Barclays premier league- visailu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No niin. Päätin tehä tämmösen topicin. Ilmoattautuminen alkaa nyt eli valitse joku Englannin liigan joukkue (esim. Arsenal) ja kun kymmenen joukkuetta mukana niin alkaa jos ei vielä huomiseen kello 15.00:n mennessä tule kymmentä osallistujaa niin eka kysymys tulee kuitenki silloin. Tiedon etsiminen Googlesta ja Wikipediasta on ehdottomasti kielletty. Päivitän aina joukkuelistaa ja ilmottautuminen alkaa nyt!Nyt mukana Mr Roope Ankka Blackpool.

Skeptro 99 Manchester United.

Vilkku 10 Liverpool.

Transvannin tuittupää Chelsea.

Eka kysymys tulee sitten kun on viisi osallistujaa.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

En kyllä tule käymään tässä topicissa kovin aktiivisesti, sen voin näin heti alkuun sanoa... Mutta osallistun tähän visailuun siitä huolimatta. Ainoa oikea suosikkijoukkueeni 1. FSV Mainz 05 ei pelaa Englannin Valioliigassa, joten joukkuevalinnallani ei ole sinänsä mitään väliä. No, otan joukkueekseni täksi kaudeksi pääsarjaan nousseen Blackpoolin.

Mr Roope Ankka

// Jipsuliini, päivittäisitkö joukkuelistan aloitusviestiin, kiitos.

Vierailija

Lainaus:
Barclays premier league- visailu

Mr Roope Ankka - 07.04.11 05:41 (ID 735205) En kyllä tule käymään tässä topicissa kovin aktiivisesti, sen voin näin heti alkuun sanoa... Mutta osallistun tähän visailuun siitä huolimatta. Ainoa oikea suosikkijoukkueeni 1. FSV Mainz 05 ei pelaa Englannin Valioliigassa, joten joukkuevalinnallani ei ole sinänsä mitään väliä. No, otan joukkueekseni täksi kaudeksi pääsarjaan nousseen Blackpoolin. Mr Roope Ankka // Jipsuliini, päivittäisitkö joukkuelistan aloitusviestiin, kiitos.


Oukki doukki. (Sori!)

Vierailija

Kiva ku alkoi tapahtuun:)! Vielä yksi osallistuja niin kisa alkaa! Menee sitten silleen että ensin neljä jatkoon ja yksi ulos, sitten kolme jatkoon ja yksi ulos ja niin edespäin.

Jipsuliini kohti 50:ntä viestiä!

Vierailija

Alkaa 16:30 vaikka olisi vain neljä,mutta edelleen se juttu että alkaa silti HETI vaikka ennen sitä jos tulee viides.Eli äkkiä vaan mukaan ja viimeistään alkaa 16:30!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Valioliiga-visa

Vilkku10 - 18.04.11 03:02 (ID 739900) Laittaistko uuden kyssärin, jotta toinën kiekka alkais nopeemmin? :]


OK! Minne Fernando "El Nino" Torres siirtyi tällä kaudella?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat