Don Rosa tulossa suomeen kesällä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä olen katellut haastatteluja Donista, useista ja niistä yhdessä Don kertoo seuraavaa(karkeesti suomennettu): "Olin jo kerran tänä vuonna suomessa ja olen menossa uudelleen kesällä signeeraamaan kirjojani..." Lähde: triffdenraab.de (12.3.2010)

Kommentit (13)

Vierailija

Se olisi ihan mahtavaa jos hän tulisi, silä AINA kun hän on tullut, on minulta mennyt ohi, kun olen ollut kipeänä tai muuta, tai sitten jos minulle olisi käynyt niin että olisin päässyt, niin paikka on ollut niin kaukana, ettei ole päästy sinne.

Ja koska wikipediassa luki, että koska kaikki Donin sarjat on julkaistu Suomessa Don Rosa kirjoissa, (paitsi 1) niin kesällä kun tulee ne Don Rosan kootut-kirjat, niin on varmaan sitten viimeinen mahdollisuus Donin tulla tänne Suomeen.

Vierailija

Joo, mahtavaa. Toivottavasti pääsisin itse paikan päälle. Kun yleensä Hän on käynyt aina niin kaukana meistä. Toivottavasti kävisi tänä vuonna lähempänä.

Vierailija

Hyvä, jos hän tulee, sillä viime vuonna en pääsenyt häntä näkemään.Ja olisi edes joskus kiva päästä näkemään yksi piirtäjä, ja saada häneltä nimikirjoitus.Tosin ei nimmari niin tärkeä minulle ole, vaan se, että pääsisin näkemään jonkun piirtäjän.Niin toivotaan nyt sitten että pystyn mennä sitä Rosaa silloin katsomaan.En kyllä usko, että se onnistuu, koska olemme perheen kanssa kesällä melkeinpä joka viikko mökillä, ja menemme varmasti myös muualle.Mutta katsotaan nyt.

Polleo

Vierailija

Ihan mukava yllätys olisi Donin saapuminen tänne pohjolaan, vaikka olenkin häneltä nimmarin jo saanut syksyllä hänen vierailunsa aikana Espoosta. Onhan sitä aina hauska nähdä ihailemiaan ankka-piirtäjiä.

Vierailija

Itse en ole koskaan saanut koska jotkut v*tun älypäät päättävät ettei Don ole kuin esim. helsingissä ja tampereella(kenties Oulussa) Entä itäsuomi!?!??!?!

Vierailija

Jos tulee, niin ostan ´´Kadonneen Kirjaston Vartijat ja muita Don Rosan parhaita´´ ja pyydän singeerauksen ja yhteis kuvan, niinkuin viimeksi!

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Se olisi hei hiukan kivaa jos Donu tulisi taas Suomeen! Minua kyllä ärsyttää kun aina vain Helsingissä on kaikkea kivaa. Eihän oma kotikaupunkini - Turku, ole niin kaukana mutta kun olen 11 vuotta ja vanhemmat ei varmastikaan kiinnostu siitä niin en kai minä lupaa saa yksin Helsinkiin mennä. No jos kumminkin pääsen, niin yritän ainakin saada nimmarin siltä. On siinä kyllä varmaan taas sellainen valtava jono niin kuin viimeksi (näin uutisista). Jos saan nimmarin niin pyydän ainakin Don Rosan kirjoihini - Pako kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita, Roope Ankan elämä ja teot 1, Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita ja Sammon Salaisuus ja muita Don Rosan parhaita. Kirjoja minulla ei älyttömästi kyllä ole tosiaankaan. Haluaisin myös erikseen paperille nimmarin jotta sen voi kehystää. :P En kyllä ole ihan varma uskoako siihen, tai siis en tarkoita etten uskoisi tämän topicin tekijään vaan tarkoitan vain sitä, että jos se olisi jo KESÄLLÄ tulossa tänne, niin varmaan jo tosi moni tietäisi siitä kyseisestä asiasta. Jos se kumminkin tulee tänne Suomeen niin tällä kertaa ainakin yrittäisin lähteä sinne. Viimeksi olin jo ihan varma että en kumminkaan 10 vuotiaana pääsisi Helsinkiin yksin, mutta tällä kertaa ainakin aion yrittää kysyä ja päästä sinne. Kuinka monta kertaa Don Rosa tai kuka vain muu piirtäjä on tullut Suomeen? No oli kuinka monta kertaa vain, niin olen aina vain seisonut vieressä tyhjän panttina tekemättä mitään. :P Mikael MacDonald sanoi: "Jos Rosa tosiaan tulee Suomeen aion kyllä mennä makuupussissa nukkumaan paikan ovien eteen että saisin vihdoin sen signeerauksen" En minä kyllä ainakaan ihan makuupussissa yöksi kaikkien epäilyttävien ihmisten keskelle menisi nukkumaan. Ihan hyvä ajatus muuten mutta en ainakaan minä uskaltaisi. Jos joku Romano Scarpa tai Marco Rota tulisi Suomeen, ja minä missaisin sen, ei se niin kauheasti haittaisi, kun en edes paljoa tykkää niiden tyyleistä ja sarjoista. Don Rosalla taas on piirrokset ja juoni hyviä ja yksityiskohtia on älyttömästi! Don Rosa (ja Carl Barks) on ehdottomasti paras piirtäjä! Sarjoja Don Rosalla taas on aika vähän ja se on Don Rosan huono puoli. Oho, tulipas pitkä viesti! Sain kirjoitettua jopa 2174 merkkiä tähän viestiin! No, häivyn tästä nyt Off-topicia lukemaan. Heippa!

~Pööpötin jyrää~

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat