Kumpi on parempi Hannu vai Roope??

Seuraa 
Liittynyt5.5.2011

Kumpi on parempi Hannu vai Roope??:(

jos itse saisin päättää niin ehdottomasti Roope;):DHannu vain aina kerskailee onnellaan:0

Kommentit (9)

Vierailija

Roope, koska mielestäni Hannu aina vain kerskuilee onnellaan, eikä hän koskaan tee mitään. Roope aina kokeilee rikastua ja nuoruudessaan hän työskenteli jo paljon. Hannu vain syntyi onnekkaana, eika hän koskaan tehnyt työtä kuin vain kerran. Siksi Roope on paljon parempi. En siis tykkää laiskoista ihmisistä niinkuin Hannu. Hansu on kyllä laiska, mutta kyllä hän joskus työskentelee maatilalla.

PuhuvaKissa-Tykkää ahkerista ihmisistä

Vierailija

Roope Koska Hannu Vaan Kerskailee Onnellaan Ja On Tehny Työtä Vaan Kerran elämässään saadakseen jotain arvokasta Toisin ku Roope,Roope Tuhlas Viikon Yhteen Hippuun!Ja Hannu On Syntyny Kultalusikka Suussa Ja Roope -Parka Ku Se synty ni Tupajumien Syömä Kirkko Romahti! Hannulla Kaikki Taas Meni Hyvin ja Hannu löysi Kirkon Lattialta Timantin!

Vierailija

Pidän enemmän ankkana Roope Ankasta mutta mielestäni Hannu Hanhi sarjakuvat on parempia. Mutta Roope on siksi parempi hahmo, koska hänellä on paljon luonnetta ja erikoisia rahaan liittyviä taitoja, esim. Roope on allerginen väärennetylle rahalle. Roope on myös ahkera. Vaikka kyllä Hannukin on hyvä hahmo. Ei mielestäni näitä kahta hahmoa voi verrata, he ovat niin erilaisia.

-MummoAnkka123

ps. Voisitte perustella vastauksenne jatkossa, vain muutama on perustellut : (

Vierailija

Minun vastaukseni on ehdottomasti Roope, koska hän edes tekee jotain hannu vain kerskailee ja Roope tarinat ovat parempia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat