Adressi:kultaryntäys uudelleen!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

äänestetään kultaryntäys takaisin!

Mukana ovat:

Thoomu

Xkingankkax

villieetu

Akudaku

sante

spektro99

niklas29

GNR.

Klondyken kuningas

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

En oikein tiedä. Kultaryntäys oli oikein mukava(silloin olin eri käyttäjällä) ja tavallaan haluaisin sen uudestaan, mutta siitä aiheutui myös ongelmia. Esim. kultaryntäyksen aikaan olin kirjautumassa Aku Ankkaan mutta jouduin odottamaan puolisen tuntia ennenkuin se latautui kun oli niin täyttä(se oli ihan hyvä ja nopea kone). Sinänä siis haluaisin sen mutta oli siinä huonojakin puolia, eli älä laita nimeäni listaan kiitos.

Vierailija

Kultaryntäys oli silloin kun se tuli - varmasti todella hauska, mutta jos se vaikka tulisikin uudelleen, ei hauskuus varmastikkaan olisi yhtä suuri. Toisin sanoen "kerta kiva, kaksi liikaa". Eli ei enää kultaryntäksiä. Haluaisin kovasti kyllä osallitua moiseen, mutta sen jo kokeneet, eivät varmaankaan jaksaisi sitä leikkiä enää uudelleen. Tietysti, voisihan sitä ideoida, jos vaikka keksittäisiin, joku vastaava, mutta eri tavotteilla ja eri tavoilla. Siitä vaan ideoimaan jos haluttaa.

>XRoke>

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kultaryntäys on puhuttanut sivuilla aina siitä lähtien kun se oli käynnissä. Se oli todella suosittu peli ja sivuilla vieraili varmasti todella paljon käyttäjiä. Sivusto oli vielä silloin täysin uusi ja näin oli paljon aloittelijoita sivuilla eli foorumikin täyttyi kaikenlaisesta roskasta liittyen kultaryntäykseen, joita nostellaan nykypäivänä turhaa pinnalle. Se siis aiheutti myös kaikenlaista harmia sivuille, sivuthan oli myöskin hitaita kultaryntäyksen aikoihin.

Toki sivusto on kehittynyt jo kultaryntäyksen ajoista, joten ei menisi varmaankaan niin helposti tukkoon, mutta hidastuisi sivut aivan varmasti tämän johdosta. Ehkä juuri sen takia kultaryntäyksen jälkeen keväisin juuri tälläinen hetkelliselle pelille on tehty oma sivunsa ettei homma keskittyisi liikaa eriosissa sivua kiertelyyn vaan se käytäisi omana pelinään. Viime vuonna oli muutenkin opittu koodinmurron kanssa se, että tehtiin sille oma osionsa foorumille niin siihen liittyvät topicit meni sinne eikä niitä nykypäivänäkään pysty nostamaan pinnalle sen osion ollessa piilossa.

En halua uutta kultaryntäystä vaikken silloin aikoinaan pahemmin siihen osallistunut. Eiköhän meille keksitä tänne taas tässä kevään ja kesän taitteessa joku uusi peli, jota päästään pelaamaan taas muutaman viikon : ).

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tokihan se kultaryntäys sinänsä ajatuksena olisi ihan mielenkiintoinen, mutta koska se aiheuttaisi paljon spämmiä, niin minäkään en sitä kannata. Mutta kuten edeellä jo Hidis mainitsikin, niin kyllä meille tälle sivustolle taas tällekin keväälle keksitään jotain erikoista tekemistä. Onhan siitä muodostunut jo tavallaan perinne edellisinä vuosina.

2008: Kultaryntäys.

2009: Aku kadoksissa.

2010: Koodinmurto.

Tänä vuonna voisi olla hyvinkin joku sellainen, että pitäisi ratkoa joitain _muka_ ulkoavaruudesta Ankkalinnaan saapuneita viestejä. Siinä olisi joku tietty logiikka, miten ja millä keinoin niitä viestejä ratkaistaisiin. Eniten viestejä lyhyvimmässä ajassa ratkaisseet käyttäjät sitten palkittaisiin vaikka uudella mitalilla tai jollain pienellä konkreettisella palkinnolla.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

No,laitan pienen selvennyksen niillejotka eivät ole kokeneet kultaryntäystä.

Siis se on aika yksinkertainen juttu.

Sivuilta löytyy pieniä,tai suuria kultakimpaleita.

Ja niitä pitää vain kerätä mahdollisimman paljon.

Ja sit ne ketkä ei halua nimeään listaan sen takia että sivut pätkivät niin silloinhan oli joku palkinto.

Eihän koodinmurrossa ja aku kadoksissa pelissä ollut palkintoa.

Ja kultaryntäyksestä keksitään ehkä uudenlainen versio.

Vaikka jokin erillinen peli.

Se tuskin aiheuttaisi niin hirveästi tukosta.

Ja sivuhan oli kultaryntäyksen jälkeenkin ihan tukossa koska se oli juuri päivitetty niin vierailijoita oli paljon.

Nyt täällä ei enää ole niin paljon sakkia.

Kävijämäärähän on selvästi vähentynyt.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Adressi:kultaryntäys uudelleen!!!

VillEetu - 04.02.11 09:27 (ID 705614) Mukana Thoomu akupoju Xkingankkax VillEetu


Hei! Minähän sanoin ettei nimeäni listaan.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Adressi:kultaryntäys uudelleen!!!

akupoju - 05.02.11 01:29 (ID 705890)
Lainaus:
Re: Re: Adressi:kultaryntäys uudelleen!!! VillEetu - 04.02.11 09:27 (ID 705614) Mukana Thoomu akupoju Xkingankkax VillEetu
Hei! Minähän sanoin ettei nimeäni listaan.


Ai, anteeksi.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Donald-91: 2009: Aku kadoksissa.

Jos tarkkoja ollaan niin eikös se kantanut nimeä missä Aku luuraa? Kuitenkin samasta pelistä kyse eli samapa se : ).

Itse taas luulisin seuraavan pelin olevan sellainen joka liittyisi jotenkin Aku Ankka lehden juhlavuoteen. No saapa nähdä mitä sieltä tulee vai tuleeko mitään. Uskotaan kuitenkin, että perinne pelien suhteen jatkuu.

Lainaus:
thoomu: Ja sit ne ketkä ei halua nimeään listaan sen takia että sivut pätkivät niin silloinhan oli joku palkinto.

Eihän koodinmurrossa ja aku kadoksissa pelissä ollut palkintoa.

Miten palkinto vaikuttaa siihen, että sivut pätkivät? Vaikka kisassa olisi palkinto en haluaisi sivun olevan ruuhkainen ja samalla hidas. Palkinnon voittaa kuitenkin vain muutama käyttäjä kuten kultaryntäyksessäkin oli, Muutenkin yhteinen palkinto tuosta on mitali omassa profiilissa.

Lainaus:
Sama: Ja kultaryntäyksestä keksitään ehkä uudenlainen versio. Vaikka jokin erillinen peli.

Se tuskin aiheuttaisi niin hirveästi tukosta.

Ja sivuhan oli kultaryntäyksen jälkeenkin ihan tukossa koska se oli juuri päivitetty niin vierailijoita oli paljon. Nyt täällä ei enää ole niin paljon sakkia. Kävijämäärähän on selvästi vähentynyt.

No mitäs ideaa sitten on vaatia kultaryntäystä uudelleen, jos se ei muistuta mitenkään alkuperäistä kultaryntäystä? Näitä pelejä, joita aina keväisin järjestetään mainostetaan aina lehdessä eli niiden myöntä sivujen kävijämäärä nousee. Näinpä käyttäjiä olisi varmasti ihan tarpeeksi ruuhkauttamaan sivua älyttömästi, jos kultaryntäyksen tapainen kilpailu järjestettäisiin.

Lainaus:
spektro99: No, aluksi sanon tämän: LOPETTAKAA TÄMÄ AINAISTEN ADRESSIEN TEKO! Ja toisena sanon: Nimi listaan!

Ei tarvitse isolla kirjoittaa ja muutenkin jos haluat adressien teon loppuvan älä nyt ihmeessä osallistu niihin, sillähän vain kannustat tekemään uusia adresseja, kun saa nimiä listaan.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Minun nimeni listaan vain.

Sivuja on parissa vuodessa kuitenkin uudistettu melkoisesti, että kultaryntäykseen on aivan hyvä sauma.

Ja Hiidenkirnun ei nyt kaikesta tarvitse alkaa valittamaan. Itse ainakin kirjoitan Caps Lockilla jos haluan, en nyt noin pienestä jutusta uhoamaan, mutta on se nyt yleisesti ottaen aika pilkunviilausta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat