Mikä on paras Pikku Akun tarina?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis tässä topicissa kerrrotaan Pikku Akun seikkailuista ja tarinoista.

Kommentit (11)

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Muistaakseni minun paras pikku Akun tarina on semmoinen (en muista sen nimeä)että siinä Aku joutui jälkiistuntoon ja kun rehtori lähti Aku huomasi ritsalaatikossa olevan avaimen. Sen jälkeen Aku ampui rehtorin huoneesta Karo Karkuria (en muista nimeä oikein). En ihan jaksa kertoa.

T:Nupu Ankka

Vierailija

No minäpä kerron tällaisen... joku Akun kaverin isä omisti yhden maalaiskaupan, mutta kauppa ei saanut tarpeeksi rahaa ei niin kuin kauppa käynyt. Leikitään vaikka että Akun kaverin nimi oli Osku, ja Oskun isä oli saanut kaupungista työ tarjouksen ja kun kuitenkin Osku piti kodistaan ja hän ei olisi halunnut muuttaa Akukin nyt kauhistui sitten he rupesivat tehdä hauskoja, asiallisia ja jopa hölmöjä mainoksia. No lopulta ne tehosivat ( tarina olisi vielä hieman jatkunut mutta en oikein jaksa kertoa, mutta hyvä tarina se oli.)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Mikä on paras Pikku Akun tarina?

P e l l e p e l o t o n - 04.05.11 07:27 (ID 745774) lukkoon
Miksi ihmeessä? Topic kyllä on väärässä paikassa, mutta muuten se voisi toimia.

En muista, missä akkarissa kyseinen tarina oli, mutta Kari Korhosen ja Estebanin taitoksia se taisi olla. Kyseessä on tarina nimeltä ''Kettu juttu''. Siinä Aku pelastaa piikkilankaan(ko) jumittuneen Ketun ja ystävystyy tämän kanssa. Muut (mukaanlukien mummo) ovat kuitenkin vastaan Akun uutta ja eriskummallista ystävyyttä.

Mielessäni on eräs toinen tarina, jonka nimeä en tässä nyt muista. Siinä Aku rupesi kävelemään unissaan ja meni mm. pesemään naapurin ikkunoita ja tekemään muuta hyvää ja ''nössöä''. Lainaten vielä Akua: ''Arvon herra vihreä, nyt saapuu urho pätevä''.

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Paras on mielestäni se, kun se Akun opettaja loukkaa jalkansa ja oikeasti se oli Karon syy mutta siitä syytetään Akua. Sitten Aku joutuu huolehtimaan opettajasta mutta rikkoo vahingossa jonkin patsaan, polttaa tulevat todistukset ja kaikkea muuta kamalaa hän tekee. Ja sitten Aku yrittää korjata ne.

~Pööpötin jyrää~

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

Väitän että se on Uimapaikka. Tarinassa Aku ja Veka löysivät metsästä rauhaisan uintilammen, jonka päällesuunniteltiin tietä. Pojat yrittivät pelastaa paikan naamioimalla lähitienoo Julle Ankanpään asuinpaikaksi.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Mikä on paras Pikku Akun tarina?

P e l l e p e l o t o n - 04.05.11 07:27 (ID 745774)

lukkoon


Älä valita!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat