja arkiset tarinat vetävät ehkä enemmän puoleensa ja itsekin valitsisin Gattinon näiden kahden välillä, jos Ferioli olisi ollut se, joka on ollut käsikirjoittajana tarinoissaan. Gattino on muutenkin käsikirjoittajana parempi.<br />

Tässä kaikki tällä erää. Anteeksi pitkät kommentit.

Laita kappalejakoja, oisi helpompi lukea!

Wanda on aavistuksen parempi.

Vierailija

Tykkäsin tosi paljon Brancasta ja minusta on vain hyvä että Gattinolla on samantapainen tyyli kuin Brancalla, näin piirrostyyli pysyy "elossa":) Ferioli taas piirtää kuolettavan tylsiä Mikki-tarinoita eikä ankoissakaan ole paljon kehumista. Sanon että Gattino on paljon parempi.:D

Vierailija

Tarinoiden tylsyys johtuu useimmiten käsikirjoittajista. Samoin yleensä se, onko tarina hyvä vai huono. Tätä asiaa ei kuitenkaan kovin usein tule huomattua ja piirtäjät ovat suositumpia ja arvostetumpia verrattuna käsikirjoittajiin. Ne ovat myös tunnistettavampia, joten pelkkien käsikirjoittajien fanittaminen saattaa olla tyhjentävää jo senkin takia, että kaikilla käsikirjoittajilla ei ole juuri eroja tyylissään. Tuli mieleen, että miksi Gattinoa nähtiin aiemmin niin vähän ja nyt hän on todella yleinen? Ensimmäinen muistikuva hänestä on jossakin vuoden 2003 Aku Ankka-lehdessä ensimmäisellä vuosipuoliskolla, jossa oli Gattinon Pelle-tarina. Uusia piirtäjiä ja käsikirjoittajia saisi tulla enemmän ja varmasti uusi tekijäsukupolvi on jo olemassa. Gattino on lähinnä siksi minusta Feriolia huonompi, koska piirrostyyli tuo aina mieleen Brancan, joka oli todella paljon parempi kuin Gattino. Feriolin Aku-tarinat olisivat parempia, jos käsikirjoittajiksi päästettäisiin sellaisia, jotka eivät hirveämmin Mikki-tarinoita käsikirjoita. Useat Feriolin Aku-tarinat ovat Pat & Carol McRealin tai Byron Ericksonin käsikirjoittamia ja heitä voidaan muutaman muun tekijän ohella pitää osasyyllisenä Mikin nykyiseen maineeseen ja polvihousu-ulkonäköön. Tällä kaikella halusin korostaa sitä, että huonojen Ferioli-tarinoiden todelliset syypäät ovat käsikirjoittajat. Gattinon normaalit ja arkiset tarinat vetävät ehkä enemmän puoleensa ja itsekin valitsisin Gattinon näiden kahden välillä, jos Ferioli olisi ollut se, joka on ollut käsikirjoittajana tarinoissaan. Gattino on muutenkin käsikirjoittajana parempi.

Tässä kaikki tällä erää. Anteeksi pitkät kommentit.

Vierailija

Niinpä olisi. Saisivat laittaa sellaisen mahdollisuuden keskustelualueelle, että omia viestejä pystyisi muokkaamaan. En enää ihmettele, miksi useat lähettävät monia viestejä peräkkäin. Menee hieman aiheen vierestä, mutta oman mielipiteeni olen jo ilmaissut, joten lopetan tähän.

Vierailija

Mulle Ferioli piirsi nimmarin viereen pienen aku ankan pään :D

Musta Ferioli on parempi kuin Gattino,koska se piirtää sekä mikkiä että akua,Gattino piirtää pelkästään akua,ja sillä on vähän Daniel Brancaa jäljittelevä tyyli...Mutta ei Gattinokaan huono ole!

Vierailija

Mikko M kirjoitti:Niinpä olisi. Saisivat laittaa sellaisen mahdollisuuden keskustelualueelle, että omia viestejä pystyisi muokkaamaan. En enää ihmettele, miksi useat lähettävät monia viestejä peräkkäin. Menee hieman aiheen vierestä, mutta oman mielipiteeni olen jo ilmaissut, joten lopetan tähän.

Täällä on harvinaista pitemmät kommentit! Kirjoita vaan sillä asiaa kirjoitat, muokkausmahdollisuuksia ei todellakaan ole, mutta ei kai me pienistä piitata.

Monen postin lähettäjät peräkkäin meinaan voivat ottaa oppia!

Vierailija

Ei Gattino ole niin hyvä kuin Ferioli, läheskään. Ankka 313 puhuu totta. Ei Gattinossa ole silti kauhean paljon moittimista. ;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat