Vai muka "noloa"?

Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Onko teistä noloa, jos ei ole tarpeeksi hyvä liikunnassa? Varsinkin pojilla mutta joskus myös tytöillä on aina kipailua liikunnassa siitä kuka on se paras. Itse olen lähes ainaa viimeinen rapukävelykisoissa sun umissa liikunnallisissa kisoissa koulun ala-astene liikunnantunneilla. Ennen minua harmitti hyvinkin paljon se mutta nykyään ajattelen että sepä ei haittaa. Kunhan yritän parhaani. Mutta yksi asia ei ole tämän asian suhteen muuttunut: Se että on NOLOA olla huono liikunnassa!

Noloa on myös useimmiten ihmisten mielestä se että leekkii tyttöjen kanssa. Mitä pahaa on siinä että leikkii toista sukupuolta olevan ihmisen kanssa? Varsinkin jos hän on samanikäinen ja samamssa koulussa, vieläpä samalla luokalla? tytöillä on minusta yhtä mukavat leikit kuin pojillakin. Itse olen aina ollut tyttöpoika ja omistan jopa nukkejakin. asiassa ei ole minusta mitään noloa!

Ja yksi nolouden asia on myös se, että ei omista esimekriki meseä. (messengeriä) Silloin umka ei tee kontaktia kavereiden kanssa ja se on noloa. Ja jos ei ole facessa, niin noloa on sekin, ja jos ei ole omaa tyyppiä habossa, aapelissa ja jossakin muualla niin: "tosi noloo!" Ei todellakaan!

Muita ihmisten imleestä nolouden aiheita ovat: käyttää noloja vaatteita, nolo kampaus, ei osaa kärrynpyörää, ei osaa mitään sen tapaista esim hypätä uimahypyn 5 kerroksesta...

vapaata keskustelua! Ottakaa kantaa!

-VH, aina on nolo.

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Öhh,,, olen vähän pihalla mistä täällä jutellaan... Mutta mutta, silloin kun olin ala-asteella, siellä pidettiin noloina niitä jotka pelaavat esim. Runea. En tajua miks, vielä pari vuotta sitten se oli kuuluisa puheenaihe siellä. : D Aina mieletön keskustelu siitä, kun joku oli kuollut Wildernessä tai kehannut jonkun taidon 99...

Ja eräs kamuni kertoi, että on kuulemma noloa kävellä Hesassa H&M kassi korassa. En tiedä onko tuo totta ja jos on, mikä siinä on niin noloa.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

tässä topassa keskustellaan siitä, mikä on noloa ja mikä ei. Eli siis siitä että aina väitetään että joku on "NOLOA"! Juuri tuolla tavalla libel-97. täällä kerrotaan kokemuksistaan.

Don Rosa1
Seuraa 
Liittynyt11.2.2011

Pyh, ei minun mielestä ole noloa, vaikkei ole hyvä liikunnassa, tai ei ole hyvä jossain muussa. Aina on tärkeintä että on oma itsensä, eikä esitä että olisi kovakin tyyppi, mitä ei ole. Onhan sitä jokaisen elämän aikana tapahtunut jotain hyvinkin noloa, mutta ei sillä ole väliä. Kunhan on ollut oma itsensä, niin silloin eivät muut saisi kommentoida asiaa negatiivisesti. Esim. jos jollakulla on omalaatuiset vaatteet, niin ei silloin niitä saa kommentoida "Vähäks sulla on rumat vaatteet." Ei se ole oikein, jos toinen on pukeutunut niinkuin itse haluaa, ei silloin häntä saa loukata. Ei tietystikään pidä valehdella, mutta jos suorastaan haukkuu toista, niin silloin toinen nolostuu, eikä ole enää oma itsensä.

Sanotaanpa vaikka omasta kokemuksesta, että kävin parturissa, ja leikkasin tukkani pois, kun jotkut eivät siitä pitäneet, mutta lyhyellä tukalla tuli vain enemmän lokaa niskaan. Eli aina täytyy totella omaa itseään, eikä esittää.

-Don Rosa1 kiittää ja kumartaa-

Vierailija

Lainaus:
Donitsi-Ron1:Sanotaanpa vaikka omasta kokemuksesta, että kävin parturissa, ja leikkasin tukkani pois, kun jotkut eivät siitä pitäneet, mutta lyhyellä tukalla tuli vain enemmän lokaa niskaan. Eli aina täytyy totella omaa itseään, eikä esittää.

Rosan tarinassa on hyvä opetus. =) Itse en siedä sitä, että jotkut esittävät jotain mitä eivät ole, monesti minuakin on "syytetty" esittämisestä, vaikka olen, yritän olla, aina oma itseni.

Nolouksiahan on maailman ääriin, enkä jaksa minulle osuneita kaikkia selostaa. Minä voin kyllä pari juttua kertoa, kun viestissä pidemmälle ehdin...

Ajattelin kyllä ensiksi tästä topicista: "Mitä hel******... Miksi VH tekee tällaisen topan?" Lopulta kun tutkin topicia enemmän, huomasin että täällä keskustellaan omista kokemuksista, mielipiteistä kyseisestä aiheesta, eli oikeastaan jopa rakentavaa keskustelua.

Olen huomannut, että VHn kirjoitusulkonäkö on paranenut, eikä kirjoitusvirheitä enää niin usein näy. Johtuukohan siitä, että tajusi kieliopin tarkistamisen olevan viisasta?

Nythän on niin, että olen edennyt "pidemmälle viestiäni", niin kuin aijemmin sanoin. Nyt siis kuitenkin kirjoitan tänne jonkun nolon jutun:

Jaa... No mistäköhän edes kirjoittaisi =D Päässä pyörii aina niin paljon ajatuksia, ettei saa pienimmistä, edes noloimmista asioista selkoa. Kuitenkin voisin kirjoittaa eräästä todella nolosta asiasta, joka tapahtui koulussa pari vuotta sitten: Kerran liikunnan tauolla kävin vessassa, jäi muuten ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi. Tuli "ärsyttävä vastoinkäyminen". Muut pojat meidän luokalta tulivat katsomaan kun "ulostin virtsaa", huomasivat että olin vahingossa "virtsannut" (Hauska verbi) housuihini. Kun menin takaisin liikuntasaliin, pojat kertoivat tytöille ja koko luokka nauroi... Noloa, noloa edes kirjoittaa tuosta tänne, mutta kyllä oli nolompaa olla siellä liikuntasalissa.

Että sellaista tapahtunut minulle. Aika suppeasta aiheesta tuli paljon tekstiä.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

ehkäpä se jopa johtuu siitä että olen huomannut kuinka tärkeää on se että tarkistaa kielioppivirheet ennen kuin lähettää viestin. Kiva että olette samaa mieltä kanssani elikkä että se "nolo" juttu on tyhmää.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Lainaus:
Re: Re: Vai muka "noloa"?

cxv - 02.05.11 03:17 (ID 744948) VH, olen kuitenkin huomannut, että eräät kertovat, kuten Jac..

sen minäkin huomasin, JAc, muista millaista keskustelua varten tämä topa on.

Vierailija

Lainaus:
Vai muka "noloa"?

cxv - 02.05.11 03:07 (ID 744938)

Mikäli oikein ymmärsin niin täällä kerrotaan myös noloja mokia tms. niin tämä topic ajaa saman asian: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/9258/mika_on_nolo...

... Mutta jos olen ymmärtänyt väärin niin unohtakaa koko juttu =)

Öhmmthdnn... Tuohan on pelkkä liukuhihna- vastaustopic, johon voi laittaa pienen palan kokemuksistaan. Tämä topic taas tietääkseni tuotaa yleistä ja rakentavaa keskustelua aiheesta. Minusta nimittäin tuo topic on hieman suppea, kun taas tämä topic on hieman laajempi.

//: Eh... Enkö saa kertoa omista kokemuksistani, VH? En sitten, jos niin paljon haittaa... :(

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

sinä et sa kertoa moksita ja noloista kokemuksista, mutta saat kertoa sellaisista kokemuksista jotka littvät siihen, että joku on sanonut että sinä käyttäydyt nolosti. ei siis mokakeskustelua!!!!

Vierailija

Lainaus:
V~H

ei siis mokakeskustelua!!!!

Eiköws tuo sodi topicin aihetta ja tarkoitusta vastaan? Eikös täällä ole aiheellista että puhutaan nolouksista?

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

ei sodi. täälä puhutaan sitä kun kaikki väittävät että "onpas sulla nolo takki" tai "vähänkö oot nolo kun et osaa tota kärrynpyörää". tästä keskustellaan!! (ymmärsittekö!?)

Vierailija

Mun mielestä on kyllä noloa käyttäytyä "kovasti"

Kaikki sellaset vähä mä oon hyvä ja kova vitsi sä oot nolo ihmiset ovat niiiiin noloja!

Samoin LISSUT! Nehä on iha hirveitä ku sellaset 5 luokal olevat tytöt meikkaa ku olisivat jotain aikuisia ja vielä rumasti ja hokee niinku sitä ja niinku daa ihkuu! Se on noloa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat