Kuvaile edellistä jalkapalloiliaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No sain idean Mr Roope Ankan kuvaile edellistä jääkiekkoiliaa topasta. Eli tässä topassa mä sanon jonkun jalkapalloilian aluksi ja seuraava arvostelee sen ja laittaa uuden ja sitten seuraava arvostelee sen jne.

Voit myös laittaa jonkun futis joukkueen, eli ei tartte olla aina pelaaja, mutta laittakaa vaihtelua, että ei koko ajan pelaajaa, tai koko ajan joukkuetta.

Okei aloitetaan nexti kuvailee David Villaa

Sivut

Kommentit (108)

Vierailija

David Villa oli MM-kisoissa loistava kisojen jälkeen hän siirtyi Valenciasta Baceloonaan ei ollut tällä kaudella aivan yhtä hyvä kuin MM-kisoissa mutta kuitenkin erittäin loistava pelaaja.Seuraava saa arvostella lempipelaajani Cesc Fabregasin.

Vierailija

Fabregas on mun lemppareita,loistava pelintekiä joka on barcan kasvatti ja todennäköisesti tulee pelaamaan siellä seuraavina vuosina.

Next fernando torres

Vierailija

Fernando Torres siirtyi keväällä Liverpoolista Chelseaan ei meinannut oikein saada ensimmäistä maaliaan Chelseassa mutta sai sen lopulta.Voitti Espanjan maajoukkueessa EM kultaa 2008 ja MM kultaa 2010.Hän on loisto pelaaja.Seuraava arvostelee Cristiano Ronaldon.

[16]

Vierailija

Drogba oli joskus lempipelaajani hän on norsunluurannikkolainen pelaaja joka on todella taitava hän ei ehkä pystynyt tällä kaudella parhaimpaansa mutta hyvä pelaaja kuitenkin.

[16]

Vierailija

Drogba oli joskus lempipelaajani hän on norsunluurannikkolainen pelaaja joka on todella taitava hän ei ehkä pystynyt tällä kaudella parhaimpaansa mutta hyvä pelaaja kuitenkin.

Seuraava arvostelee Tottenhamin Gareth Balen.

Sori tuli kaks viestii

[16]

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Bale on täydellinen futari... Hänen vasen jalkansa on maaginen, ja potkut muistuttavat Beckhamia. Hän on erittäin nopea ja puolustuspään tehtävät eivät unohdu. Maalivainua löytyy, ja näiden avulla hän on Walesin ja Spursin ehdoton ykkösnimi.

Seuraavaksi lempipelaajani Ricardo Kaká Realista.

-Aape-

Vierailija

kaka on menettänyt loistonsa loukkaantumisten myötä, ennen oli mahtava pelaaja, mutta Madridiin siirryttyään ei ole oikeen pysynyt pois sairastuvalta.

Next Leo messi

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Jos DOTin mielestä Rosa on yliarvostettu piirtäjä, niin minun mielestäni Messi on vieläkin yliarvostetumpi pelaaja. Hän on toki hurjan taitava (Pallo pysyy jalassa vaikka mikä olisi, tarkat laukaukset, kyky juosta pallon kanssa kovempaa kuin kukaan muu, vaikka tavallinen juoksu ei sujukaan, kiitos lyhyen varren jne.), mutta en ymmärrä, miksi kaikki, jotka osaavat palloa potkaista, hokevat jotain ihmeen MessiiMesiiMeziiMessiPessi...

Tiedän, kuinka hyvä pelaaja hän on, mutta rajansa kaikella.

Seur. Clarence Seedorf Milanista.

-Aape-

Vierailija

Loistava pelaaja josta olen kuullut vain vähän mutta jos Milanin kaltaisessa seurassa pelaa on oltava loistava, onhan se sentään euroopan parhaita seuroja.

Next fernando torres

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Özil on tuleva suurpelaaja, Ballackin manttelinperijä, tullee voittamaan Realissa Mestareiden liigan, maailmanmestaruus Saksan paidassa tulle heti Brasilian kisoissa, ja vaikka mitä. Özil on kuitenkin vielä superlupaus, ja kun hän on Jo nyt tuolla tasolla, niin tulevaisuudessa voidaan odottaa vaikka mitä! Mahtavia! Kaikkea! Özilin arvosana: 10-

Seur. Romaan siirtynyt Barçan hyperlupaus Bojan Krki?.

-Á á pé-

Vierailija

Özil nousi maailman tietoon vuoden 2010 MM-kisoissa Etelä-Afrikassa ja siirtyi Madridiin, kausi siellä oli loistava, paljon syöttöjä, pelasi vahvasti, syrjäytti Kaka´n.

Next Adreas iniesta

Vierailija

Andres Iniesta on loistava pelaaja (/filmaaja). Hyvin Xavin tapainen pelaaja, joka antaa loistavia syöttöjä ja myös laukoo hienoja maaleja. Rakastaa Barcaa ja tuskin siirtyy ikinä muuaalle, mikä on hyvä joukkueen kannalta.

Seukki arvostelee Javier "Chicharito" Hernandezin.

~Spekkis, magic ninetynine~

Vierailija

cjavier chicarito hernandes tekee usein maalinsa aika helposta paikasta esim tyhjään maaliin mutta on hän hyäkin´seuraavalle samir nasri

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat