Don Rosa vai Carl Barks ?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kumpi on mielestäsi parempi? Mielestäni Don Rosa.

Kommentit (2)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Cupu Ankka: Mieti vähän mistä teet topicin! Oot tänään tehtaillu taas muutaman topicin eli ihan älyttömän määrän. Topiceja ei tehdä millään loikuhihna vauhdilla eli jatkuvasti vaan niitä tehdään harkiten. Täytyy hieman miettiä mikä on hyvä topic ja mikä ei. Kannattaa lukaista tämä ennen uuden topicin tekoa: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

Muista myöskin käyttää sitä hakua, kuten IT kerkesi jo edellä sanoa on tästäkin aiheesta jo monia topiceja (joskaan ei kyllä miljoonaa : D) eli älä tee uutta vaan jatka mielummin vanhassa. Avausviesti voisi muutenkin olla parempi, miksi sinä pidät enemmän Rosasta? Perusteluja siis ehiin avausviestiinkin niin se rohkaisee muitakin perustelemaan valintansa.

Katso myöskin pikkasen mihinkä pistät topicisi, tämäkään ei liity mitenkään hahmoihin vaan Rosa ja Barks on piirtäjiä ja käsikirjoittajia, joten tämä kuuluu silloin tekijät osioon. Oikeaan osioon topic menee, kun menet siihen osioon, johon topicin haluat tehdä ja sitten painat sitä aloita uusi viestiketju painiketta. Laittamalla topiceja vääriin osoihin eli tässä tapauksessa jatkuvasti hahmoihin, työllistät vain modeja, kun he joutuvat kuitenkin topicit siirtämään niille kuuluviin osoihinsa.

IT laittoikin jo sen suosituimman topicin tästä aiheesta eli siellä jatketaan.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/3/viestiketju/268/don_rosa_vai_c...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat