Kuvaile edellistä jääkiekkoilijaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikko tosiaan kertoo kaiken. Mielessäni on ollut jo kauan tällaisen topicin luominen, mutta laiskuuteni on tainnut estää minua tekemästä sitä tähän saakka. En muuten tiedä viestiketjun joutumisesta ihan oikeaan osoitteeseen, mutta ainahan moderaattorit voivat siirtää tämän tarvittaessa.

Homman nimi on siis erittäin yksinkertainen: edellinen käyttäjä kirjoittaa kenen tahansa jääkiekkoilijan nimen, ja sinun tehtäväsi on kuvailla tai arvostella kyseinen pelaaja parhaasi mukaan. Voit myös antaa pelaajalle arvosanan, jos niin haluat. Mutta pelkkää arvosanaa ei kuitenkaan hyväksytä.

******************************************

HUOM! Jos et tunne pelaajaa, suositeltavaa olisi, ettei vastaisi ollenkaan.

HUOM! _Omien_ mielipiteiden ilmaiseminen ei ole ollenkaan pahitteeksi.

******************************************

Eli ei muuta kuin aloitetaan. Ensimmäisenä on vuorossa Montreal Canadiensin tähtihyökkääjä, suosikkipelaajani Mike Cammalleri.

LUKEKAA ALOITUSVIESTI TARVITTAESSA MONTA KERTAA _HUOLELLISESTI_!

Sivut

Kommentit (91)

Vierailija

Mun mielest Cammaleri on ihan ok mut en tykkää siit erityisesti.Semmonen normaali pelaaja.

Arvosana joku 8.

Next. Mun lempipelaaja Petri Vehanen

Vierailija

Pete on täältä Raumalta ja mulla on sen nimmar :)

Vehanen on ihan eliittiä, NHLssä kin varmaan pärjäisi.

next Sidney crosby

Vierailija

Sidney Crosby on monien mielestä tämän hetken paras jääkiekkoilija maailmassa. Se kertoo tästä kaverista paljon. Crosbylla on joka päivä suuri halu kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi, ellei hän sitä omasta mielestään vielä ole. Sidneyllä on kaikki nykyjääkiekkojalta vaadittavat ominaisuudet: laukausta, taitoa, nopeutta, voimaa, pelisilmää ja ennen kaikkea henkistä vahvuutta. Crosby ei hyydy kovimmassakaan mahdollisessa paikassa, siitä osoituksena esimerkiksi Kanadalle olympiakullan ratkaissut jatkoaikamaali USA:ta vastaan viime vuonna. Arvosanaksi hän ansaitsee ehdottomasti 10.

Seuraava saa kuvailla parhaansa mukaan sellaista pelaajaa kuin SaiPan puolustaja Richard Lintner.

Mr Montreal Canadiens

Vierailija

Ryan Miller on itseasiassa erittäin mielenkiintoinen pelaaja, sillä tämän seuraava kausi tulee olemaan ratkaiseva hänen lopun uransa kannalta. Vielä vuosi sitten Miller oli yllätysjoukkue Sabresin kantava pelaaja ja ehdoton tukipilari, jonka mukana Buffalo joko kaatuu tai nousee. Viime kausi oli kuitenkin Ryanilta melko heikko - tilastot putosivat rajusti edelliskaudesta, eikä itse joukkueenkaan peli ollut aivan uomissaan. Mutta parhaimmillaan Miller kuuluu ehdottomasti NHL:n maalivahtieliittiin.

Seuraava saa kuvailtavakseen Minnesota Wildin tämän vuoden ykkösvarauksen, Jonas Brodinin.

Vierailija

Granlund on huippu lahjakas jääkiekkoilia, joka sai julkisuutta MM-kisoissa tekemällä ilmaveivi maalin. Ärsyttää se, että kukaan ei Granlundia tuntenut ennen ilmaveiviäänsä.

Next: Alex Ovechkin

-Töttöhattu

Vierailija

Lainaus:
Töttöhattu: Ärsyttää se, että kukaan ei Granlundia tuntenut ennen ilmaveiviäänsä.


Millä ihmeen konstilla aiot perustella tuon väitteen? Toivon kysymykseeni pikaista vastausta. Mikke oli jo vuotta aiemmin Minnesotan kohuttu ykkösvaraus, eikä sekään vielä mitään.

Sitten Alexander Ovechkiniin. Mies on tämän hetken maailman kovatasoisin maalintekijä, vaikkakin viime kausi meni häneltä osittain vihkoon. Mutta esimerkiksi neljän viime kauden maalikeskiarvo on tällä kaverilla sen verran huikea, ettei häntä kannata koskaan turhaan syytellä tehottomuudesta. Ovechkinin johtajan kyvyt ovat vielä kyseenalaiset, koska Washington Capitals ei ole edelleenkään menestynyt pudotuspeleissä. Toissa keväänä joukkue pysähtyi täysin Montrealin puolustusmuuriin, eikä tämänkään kauden playoffit juuri asiaa muuttanut. Alex Ovechkinilla on ensi kaudella ehdoton näytön paikka asenteensa suhteen, kuten koko Capitals-ryhmällä. Joukkueen täytyy myös oppia ennen kaikkea puolustaman yhtenäisenä viisikkona. Muuten ei Ovechkinkaan pääse juhlimaan koskaan muusta kuin henkilökohtaisesta menestyksestä.

Seuraava kuvailee Pelicansin uutta puolustajahankintaa, Markus Seikolaa.

Vierailija

Seikolasta en ole ikinä kuullut, mutta varmaan suht hyvä pelaaja, päässyt kuitenkin Pelicansiin, jolla puolustus on kyllä kunnossa.

Antaisin arvosanaksi 7

Next Teemu Selänne

Vierailija

Loistava puolustaja joka taitaa myös erinomaisesti hyökkäyksenkin. Upea lämäri 3 cm yläriman alle. : D

Pelasi uransa upeimman kauden 2008-2009 Ilveksessä.

Pelaaja on mielestäni erinomainen joskus kuitenkin vähän ailahteleva ja tekee joskus törkeitäkin juttuja kaukalossa , mutta silti oiva pelaaja. Arvosanani Markus Seikolalle on 9 ½.

Nxt: Antti Philström

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Pihlström on erinomainen jääkiekkoilija, josta saadaan varmasti lähitulevaisuudessakin paljon irti. Sehän nähtiin MM-kisoissakin. Arvosanaksi 9.

Seuraavana Mikko Koivu.

-Aape, kiinnostunut lätkästäkin-

Vierailija

Mikko Koivu on yksi suomen taitavimmista jääkiekkoilijoista. Koivu edustaa NHL seura Winnesota Wildin rivejä. Arvosana pelaajalle 10-.

Nxt: Pavel Datsuk

-Karkukonna007

Vierailija

Pavel Datsjuk on tällä hetkellä maailman taitavin jääkiekkoilija, piste. Hän kykenee tiukoissa otteluissa ja vielä pienessä tilassa sellaisiin suorituksiin, joista moni tähtipelaajakin voi vain haaveilla. Mutta Datsjuk on haka myös puolustuspäässä, siitä osoituksena NHL:n parhaan puolustavan hyökkääjän palkinto vuosina 2008, 2009 ja 2010. Kaiken lisäksi Pavel on valittu liigan herrasmiespelaajaksi neljä kertaa. Tällä miehellä siis henkilökohtaisia(kin) saavutuksia riittää vaikka muille jakaa. Arvokisoissa Datsjuk on aina valmis auttamaan Venäjää, silloin kun hän siihen kykenee. Hänen joukkueensa Detroit on nimittäin tottunut menestymään keväisin, eikä Datsjuk siksi pääse joka vuosi esimerkiksi MM-kilpailuihin. Loistava pelaaja kerta kaikkiaan. Arvosanaksi tämä pelaaja kerää itseltäni 10-.

Seuraavana vuorossa on Anaheim Ducksin huippulupaava puolustaja Cam Fowler.

Vierailija

Todella lupaava tulokas nhl:ssä.Anaheimin viime kesän ykkösvaraus saatta olla tällä hetkellä jopa nhl:n paras tulokas puolustaja.Hän voi joskus yltää jopa Zdeno Charan tasolle nhl:ssä.Yksi nhl:n parhaista tulokkaista tällä hetkellä.Seuraava saa kuvailtavakseen Edmonton Oilersin tämän kesän ykkösvarauksen Ryan Nugent Hopkinsin.

Vierailija

Hopkins, Huippu lahjakas jääkiekkoilija. Kykyjen etsiät ovat arvioinneet Hopkins:in olevan tilaisuuden paras Pohjois-Amerikassa pelaava kenttäpelaaja. Hän voi yltää vielä, vaikka mihin! Hänellä on huikeat lahjat jääkiekkoiluun ja toivon, että hän pääsee pitkälle. Arvosanaksi annan: 8.

Seuraava arvostelee: Steven Stamkosin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat