Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

2.4.2010

Heippatirallaa!

Tässä olisi topic, mihin laitettaisiin kaikenlaisia arvoituksia, ja kompakysymyksiä.

Jokainen saa kysyä.

Vapaamuotoinen keskustelu.

Osaakos kukaan näitä:

29.5.2008

Täällä kerrotaan vitsejä.

1.Mitätä tapahtuu kun Pelle Peloton kuolee?

Siitä tulee Pelle Eloton!

Hah hah hah!

18.12.2009

Tuli nytten tällänenkii tehtyä...

Annan tässä nyt esimerkin:

Kirjoittaja1: koi-ra (koira päättyy tavuun "ra")

Kirjoittaja2: ra-ha (raha alkaa tavulla "ra" ja päättyy tavuun "ha")

Kirjoittaja3: ha-ka-neu-la (alkaa tavulla "ha")

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

Kysely
19.3.

Tämä on Akuankka.fi-sivuston oma Nintendo-topic. Tässä topicissa voit keskustella Nintendon konsoleista, käsikonsoleista, peleistä, leluista ja keräilyesineistä.

Kysely
Pe 16:04

Graeezi on luomani kieli, jonka kielioppia olen pyrkinyt tekemään mahdollisimman yksinkertaiseksi. Graeezista on tehty kaksi versiota, sillä sillä on kaksi luojaa.

24.12.2016

Eli tarkoituksena on keksiä itselleen roolihahmo tarusormustenherrasta kaltaisessa fantasiamaailmassa. Teknologia on keskiaikaista, mutta esimerkiksi "Kuolemanvuoria" tai "Ryttylieskalohikäärmeitä" voi olla. Hahmosi voi olla sankari tai pahis, kuningas tai talonpoika, sotilas tai kirjuri.

La 19:32

Myyn tosiaankin taskareita, joita on kertynyt hyllyyn kaksi kappaletta. Mieluiten nouto Vaasan keskustasta tai postiennakko, jolloin ostaja maksaa postituksen ja ennakon kulut. Pyydän ettette laita ns. Pilatarjouksia, koska silloin en myy taskareita.

La 10:12

Kirja on Valtiopeli-valtiolleni Kirjalalle kehittämäni kieli, joka perustuu englantiin ja kelttiläisiin kieliin. Sitä saattaa olla vaikea opetella, mutta mikäli esimerkiksi englanti ja iiri ovat hallussa, opettelu on helppoa.

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

4.10.2008

No tässä on, oliko se Suomen pisin muistaakseni. Lentokonesuihkuturbiinimoottoriapumekaanikkoaliupseerioppilas.

Ei tuo ollut edes se pisin. Aiheen tekijä kirjoitit sen pisimmän.

25.2.

Heissan! Olen päättänyt riskeerata elämästäni aikaa kirjoittaakseni pitkän sepustuksen tätä topicia varten, joka ei toivottavasti mene hukkaan.

14.3.

Etsisin erästä tarinaa, jossa esiintyvät ainakin Roope-setä ja Tupu, Hupu ja Lupu. En muista sen nimeä, mutta siinä oli jokin sellainen juttu, että he jahtasivat junalla jotakin rosvoa, joka kulki resiinalla. Tämä rosvo ampui Roopen silinterin täyteen reikiä.

30.9.2008

Onko sinulla lemmikkiä tai useampia? Mitä hauskaa/hassua lemmikkisi on tehnyt kerro mieleenpainuvin, tai jos sinulla ei ole lemmikkiä, haluaisitko ja millaisen? Toivon asiallisia vastauksia.Vuff! :D

10.10.2008

Tässä keskustelussa saa siis vapaasti kertoa oman mielipiteensä kyseisestä tapahtumasta. Eli tykkääkö tapahtumasta vai ei jne, esim onko kauankin seuraillut. Sana on vapaa, kunhan EI törkeyksiin mennä.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 981499
  • Viestiketjuja yhteensä 24662
  • Käyttäjiä yhteensä: 42923
  • Uusin käyttäjä: Taistelija