Urheiluseurojen VS-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En löytänyt tämmöstä hausta, mutta jos tämmöinen on jo niin voi lukottää.Säännöt ovat,että sanon vaikka Ilves vs kärpät ja seuraav jatkaa jne...

PS. sanokaa aina saman urheilulajin joukkueta vastakkain että ei esim: Minnesota wild vs Fc Barcelona

Minä aloitan Fc liverpool vs Chelsea

Sivut

Kommentit (156)

Vierailija

Real Madrid, koska inhoan Barcelonaa. Jotakin voi ärsyttää mielipiteeni, koska muut varmaan pitävät Barcelonasta. Minua ärsytti kun Spektro99 sanoi Liverpoolin olevan parempi vaikka Chelsea on PALJON parempi.

Next:Portsmouth VS Reading

Molemmat pelaavat Englannin toisiksi ylimmässä sarjassa.

Vierailija

Readingilla ja Portsmouthillahan oli viikonloppuna peli vastakkain. Ja Reading voitti, hyvä niin. Eli Reading on parempi. Ja muuten Edu2, en minä kyllä oikein Liverpoolistakaan dikkaa, mutta pidän siitä enemmän kuin Chelseasta. Mutta olet oikeassa, Real on paremnpi kuin Barcelona.

Seuraava:

Manchester United (lempijoukkueeni) VS Manchester City

~Spektro99, elämän piristys

Vierailija

Ensinäkin: Real ei ole parempi kuin Barcelona, sillä Barca on maailman PARAS:D:) (Lukekaa vaikka pitkät perusteluni Jalkapalloklubista:))

Noo... mielipidekysymys kuitenkin, itse olen täysverinen Barca-fani. Messi rules:D!!! (ja koko muukin Barcan joukkue...!)

No niin, kyllä tähän viestiin piti muutakin kirjoittaa...

Vastaan Liverpool (tietenkin):) Oli minusta harmi kun Torres meni Chelsean. Vaikka se onkin kolmanneksi lemppari seurani, niin minusta hän jotenkin sopi paremmin sinne. Ja Chelseassa on muutenkin muita kovia kärkimiehiä ja maalintekijöitä. (Didier Drogba, Florent Malouda, Salomon Kalou, Nicolas Anelka...)

Joten en tajua, MITÄ järkeä siisä kaupassa oli. Ja järkyttävä rahamäärä.

Seuraava: Inter VS Milan

(itse sanoisin Inter ehdottomasti, jo pelkästään senkin takia, että Milanissa pelaa se ärsyttävä ITSERAKAS Zlatan Ibrahimovic. Lukekaa vaikka netistä vähän haastatteluja... äärrh, että voikin olla. Onneksi lähti Barcasta!...)

~~RA99~~

Vierailija

Lainaus:
Urheiluseurojen VS-topic

RA99 - 05.04.11 06:47 (ID 734528) Ensinäkin: Real ei ole parempi kuin Barcelona, sillä Barca on maailman PARAS:D:) (Lukekaa vaikka pitkät perusteluni Jalkapalloklubista:)) Noo... mielipidekysymys kuitenkin, itse olen täysverinen Barca-fani. Messi rules:D!!! (ja koko muukin Barcan joukkue...!) No niin, kyllä tähän viestiin piti muutakin kirjoittaa... Vastaan Liverpool (tietenkin):) Oli minusta harmi kun Torres meni Chelsean. Vaikka se onkin kolmanneksi lemppari seurani, niin minusta hän jotenkin sopi paremmin sinne. Ja Chelseassa on muutenkin muita kovia kärkimiehiä ja maalintekijöitä. (Didier Drogba, Florent Malouda, Salomon Kalou, Nicolas Anelka...) Joten en tajua, MITÄ järkeä siisä kaupassa oli. Ja järkyttävä rahamäärä. Seuraava: Inter VS Milan (itse sanoisin Inter ehdottomasti, jo pelkästään senkin takia, että Milanissa pelaa se ärsyttävä ITSERAKAS Zlatan Ibrahimovic. Lukekaa vaikka netistä vähän haastatteluja... äärrh, että voikin olla. Onneksi lähti Barcasta!...) ~~RA99~~


Anteeksi RA99 ei millään pahalla mutta vastaan että Milan sen takia koska olen Bayern- fani ja Inter pudotti Bayernin ja se ärsytti!!!!!!!!!!! Siksi kysynkin nyt että Bayern vai Inter?

lakezorro
Seuraa 
Liittynyt23.4.2010

Olen henkeen ja vereen Bayern fani. Joten vastaus on aika selkeä eikä tarvinnut miettiä kauaa.

next: Ajax vs Schalke 04(Schalke on toinen lempijoukkueeni.)

~~Lakezorro aina ajan tasalla~~

lakezorro
Seuraa 
Liittynyt23.4.2010

Olen henkeen ja vereen Bayern fani. Joten vastaus on aika selkeä eikä tarvinnut miettiä kauaa.

next: Ajax vs Schalke 04(Schalke on toinen lempijoukkueeni.)

~~Lakezorro aina ajan tasalla~~

Vierailija

Ajax. En nyt ole kummmankaan fani, mutta sanon nyt kuitenkin Ajaxin. Tosin on siellä lemmpari maalivahtini Stegelenburg.

Barcelona VS QPR

Ja olen samma mieltä kuin RA99 eli Barca on parempi kuin Real. Ja barcelonahan voitti Realin 5-0...

Vierailija

Ilves. Perustelen vastaukseni sillä, että en pidä Silvio Berlusconista yhtään, ja hän omistaa AC Milanin....... Jos hän tosin ei omistaisi AC:tä, Milan voittaisi...

Sitten:

FC KooTeePee VS FC Popa

-Saalistaja-Ankka = Jalkapallon ystävä-

Vierailija

Sanotaan vaikka FC KooTeePee. Kummastakaan joukkueesta en oikein välitä. Sanon nyt kuitenkin KooTeePee. Entäpä JYP Vs. Ässät.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat