Herätkää moderaattorit

Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Tähän topiciin pitäisi saada huomio moderaattoreille. Kuka haluaa saada takaisin kultaryntäys pelin tai taikaviitta pelin?

Minä ainakin.Vain moderaattorit pystyy siihen eli jos joku moderaattori huomaa tän sen pitäisi kertoa toisille moderaattoreille me kaipaamme uutuksia.Eli palataan asiaan kuka haluaa Aku Ankkaan jotain uutta tai vanhaa mitä on poistettu.

Kirjoittakaa kuka haluaa kuka ei niin moderaattorit kattovat mikä on parempi.

T:Nupu Ankka

Kommentit (4)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tällaiset asiat eivät ole moderaattorien päätösvallassa vaan ylläpito päättää näistä asioista. Käyttäjämoderaattorit voivat ainoastaan hallita keskusteluja, Akupediaa ja hyväksyä galleriaan kuvia. Alkuperäiset moderaattorit voivat tämän lisäksi hallita galleriaa monipuolisemmin ja antaa porttikieltoja käyttäjille. Silti myöskään alkuperäisillä moderaattoreilla ei ole valtaa tuoda näitä kultaryntäys ja taikaviittapelejä takaisin. Sinun täytyisi näissä asioissa ottaa yhteys suoraan ylläpidon suuntaan.

Itse uskon, ettei kultaryntäystä ole tulossa takaisin, sillä sitä on haluttu takaisin suunnilleen siitä asti kun se aikoinaan loppui, mutta mitään ei ole sen suhteen kuulunut. Toivossa on silti hyvä elää. Eihän sitä tiedä, vaikka ylläpito joskus päättäisi sen palauttaakin..

Vierailija

Kultaryntäys olisi kyllä mukava kokea, mutta kuten AkeMake sanoi, en usko että sellaista tulee, vaikka se olisikin kuinka epäreilua. Eihän kukaan voi omaan syntymänsä aikaan vaikuttaa. Mielessäni oli äsken jotain, mutta unohdin sen lukiessani AkeMaken viestiä.

- J.A.C - J.Asiattomien Cauhu

Vierailija

Niin, en minäkään usko, että Kultaryntäystä enää tulisi, mutta ehkä joku uusi samantyylinen peli voi tulla (kunhan)

~Spekkis~

//Kas, kas, AkeMakehan vaihtoi profiilikuvansa

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat