InterAnkka (Uusi Ankka sivu)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen luonut uuden sivun, joka käsittelee Ankkoja ja Disneytä ylipäätään. Aku Ankka - lost netin tekijät voivat lokkautua myös tuonne ja raportoita oman osansa edistymisestä foorumille: Aku Ankka - lost net. Sieltä löydätte topicin: Aku Ankka - lost net (AkuAnkan.fin käyttäjien yhteisprojekti.) Kirjoitelkaa lost netin tekijät edistyksestä sinne.

Sallisikohan ylläpito poikkeuksen siinä että antaisin linkin? Ei. Ei varmaankaan.

---

Kommentit (15)

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

Toi on suomeksi foorumi, ja ankka aiheisia foorumeita on jo satoja! Mutta joo, kaikkienhan täytyy päästä ylläpitämään sivua.

//Välii, miksei HE rekannu jonnekki toisee ankkafoorumii ja tehny sinne sen topan? Ei mitää AA foorumeita tarvita!

Vierailija

Lainaus:
Re: InterAnkka (Uusi Ankka sivu)

vikke98 - 03.04.11 08:05 (ID 733753) Toi on suomeksi foorumi, ja ankka aiheisia foorumeita on jo satoja! Mutta joo, kaikkienhan täytyy päästä ylläpitämään sivua.


Tuo käsittelee myös Aku Ankka - Lost Net peliä.

Vierailija


Ei tarvitse tehdä uusia ankkasivuja koko aika, mutta kuten v98 sanoi jokaisen pitää päästä ylläpitämään.. Itsekin taidan tehdä kohta foorumin, mutta en ankka aiheista =)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: InterAnkka (Uusi Ankka sivu)

Vilkku10 - 04.04.11 01:57 (ID 733868) Joo mäki tein profiilin sinne. Hyvä paikka!


Mikä on nimimerkkisi siellä?

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Joo, hei haloo järki käteen!

Yhdyn täysin Viken erittäin asialliseen kommenttiin. Ei ole mitään järkeä tehdä uutta Ankkafoorumia, kun niitä on jo miljoonia! Ja saat sen melkein kuulostamaan hienolta, että osaat tehdä foorumin, ainakin siltä tuntuu... Eihän foorumin tekeminen ole vaikeaa.

Olisi tosiaan kannattanut tehdä tuon tyylinen topa jollekkiin valmiille ja paljon paremmalle foorumille kuten vaikka Ankkikseen tai kaikista parhaalle foorumille ikinä Sarjisfoorumille!

Sitten vielä tähän topiciin, joka on täysin turha, sillä ei oman foorumin mainostamiseen tarvita kokonaista uutta topicia. Olisit voinut ilmoittaa tosta uudesta foorumista vaikka siellä Lost Net -topicissasi!

//:

Lainaus:
Viksutin: JKPPPPP

:P

~JKP

vikke98
Seuraa 
Liittynyt20.4.2010

JKPPPPP puhuu asiaa. Jos on pakko tehö foorumi, tehkää jostain UUDESTA aiheesta. Ja foorumin teko on tosiaan yksinkertaista. Ei tarvi muuta kun valita asiat, täyttää tiedot ja foren nimi ja siinä se. Mutta joo, veikkaisin että HE:n foorumille rekkaa jotain 10 vuotiaita jne.

Ja oletko muuten huomannut, Halki Elämän, että monet käyttäjät ovat ilmoittaneet uudesta (ankka)foorumista offissa?

Rekatkaa vaikka Ankkawebbiin ja herättäkää se eloon jotta psämmäys siellä olisi mukavampaa. xD (ankkawebbi.foorumini.net/)

Vierailija

Lainaus:
InterAnkka (Uusi Ankka sivu)

Uka Naakka97 - 04.04.11 02:37 (ID 733877)
Lainaus:
Re: Re: Re: InterAnkka (Uusi Ankka sivu) Vilkku10 - 04.04.11 01:57 (ID 733868) Joo mäki tein profiilin sinne. Hyvä paikka!
Mikä on nimimerkkisi siellä?


ANKANPOJAT.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Joo, yhdyn täysin viken ja JKP:n viesteihin. Uuden ankkafoorumin tekeminen ja sen mainostaminen uudella topicilla on auttamattoman huomionhakuista ja ylimielistä. No onhan se hienoa, Halki elämän, että nyt saat kaikilta tietokoneneron maineen, mutta paljon järkevämpää olisi ollut tosiaan laittaa se hieno pelisi jollekin toiselle niistä miljoonista ankka-aiheisista foorumeista. Tuo foorumisi kun ei tarjoa edellisen asian ohella mitään uutta - kaikki "Aku vs. Roope"-topicit sieltä kuitenkin löytyvät.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei oikein jaksa kiinnostaa liittyä uusiin foorumeihin. Mulle riittää ihan hyvin AA.fi, Ankkis ja Sarjis, ja noiden lisäksi kuulun joihinkin muihin foorumeihin, joten ne saavat riittää. Ei millään pahalla Halki Elämän, halusin vain sanoa kantani asiasta.

Olen samaa mieltä kuin Vikke98 ja JKP, eikä mulla ole siihen mitään lisättävää, toistaiseksi.

Vierailija

Nyt kysymys wondyltä. Oletko liittynyt? Foorumilla on wonderlust niminen käyttäjä nimittäin. Hän voi olla hyvinkin spämmeri joten kysyin vain.

Vierailija

Täytyy kyllä sanoa että on aika typerää mainostaa toisella foorumilla omaa foorumiaan, mielummin siitä kannattaisi vain vihjaista offissa vähäsen yhdessä viestissä vähäsen, kuin tehdä omaa topiccia siitä.

Muutenkin on aika hyödytöntä että samoista aiheista tehdään kokonainen foorumi, kun on satoja muitakin samankaltaisia paikkoja, minulla ei ole mitään

uusia foorumeja vastaan ,mutta niiden mainostaminen

ei oikein ole kohteliasta toisilla foorumeilla, varsinkaan kun foorumi on suunnilleen samasta aiheesta.

Ei tästä kuitenkaan tarvitse mitään riitoja tai vastaavia repimään,kunhan vain se mainostaminen pidettäisiin minimissään.

Tuossa oli sitten vain minun mielipiteeni.

Keltainen toukokuu,miks et sä jo tuu..........

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Halki elämän: Nyt kysymys wondyltä. Oletko liittynyt? Foorumilla on wonderlust niminen käyttäjä nimittäin. Hän voi olla hyvinkin spämmeri joten kysyin vain.


En ole liittynyt. Tiedän nickini kierrättämisestä, mutta vain kukkahattutäteily ei saa tekstiä näyttämään mun tekemältä. Ainakin itse huomaan eron..

Ankkafoorumeita on tosiaan niin paljon, että niiden mainostaminen täällä veisi aika monta topiccia. Mainostus on muutenkin niin ja näin, joten eiköhän pidetä eri foorumien asiat omilla tahoillaan.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat