Carl Barksin kootut kauppaan

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka haluaa.

laittakaa mieli piteenne.

//Tuplapostaus yhdistetty.

AkeMake

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Minä ainakin olisin kiinnostunut, ostaisin mielelläni muutaman osan! Silloin kun ne on ollut myynnissä, en ole kuullutkaan sellaisista.

Mutta... totanoin, en oikein tajua tämän topicin ideaa, mitä tällaisesta on hyötyä?

Vierailija

No, enpä tiedä aikoisinko ostaa vaikka tulisikin,mutta voisihan ne tulla. Ja en ole varma olisiko tätä topiccia kannattanut tehdä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Carl Barksin kootut kauppaan

niklas29 - 12.02.11 09:33 (ID 709801) Juurihan Carl Barksin parhaat tuli kauppaan.


Carl Barksin kootut-ja parhaat ovat eri asia. Carl Barksin parhaissa on vain "parhaat" sarjat, mutta kootuissa on Carl Barksin KOKO tuotanto. Eli aivan kaikki sarjat. Itse todella haluaisin Carl Barksin kootut, Barks fani kun olen, mutta viimeisin erä koottuja oli tilattavissa vuonna 2006, eikä niitä enää valmisteta. Kootuissa on siis aivan kaikki Barksin ankka-sarjat sekä lisäksi tietoa Barksista eri vuosikymmeniltä(tai näin olen ainakin lukenut). Lisäksi se sisältää kansikuvia ja maalauksia Barksilta. Carl Barksin kootut myytiin osissa ja niitä oli muistaakseni 30. Kootuissa on yhteensä 8000 sivua! Sarjakuvaa on noin 6500 ja niiden lisäksi siitä löytyy noin 1500 sivua täynnä artikkeleita, kuvia, johdatoja, sisällyksiä, sivuhuomautuksia, luonnoksia ja muuta mukavaa. Tuon siis ehdottomasti haluaisin mutta sitä ei enää valmisteta, hinta hipoo pilviä, niin...

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Carl Barksin kootut kauppaan

pappis mies - 13.02.11 05:28 (ID 710756)

Ostan varmaan kaupasta.

pappis voimaa

Miten voit ostaa ne kaupasta kun niitä ei siellä myydä?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Carl Barksin kootut kauppaan

pappis mies - 13.02.11 05:28 (ID 710756) Ostan varmaan kaupasta. pappis voimaa


Jos yhtään luit edellistä viestiäni pappis mies, niin sanoinhan jo että niitä ei myydä kaupassa ja niiden tilaamisen mahdollisuus meni 2006. Tässä keskustelussa on siis tarkoitus puhua olisiko kivaa jos niitä myytäisiin kaupoissa. Ohops! Teurastaja Lasse kerkesikin jo väliin.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olettehan ottaneet huomioon, että kyseisen kirjasarjan hinta tulisi olemaan todella kova. Kootuista painettiin rajallinen painos, enkä usko, että lisäpainosta otettaisiin ainakaan ennen jonkun toisen maan aloitetta. Onhan lähes kaikki Suomessa ilmestyvät julkaisu-/julkaisusarjaformaatit "kopioitu" jostain toisesta maasta. Jos kyseinen kirjasarja tulisi kaikesta huolimatta myyntiin, niin en kyllä uskoisi sen tulevan kauppoihin. Luulisin, että kyseessä olisi pikemminkin kerralla ostettava yli kahden tuhannen euron sarja, joka olisi painosmäärältään rajattu. Joten sanoisin kyllä, että viimeistään hintaan tyssäisi monen ostajan tie.

-Akuhullu

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Ja on myös syytä ottaa huomioon että Carl Barksilta on julkaistu jo niin monta kokoelmakirjaa että ei niitä jaksa laskeakkaan.

Kootuissakin olisi aivan varmasti tarinoita jotka olisit lukenut jo ties miten monta kertaa. Haluaisimmeko maksaa sellaisesta?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat