ADRESSI: Don Rosa-viikko Aku Ankka lehtiin.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tällainen tempaus tuli mieleen. Itse kun pidän näistä Don Rosan töistä kovasti. Olisi hauska nähdä viikko jolloin Aku Ankassa olisi vain Don Rosaa. Mitä mieltä olette. Adressit saattavat olla turhia mutta tällainen tempaus sattui mieleen.

Tätä ideaa kannattavat:

1. Halki elämän

Nimiä listaan vain! Jos olet halukas tällaisen tapahtuvat niin tyle mukaan vain... Kukaan ei kiellä.

PS. Viesti jäi vähän lyhyeksi koska on kiire harrastukseen..

Sivut

Kommentit (16)

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Huh huh, melkoista touhua taas täällä...

Kuvitteletteko tosissanne, että mikään näihin sivustoihin liittymätön adressi oikeasti toteutuisi? Monen adressin kokemuksella voin sanoa, että ei toteudu. Tämä on sitä paitsi vielä siitä huonommasta päästä; Don Rosan, tuon ah-niin-armoitetun kaikkien, aivan joka ikisen suomalaisten suosikkipiirtäjän sarjoja julkaistaan jo ihan tarpeeksi, ja yksikin ekstranumero tuon "mestarin" kynänjälkeä saa minut varmaankin lopettamaan lehden tilauksen.

Ja vastaajat - usein, vaikka olisittekin toista mieltä, vastaatte haluamalla nimenne listaan. Mitä tämä nyt on? Haluatte kasvattaa viestimääräänne tai jotain? Sillä nämä nykyadressithan ovat silkkaa spämmiä isolla S: llä.

Halki elämän tuntee olonsa nyt varmaan ylpeäksi, kun hänen ikiomaan aiheeseensa on vastattu ja sitä arvostetaan.

En ole vielä täysin raivoissani, mutta räjähdyspiste alkaa jo olla lähellä...

Vierailija

Lainaus:
ADRESSI: Don Rosa-viikko Aku Ankka lehtiin.

DONUONTYHMÄ - 09.03.11 09:02 (ID 722568) Ja vastaajat - usein, vaikka olisittekin toista mieltä, vastaatte haluamalla nimenne listaan. Mitä tämä nyt on? Haluatte kasvattaa viestimääräänne tai jotain? Sillä nämä nykyadressithan ovat silkkaa spämmiä isolla S: llä. Halki elämän tuntee olonsa nyt varmaan ylpeäksi, kun hänen ikiomaan aiheeseensa on vastattu ja sitä arvostetaan. En ole vielä täysin raivoissani, mutta räjähdyspiste alkaa jo olla lähellä...


Esinäytöksiä taskareihin adressi tuotti varsin muhevan onnistuneen sadon... Jos arvon Donutyhmä voisi lopettaa ystävällisesti tuon muiden ärsyttämisen? Aku Ankka koodaus topaani luettiin yli viisituhatta kertaa jossakin parissa viikossa! Se riittää minulle. Jos adressi on niin takapuolesta ja haisee kuin... (En nyt sano mikä koska viestini poistettaisiin.) Niin täyttäkää itse nämä adressit pöljäilyillänne! Spämmi on tahatonta roskapostaamista jos arvon Donutyhmä sen jaksaa muistaa. Oletko ylpeä siitä että saat mollata muiden ideoita? Se näyttää siltä. Ole hyvä ja paranna tapasi.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Lainaus:


Esinäytöksiä taskareihin adressi tuotti varsin muhevan onnistuneen sadon...


Niin tuotti, muttei tuottanut mitään tulosta. Ellei sitten kukaan halua katsoa listaa yli sadasta käyttäjästä.

Lainaus:
Jos arvon Donutyhmä voisi lopettaa ystävällisesti tuon muiden ärsyttämisen?


En ärsytä, kerron vain oman mielipiteeni tietyistä asioista tällä foorumilla.

Lainaus:
Aku Ankka koodaus topaani luettiin yli viisituhatta kertaa jossakin parissa viikossa!


Onnitteluni.

Lainaus:
Jos adressi on niin takapuolesta ja haisee kuin... (En nyt sano mikä koska viestini poistettaisiin.) Niin täyttäkää itse nämä adressit pöljäilyillänne!


Miksi pitäisi täyttää turhia topiceja pöljäilyillä?

Lainaus:
Spämmi on tahatonta roskapostaamista jos arvon Donutyhmä sen jaksaa muistaa.


Adressit ovat tahatonta roskapostie nykymittapuun mukaan.

Lainaus:
Oletko ylpeä siitä että saat mollata muiden ideoita? Se näyttää siltä. Ole hyvä ja paranna tapasi.


Mollaan ideoita vain, jos topa on mielestäni turha.

Ja myönnän, että ennen olin kiltimpi ja hyväksyin mitkä tahansa topicit viestimääränkasvatusluettelooni, mutta jotkut asiat tällä sivustolla ovat nyt ruvenneet pikkuhiljaa kasaantumaan päähän...

Vierailija

Minä en pidä näistä Adressi-topiceista yhtään, mutta tämä on nyt niin hyvä aihe, että laittakaa minun nimeni sinne listaan.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Voisihan sellainen tulla.Mutta olen kyllä jo lukenut melkein kaikki Don Rosan tarinat.Jäljellä on vain lukemattomana tarinana yksi tarina ja kolme neljäs osaa.Ai niin a vielä päälle yksi kahdes osaa. Eli voisihan sellainen tulla.Mutta minusta olisi hauskaa jos vaikka jonkun Don Rosan juhlavuoden kunniaksi julkaistaisiin kahden kuukauden välein samana vuotena Akkareissa Don Rosan 10-sivuinen!

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

käyttäjä-28525
Seuraa 
Liittynyt9.3.2011

En oikein näe mitään ideaa tässä. Kaikki Rosan tarinat on julkaistu jo useampaan kertaan, ja toimituksen neropatit pitävät kyllä huolen siitä, että sama linja jatkuu.

Suoraan sanottuna, jos tällainen idea toteutuisi, saattaisin hyvinkin tehdä "DONUONTYHMÄ:t" eli lopettaa tilauksen. Tai ainakin lehti menisi suorinta tietä paperinkeräykseen.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: ADRESSI: Don Rosa-viikko Aku Ankka lehtiin.

Olisi ihan kiva, niin paljon don rosaa vielä lukematta..

Ikävä kyllä wikipedian mukaan Rosan tuotannosta on jäljellä vain yksi sarja, jota ei olisi julkaistu Suomessa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yhteen lehteen olisi aika vaikea kerätä monta sellaista sarjaa joita ei olisi vähään aikaan julkaistu Suomessa. Toimitushan kertoi jossain, että he pyrkivät pitämään aina 15 vuoden välin. Ja muutenkin...

Mutta toisaalta kesällä on Donin 60-vuotis juhlat, ja ei varmaan ole lainkaan mahdotonta että siloin julkaistaisiin jotain Rosan sarjoja.

Mutta kaiken kaikkiaan minusta tämä adressi on aika turha... En ymmärrä, miksi ihmessä kaikki ovat nyt ryhryneet tekemään kaiken maailman adresseja tänne...

No, joka tapauksessa olen Rosa-fani, ja olisihan se ihan heienoa, joten laittakaa nimeni listaan...

~~RA99~~

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat