kultaryntäys 2 mahdollinen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olisiko kultaryntäys 2 mahdolinen ja kysyn mitä siitä sai kun voitti kultaryntäyksen.

D.U.C.K ILONPILAAJA POHTII NÄITÄ SUURIA KYSYMYKSIÄ

Kommentit (5)

Vierailija

Voitosta en tiedä, mutta uskon että sellainen voisi olla tulossa. Kaveri joskus kertoi siitä, muttei silloin kiinnostanut.Ja kaveri sai jonkun mitalin jossa oli pullo,kello ja kultakimpale.

Vierailija

Rehellisesti sanottuna ei. Kultaryntäyksessä kannustettiin pieniä lapsia istumaan koneen ääressä mahdollisimman paljon, jos uusi ryntäys tulisi, niin se saisi varmasti runsaasti kritiikkiä niskoilleen.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kultaryntäyksen jatkosta ei tiedetä mitään. Voi olla, että sellainen saattaisi olla tulossa joskus tulevaisuudessa, mutta toisaalta taas on hyvin mahdollista ettei uutta kultaryntäystä tule koskaan.

Vanhoista uutisista löytyy nuo mitä palkintoja kultaryntäyksessä oli.

Lainaus:
Kaikkien vähintään 20 unssia kultaa löytäneiden rekisteröityneiden osallistujien kesken arvotaan päävoittona 3 kpl 2 500:n matkalahjakorttia Tjäreborgin Disneyland Resort Paris -pakettimatkaan. Lahjakortit ovat voimassa kaksi vuotta eikä niitä voida muuttaa rahaksi. Lisäksi arvotaan 1 kpl Nokian N81-multimediatietokone, arvo 515, 30 kpl Neljä mestaria -sarjakuvakirjoja, arvo 15,90 sekä 100 kpl Jumbo 13: Kultaryntäys -sarjakuvakirjoja, arvo 8,70. Palkintojen yhteisarvo on 9362.

Lisäksi kaikki kultaryntäykseen osallistujat saivat mitalin kultaryntäyksestä profiiliinsa. Mitali muuttui aina enemmän kerätessä.

Tälläiset kysymykset mielummin jatkossa tänne:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

Kannattaa myös lukaista tämä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat