Kumpi voittaa munamies vai harjakainen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

toivottavasti harjakainen

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Itse pidän enemmän Harjakaisesta,sillä hän on yksinkertaisesti aivan mahtava. Hänen kertomat jutu ovat aivan naurettavia.(siis naurettavan hyviä) Luulen silti, että Munamies voittaa.

Vierailija

Totuushan on se, että nämä kaikki päätetään Sohlbergin Arskan luonahan nämä päätetään. Eli Harjakainen voittoon!

-Homeros

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

(Putous topicciin)

Munamieshän oli alussa todella suosittu, mutta koko hahmo on käynyt tylsäksi. Kamala nynny. Harjakainen voittoon, sillä Timohan ansaitsee voiton. Munamieheltähän ilmestyy levykin, ei hyvä... Munahan voittaa kuitenkin, koska jotkut ovat niin uskollisia munalle. Menkää äänestämään Harjakaista! : D

Vierailija

Pidän enemmän Harjakaisesta, sen vitsit vain ovat niin hauskoja. Mutta uskon, että Munamies voittaa, siitähän on tehty lehtijuttujakin, ja on muutenkin suositumpi.

Vierailija

Harjakainen on PARAS! Tulee tosi hyvää läppää. Aku Hirvineimi on kyllä niin hauska.

Veikkaan että Munamies, mutta Harjakaisen kuuluisi kyllä voittaa. Minä en ainakaan ymmärrä, miten Munamies voi nauratta jotain...? Eikö Putous ole sketsi-ohjelma. Myönnän, että Munamies on todella hyvä idea, ja jotenkin mielenkiintoinen hahmo, mutta ei yhtään hauska, eikö se hauskuus ja vitsit tässä ole tarkoitus?

Sitä paitsi, jos Munamies voittaa, niin siltä tulee kaikenmaailman levyjä ja kirjoja ja tv-ohjelmia. En minä ainakaan osta/katso sellaisia, ei se ole hauskaa. Mutta Harjakainen on niin hauska, että sen luulisi ihmisiä kiinnostavan.

Munamies on kerrassa nähty.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat