sudenpennut vai kovikset

Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

ketä äänestät sudenpentuja vai koviksia eli kerro ketä äänestät

Sivut

Kommentit (20)

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Siis tämä on ihan tosi turha topic koska ei ole epäilystäkään ketä kaikki äänestävät ja mistä ihmeestä toi idea on tullut? Siis Sudenpennut vai kovikset? En ihan ymmärrä tätä topaa. Tällaset kaikki Aku vs. Hannu, Kulta- Into vai Kroisos topicit, ne kaikki kuuluvat vs.Topiciin. Tämän kaltaisia topiceja on varmaan miljoona.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sudenpennut vai kovikset

kuukupööpötin - 01.03.11 08:33 (ID 718552) Siis tämä on ihan tosi turha topic koska ei ole epäilystäkään ketä kaikki äänestävät ja mistä ihmeestä toi idea on tullut? Siis Sudenpennut vai kovikset? En ihan ymmärrä tätä topaa. Tällaset kaikki Aku vs. Hannu, Kulta- Into vai Kroisos topicit, ne kaikki kuuluvat vs.Topiciin. Tämän kaltaisia topiceja on varmaan miljoona.


Oikein kuukupööpötin! Tälläisiä ei tarvitsisi tehdä. Topicin tekijä on toki uusi, ja toivon ettei viestini loukkaa häntä mutta tälläisiä VS-taisteluita ei tehdä erikseen. Voit käydä kurkkaamassa VS-topicia, siellä on tarkoitus kysellä tälläisiä kysymyksiä.

Vierailija

Sudenpennut ovat viisaimpia kaikista, siispä ne ovat parempia; kuten kaikissa jaksoissa, missä nämä kovikset esiintyvätkin, sudenpennut nöyryyttää heitä. Jos kerran tarkoitat kyseista aihetta

Tälläisiä topicceja pitäisi olla enemmän.

Kiitän

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat