Asuisitko mielummin hanhi vaarassa vai ankka linnassa??????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

hannu16 kirjoitti:mä asuisin mielummin ankka linnassa

SIIS mitäh? Hanhi on vaarassa ja ankka linnassa?

No jopas! :D

Asuisin tietty enemmin Ankkalinnassa!

Sivut

Kommentit (71)

Vierailija

Mieluummin kyllä Ankkalinnassa, mutta en ole nähnyt Hanhivaarasta paljon muuta kuin ison supermarketin ja valtatien <__<

Vierailija

tekstiä on aika vaikee ymmärtää, jos se on kieliopillisesti päin mäntyä ja kaikki välimerkitkin puuttuisi. Oikeinkirjoitus on tärkeää, jos haluaa tulla helposti ymmärretyksi. Ei haittaa, jos on joku virhe jossain, koska niitä tulee kaikille, mutta jos teksti on täynnä kirjoitusvirheitä, siitä ei tajuu paljon mitään, ennen kuin sitä on pähkäilly tarpeeks kauan. ei se tarvii mitään kirjakieltä olla, mut silti semmosta, mitä ymmärtääkin. tää oli ihan yleisesti, eikä vaan tähän liittyvä.

Vastaus on Kanada. No ei, kyllä se on Ankkalinna. Tai kyllähän mä asuisin täällä Suomessakin ihan mielellään, mutta kun kysymys oli toi niin täytyyhän siihen sen mukaan vastata.

Vierailija

Susanna kirjoitti:Ärsyttävää ku pelimitalit yms. niin ne ei tallennu. Eikö olekin ärsyttävää, jotka olette siis huomanneet*

Onhan sinulla nuo mitalit tallentunut...

Vierailija

Ärsyttävää ku pelimitalit yms. niin ne ei tallennu. Eikö olekin ärsyttävää, jotka olette siis huomanneet*

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Hanhivaarassa tottakai! Lyhyempi matka Mummo Ankalle. Mutta, harmi kun hanhi on vaarassa, ei kai vakavassakin vielä??, ja onko kuninkaallinen se ankka siellä linnassa. Katsokaa oikeinkirjoitusta.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voi jestas, ettekö ole sattuneet huomaamaan, että kyseessä eivät ole suinkaan hanhi vaara ja ankka linna, vaan Hanhivaara ja Ankkalinna? Pientä tarkuutta sen oikeinkirjoituksen kanssa.

Jotten vedä ihan offiksi, sanon tylsästi Ankkalinna.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat