Wolf area

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tällainen idea sitten tuli. Tässä tarinaprojektissa koitetaan saada aikaan tarina. (Ihan kuin ei yritettäisi. XD) Olen miettinyt jonkinlaista juonentynkää tälle tarinalle. Käynpä läpi:

Wolf area:

Sudet ovat monia monia sukupolvia sitten ottaneet asuinpaikakseen kylän, jonka ihmiset ovat hylänneet. Pohjoisen kylmän kylän. Sudet ottivat hylätyn kylän asuinpaikakseen ja he saalistavat ja elävät siellä. Kunnes eräänä päivänä ihmiset haluavat karkottaa sudet alueelta ja rakentaa sinne luksus hotelleja turisteille. Miten käy? Kumpi lähtee? Ihminen vai susi...

Tässä olisi siis ideaa. Tarinaa voisi kirjoittaa susien kannalta (Sudet siis "puhuvat" toisilleen niiden ulinalla) ja myös ihmisten kannalta kerrotaan.

Jokainen voi osallistua kirjoittamalla vaikka yhden luvun. Paras luku valitaan. Lukuja tulee olemaan jonkin verran.

Mitä mihinkin lukuun sisältyy?

Lukuihin 1-2: Susien elämää hylätyssä kylässä.

Lukuihin 3-4: Merkkejä ihmisten tulemisesta susien reviirille ja ihmisten suunnittelua, kylän muuttamisesta autioituneesta kylästä, hotellien betoniviidakoksi.

Lukuihin 4-6: Ihmisten ja susien taistelu.

--------------------------------------------------

Juonipaljastus: Sudet voittavat

--------------------------------------------------

Luvut pitää saada sopimaan yhteen. Eli mukailette edellistä lukua, että tarina kulkisi luistavasti.

Nyt kirjoitettavana: luku 4

------------------------------------------------------

PS. Jos jokin jäi epäselväksi niin kysy.

Wolf area:

Luku 1:

Kuu loisti taivaalla ylhäisessä yksinäisyydessään. Se valaisi juuri ja juuri kapean metsätien, jota eräs henkensä kaupalla pakeneva eläin pakeni. Poro. Tällä eläimellä oli hätä. Susi, tuo yön saalistaja, jahtasi sitä. Poro juoksi minkä kintuistaan pääsi. Mutta ei auttanut, susi oli liian nopea. Poro lyyhistyi kuolleena ja verisenä maahan. Muu susilauma saapui paikalle. Lauman alfauros tutki saalista ja kävi pian sen kimppuun. Alfanaaras seurasi perässä.

Poro oli laiha, eikä siitä riittänyt ruokaa edes kymmenessosalle laumaa. Ilmansaasteet olivat tuhonneet suuren osan metsän jäkälästä, jota porot söivät. Näin myöskään susille ei jäänyt ruokaa. Kun ylempiarvoiset sudet olivat syöneet, oli alempien vuoro. Vain läpeensä kaluttuja luita oli jäljellä. Susiemo yritti etsiä pienille poikasilleen jotain syötävää. Ei auttanut, lihaa ei enää ollut. Nääntyneet poikaset kalusivat luita. Ne eivät täyttäisi niiden nälkäisiä vatsoja. Yksi pennuista tuupertui koulleena maahan. Jos ruokaa ei saataisi, näin kävisi pian koko laumalle. Ja lauman tasa-arvo oli muutenkin kehno. Alfaperhe sai kyllä vatsansa täyteen, mutta muille ei jätetty mitään. Kenen syytä tämä nälänhätä oli? Ihmisen.

Luku 2:

Laumasta karkotettu susi kulki yksinään metsässä etsien saalista. Äkkiä se haistoi jotakin tuttua... poron. Susi pinkaisi juoksuun. Melkein samalla hetkellä poro huomasi uhkaavan vaaran ja lähti karkuun. Sudella ei ollut toivoakaan saada saalistaan kiinni: nälän heikentämänä se ei mitenkään jaksanut kulkea upottavassa hangessa yhtä nopeasti kuin poro.

Susilauman alfauros kohotti päänsä ja nuuhki ilmaa. Aivan... se oli pelon haju. Saaliseläin oli lähellä. Äkkiä metsän siimeksestä ilmestyi kauhuissaan pakeneva poro. Alfasusi paljasti hampaansa ja murisi uhkaavasti. Muut lauman jäsenet yhtyivät murinaan. Poro yritti kääntyä ja lähteä karkuun, mutta sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia kokonaista susilaumaa vastaan. Alfauros kävi kiinni sen kurkkuun, ja saalis kaatui kuolleena maahan.

"Kaksi saalista samana yönä..." alfauros tuumi. "Meillä on totisesti ollut onnea... nyt syötävää riittää muillekin lauman jäsenille."

Juuri silloin puiden suojasta juoksi esiin susi. Alfauros tunnisti sen. Se oli nuori, tottelematon susi, joka oli karkoitettu laumasta muutamia kuukausia aiemmin. Ihme että se oli vielä hengissä.

"Häivy täältä", alfauros murisi tulokkaalle. "Tämä poro on meidän."

"Mutta... te ette olisi saaneet sitä ilman minua! Minulle kuuluu osa saaliista!" karkoitettu susi ulisi.

"Se on varmaankin totta", alfauros mietti. "Miten muutenkaan poro olisi juossut suoraan meidän luoksemme? Mutta... tuo susi on karkoitettu laumasta. Säännöt ovat sääntöjä."

Alfauros paljasti hampaansa ja jatkoi murisemista. Toisella ei ollut muita mahdollisuuksia kuin laskea häntänsä koipien väliin ja lähteä pois surkeasti uikuttaen.

Täysikuu tuli esiin pilvien takaa. Susi näki sen, ja ulvoi sitä surullisena. Äkkiä metsästä kuului jotain kummallista ääntä. Susi käänsi päätään ja näki oudon hahmon liikkuvan puiden lomassa... outo olento, se näytti kävelevän takajaloillaan...

Ihminen! Susi tunnisti maailman vaarallisimman pedon liian myöhään. Se lähti juoksemaan pakoon niin nopeasti kuin pystyi. Mutta susi ei jaksanut juosta enää kauan, ja lopulta se tuupertui maahan nälän uuvuttamana. Ja odotti ihmisen tappavaa iskua...

Mutta sitä ei tullut. Susi nosti varovaisesti päätään nähdäkseen lähestyvän ihmisen. Nyt se tajusi, miksi ihminen ei ollut tappanut sitä: Se ei ollut kuten muut ihmiset. Se oli saamelainen, Pohjolan alkuperäiskansaa. Saamelaiset pelkäsivät susia siinä missä muutkin ihmiset, mutta he myös arvostivat luontoa niin paljon, että he mieluummin välttelivät susia kuin tappoivat niitä. Eikä siinä vielä kaikki: eurooppalaiset ihmiset olivat ajaneet saamelaiset pois heidän omilta mailtaan ja alistaneet heidät valtaansa. Saamelaiset olivat siinä mielessä vähän samanlaisia kuin sudet.

Suden saalistajanvaistot heräsivät. Ihminen oli uskaltautunut hyvinkin lähelle huomattuaan, että susi oli nälästä heikkona. Se voisi viimeisillä voimillaan käydä ihmisen kimppuun, ja saada vihdoinkin saalista... mutta se tuntuisi jotenkin väärältä. Selvästikin ihminen luotti häneen, ja olisi jotenkin epärehellistä käydä sen kimppuun. Suden vaistot kuitenkin käskivät saalistamaan...

Oli vaikeaa päättää...

Luku 3:

Sillä välin suuri susilauma lopetteli ateriaansa. Yksi susista valitti alfaurokselle: "On väärin, että se karkoitettu susi näkee nälkää, vaikka on hänen ansiotaan, että saimme tämän poron! Minusta hänet olisi hyväksyttävä takaisin laumaan... eikä pelkästään oikeudenmukaisuuden takia, vaan myös siksi, että laumamme tarvitsee lisää nuoria susia, tai kuolemme kaikki sukupuuttoon!"

"Voit olla oikeassa", alfauros tuumi. Sitten se kuulutti koko laumalle: "Lähtekäämme etsimään karkoitettua sutta, ja ottakaamme hänet takaisin laumaamme!"

Äkkiä metsästä kuului kummallista ääntä... lisää ihmisiä oli tulossa! Tuo saamelainen oli järjestänyt nuorelle sudelle ansan... olisi pitänyt arvata! Kaikki ihmiset ovat läpeensä kieroja! Juuri kun susi oli käymäisillään kimppuun, saamelainen puhui jotain ihmisten omituisella kielellä. Susi ei ymmärtänyt sen puhetta, mutta äänensävy oli kummallisen rauhallinen, aivan kuin he eivät olisikaan vihollisia... äkkiä saamelainen pinkaisi juoksuun kohti lähestyviä ihmisiä. Taas kuului puhetta ihmisten kielellä... ja äkkiä toiset ihmiset alkoivat kävellä pois päin! Susi ymmärsi, että saamelainen oli käskenyt heitä lähtemään... ehkä hän oli puhunut jotain susista, ja toiset olivat pelästyneet ja lähteneet pakoon.

Kuului uhkaavaa murinaa... nuori susi käännähti ympäri ja näki lauman ilmestyneen paikalle pimeästä metsästä. Alfauros katsoi saamelaista vihaisesti, ja sanoi: "Älä pelkää, nuorukainen. Me emme anna tuon ihmisen vahingoittaa sinua."

"Ei!" toinen huudahti. "Hän ei ole niin kuin muut ihmiset. Hän ei halua tappaa susia. Hän on meidän puolellamme!"

Alfauros ei aluksi uskonut nuorta sutta. Selvästikin nälkä oli sekoittanut sen pään, sillä kaikkihan tietävät, että ihmiset ovat pahoja luita ja ytimiään myöten... mutta sitten se näki ihmisen kävelevän hitaasti ja rauhallisesti pois, tekemättä elettäkään susien uhkaamiseksi.

"Ehkä kaikki ihmiset eivät sittenkään ole pahoja", alfauros ajatteli, "mutta kuinka erottaa hyvät pahoista?"

Kaukana etelässä, ihmisten savunkatkuisessa suurkaupungissa, liikemies nimeltä Rauno Nieminen hieroi käsiään yhteen tyytyväisenä.

"Kyllä vain... siitä tulee kaikkien aikojen tuottoisin liiketoimi", hän ajatteli ja katsoi jälleen työpöydälleen levittämäänsä karttaa. "Tuohon tulee ostoskeskus... tuohon luksushotelli... tuohon ravintolaketjuni uusin toimipiste... tuohon toinen ostoskeskus..."

Ovelta kuului koputus. "Sisään!" huusi Nieminen.

Sisään astui pitkä, roteva mies. Hän oli kuuluisa metsästäjä, joka tunnettiin nimellä Sudensurma.

"Onpa hienoa, että pääsitte tulemaan!" Nieminen huudahti. "Olette ehkä kuullut, että suunnittelen rakentavani luksuslomakylän erääseen tiettyyn sijaintiin Pohjolassa... mutta minulla on paha ongelma: alueella elää susia. Nythän on niin, että koko maailmassa on jäljellä enää vain muutamia satoja susia, ja luonnonsuojelujärjestöt pahoittaisivat mielensä, jos ajaisin joukon tämän uhanalaisen lajin edustajia tiehensä väkivaltaisesti." Hän sanoi sanan 'luonnonsuojelujärjestöt' halveksivasti, kuin he olisivat maailman pahimpia rikollisia. "Ymmärrätte varmaan, että minun kannaltani olisi kovin sopivaa, jos näille susille sattuisi jokin valitettava 'onnettomuus', jota ei voida mitenkään yhdistää minuun."

Sudensurma pohti tarjousta hetken. Sitten hän ärähti: "Asia hoituu kyllä. Mutta varoitan teitä: en ole halpa mies."

"Raha ei ole ongelma", Nieminen sanoi, ja avasi täynnä rahaa olevan salkun.

Sudensurma nuolaisi huuliaan ja laskeskeli mielessään, kuinka paljon salkussa oli rahaa: satoja tuhansia, ehkä jopa miljoona euroa. Sitten hän hymyili pirullisesti ja sanoi: "Siinä tapauksessa sudetkaan eivät ole ongelma."

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

Pituuden saat itse päättää, kunhan sitä on mielestäsi tarpeeksi. Yritä käyttää hienoja sanavalintoja. (Ei pakollista mutta tekstiä on silloin mukavampi lukea.)

Vierailija

Oolrait, tästä se lähtee...

LUKU 1: Nälkä

Keltainen täysikuu nousi autioituneen kylän ylle. Kuului susien ulvontaa. Yksikään ihminen ei uskaltautunut lähellekään kylää - ainakaan ilman asetta.

Susilauman johtaja raastoi terävillä hampaillaan lihaa kuolleen poron luiden ympäriltä. Vasta kun se oli lopettanut, seuraavaksi korkea-arvoisin susi sai aloittaa syömisen.

Ilmansaasteiden takia suuri osa jäkälästä oli kuollut, ja porot olivat laihtuneet. Yhdestä porosta ei millään riittänyt syötävää koko laumalle: alempiarvoisemmat jäivät aina ilman.

Kesken ruokailun eräs nuori susi alkoi repiä poronlihaa omaan suuhunsa. Ruokailemassa ollut susi hyökkäsi raivoissaan sen kimppuun ja haavoitti sitä vakavasti. Nuorelle sudelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin luikkia häntä koipien välissä pakoon.

"Mokomatkin..." nuori susi ajatteli. "Kyllä muidenkin pitäisi saada syödäkseen kuin vain johtajasusien... jonain päivänä minä kyllä..."

JATKUU

Sori vähän kankea kerronta, mutta en ole kirjoittanut fiktiota piiiiiiiiiitkään aikaan...

Vierailija

Hyvä kyllä tämä oli. Luku voisi olla pidempi. Voit muokata sitä ja... kuvata enemmän autiota kylää ja susien olinpaikkoja siellä. Itse tuon lukaisin ja odotan innolla muita ehdotuksia 1 lukuun.

Itse postaan pian oman ehdotukseni.

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

Tuun mukaan!

Ehdotukseni:

Luku 1: Elämää täyskuun varjoissa

Täyskuu paistoi keskellä rämeikköä. Se oli satumaista katsottavaa, mikään ei puuttunut...paitsi elämä.

Siellä oli kylmä, huurruttava olo, jonka avulla luulisi, ettei siellä olisi mitään elollista.

Niin lähimaiden ihmiset uskoivat.

Mutta, kun kuu työntyi ulos pilvestään, luikki kolosta yksi susi.

Pian toisiakin meni ja tuli. Lopulta, kun kuu oli täysillään esillä, saattoi kuulla voukunan kalliolla.

Sen jälkeen vanhin meni nuorimmaisen kanssa lipottamaan vettä.

Puumia oli liikkeellä sillä aikaa. Ilman vanhinta penturukka olisi joutunut puumien suuhun.

Ne menivät ylös; kummatkin olivat heikkoja.

Pusikossa iso susi tarkkaili villihevosia.

"Lasken kolmeen. Yksi...Kaksi...Kolme." se sanoi.

Pian olivat sudet raatelemassa hevosia. Varsat ja tammat ne jättivät, sydämmellisiä ne olivat.

Pienin tahtoi tietää, mikä oli 'ihminen'. Vanhempien mukaan he olivat tuhoaijia. Siitä tiedosta olisi pennulle hyötyä tulevaisuudessa.

Pentu alkoi juoda emon maitoa, niin pieni se oli.

Kylä, jossa ne piilottelevat päivisin, on hylätty keskiaikainen kylä.

Siellä oli ihanaa ennen: Ihmiset tanssivat ja lauloivat. Sudetkin saivat tulla mukaan. Mutta silloin tuli rutto. Vähitellen ihmiset alkoivat uskoa, että sudet ovat syöneet rottia ja ne häädettiin sieltä.

Ei se ihmisten hätään auttanut. Vain kourallinen selviytyi ja pakeni.

Sudet ottivat kylän kotipaikakseen, siellä ne olivat iät ja ajat.

Kun aamu sarastaa, sudet luikkivat kylän taloihin.

Luvun loppu

Huom! Saatan muunnella!

Vierailija

TIEDOTUS:

Luku valitaan kun mukana on ainakin 5-7 työtä tai viikko on kulunut edellisen luvun valitsemisesta. (Tässä tapauksessa topicin aloituspäivästä.)

Mukana on jo kaksi työtä. Innokkaasti postaamaan nyt sitä omaa ehdotusta, koska se saattaa päästä lopulliseen tarinaan.

Vierailija

Enpä taida enää viitsiä muunnella tuota ehdotustani... hyvä vaan, jos sitä ei valita, sehän on aika huono... yritän pystyä parempaan kakkosluvussa.

Sinäkö sitten valitset parhaan työn, vai pidetäänkö joku äänestys?

Hyvä topic muuten.

Vierailija

Tuunmukaantuunmukaantuunmukaan!!!!

Täysikuu loisti tummansinisellä yötaivaalla valaisten koko kylän. Miljoonat tähdet loistivat sen ympärillä.

Korkea-arvoisimmat sudet söivät poronlihaa. Niiden jälkeen tulivat keski-arvoisimmat. He järsivät melkein jo kokonaan kalvetun poron lihaa.

Pian poro oli jo kalvettu kokonaan, ja vähä-arvoisimmille susille ei jääneet kuin luut.

Ei mennyt kauaakaan, kun ne olivat ottaneet luut järsittävikseen. Niistäkään ei riittänyt kaikille vähä-arvoisille. Todella monet jäivät ilman. Niillä oli taas tiedossa yö tyhjällä vatsalla.

Joinakin öinä jotkin sudet menivät talojen katoille ulvomaan, tai muuten vain.

Yksi tyhjävatsainen ja laiha susi meni yhdelle kujalle, ja hyppäsi vanhojen roskisten kautta katolle. Se katseli surullisena tummalle yötaivaalle, ja ajatteli:

"Ei tällaisia eri-arvoisuuksia tarvitsisi olla... kaikki voisivat olla saman arvoisia, jolloin kaikille olisi syötävä..." Susi alkoi ulvoa.

Kylän lähellä olevat metsiköt näyttivät satumaisen kauniilta, kun puiden päälle oli satanut kaunis lumikerros, joka loisti kuun valossa.

Silloin metsikössä vaelteli jotain, joka oli juuri karkotettu. Tyhjävatsainen susi, joka oli nälästä vihainen...

Toivottavasti tuo on tarpeeksi hyvä... : )

Muuten, voiko kirjoittaa sama henkilö samaa lukua kahdesti?

-Saikku

Vierailija

Eli saiko tässä panna omia ehdotuksiaan? Jos sai, niin tässä tulee omani lukuun 1.

Kuu loitsi taivaalla ylhäisessä yksinäisyydessään. Se valaisi juuri ja juuri kapean metsätien, jota eräs henkensä kaupalla pakeneva eläin pakeni. Poro. Tällä eläimellä oli hätä. Susi, tuo yön saalistaja, jahtasi sitä. Poro juoksi minkä kintuistaan pääsi. Mutta ei auttanut, susi oli liian nopea. Poro lyyhistyi kuolleena ja verisenä maahan. Muu susilauma saapui paikalle. Lauman alfauros tutki saalista ja kävi pian sen kimppuun. Alfanaaras seurasi perässä.

Poro oli laiha, eikä siitä riittänyt ruokaa edes kymmenessosalle laumaa. Ilmansaasteet olivat tuhonneet suuren osan metsän jäkälästä, jota porot söivät. Näin myöskään susille ei jäänyt ruokaa. Kun ylempiarvoiset sudet olivat syöneet, oli alempien vuoro. Vain läpeensä kaluttuja luita oli jäljellä. Susiemo yritti etsiä pienille poikasilleen jotain syötävää. Ei auttanut, lihaa ei enää ollut. Nääntyneet poikaset kalusivat luita. Ne eivät täyttäisi niiden nälkäisiä vatsoja. Yksi pennuista tuupertui koulleena maahan. Jos ruokaa ei saataisi, näin kävisi pian koko laumalle. Ja lauman tasa-arvo oli muutenkin kehno. Alfaperhe sai kyllä vatsansa täyteen, mutta muille ei jätetty mitään. Kenen syytä tämä nälänhätä oli? Ihmisen.

Okei, siinä on oma versioni... Muttei tietenkään koko luvusta, tuohan olisi aivan liian lyhyt!

-Kia K.

Vierailija

Vastailen nyt edellisten kysymyksiin.

Saikku, Voit kirjoittaa vain yhden ehdotuksen ja muunnella sitä.

Valitsen puolueettomasti mielestäni parhaan työn. Otan huomioon ainakin seuraavat asiat: Kiinnostavuus, sanavalinnat, luovuus, Pysyminen asian ytimessä.

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Mukaan minäkin...

Yö oli hyvin kylmä. Täysikuu paistoi taivaalla, luoden aavemaisia varjoja kaikkialle minne sen säteet ylsivät. Nuori naarassusi hiipi varovaisesti rapistuneen betoniparakin viertä pysyen tarkasti varjossa. Se värähti kun jäinen ilmavirta pörrötti sen lumenvalkeaa turkkia. Susi huomasi lähestyvän urossuden, ja luikahti läheiselle kujalle. Sudella oli nälkä. Oli talvi, joten riistaa oli vähän. Kukaan ihminen ei ollut uskaltautunut vuosi kausiin lähellekkään "susikylää", kuten sitä yleisesti nimitettiin. Susi katsoi piilosta kuika lauman alfapari alkoi kylmänkangistamin jäsenin repimään lihaa saalistamastaan eläimestä. Naaras tunsi pienen kateuden pistoksen sivällä sisimässään. Alfaparilla olisi aina taattu ruoan saanti. He olivat kaikkein ylimpänä. Seuraavaksi paikalle saapui Beta, joka alkoi innokkaasti repimään itselleen paloja saaliista. Nuori susinaaras ei ollut kovin korkealla lauman arvojärjestyksessä. Hänen elämänsä oli usein vaikeaa. Ei ollut ruokaa, ja ihmisten uhka leijui kokoajan ilmassa Naaras pörhisti karvojaan ja katosi varjoihin. Se nousi läheiselle kivelle ja aloitti surullisen ulinan.

Tuossa oli nyt jonkilainen aloitus, jota luultavasti jatkan.

Vierailija

Tarina-addiktina tulen ehdottomasti mukaan. Katsotaan mitä irtoaa : )

Sysimusta hahmo hiipi pahaa aavistamattoman naarashirven taakse, valmiina ponkaisemaan hirven selkään. Susi jännitti lihaksensa ja iski avuttomaan naarashirveen kiinni antamatta sille mahdollisuutta paeta. Susi painoi kyntensä yhä syvemmälle hirven lapaan, saaden sen hengityksen käymään raskaaksi. Toinen susi auttoi käymällä kiinni hirven kurkkuun. Hirvi lyhistyi maahan, eikä tämän jälkeen enää liikkunut.

Suuri mustakarvainen uros repi hirven kyljestä palan ja lähti nautiskelemaan sitä puun alle. Hirvet eivät olleet yleisiä saaliita, joten siitä oli nautittava. Lauma oli pahassa jamassa, kun ruokaa ei ollut tarpeeksi. Monet olivat kuolleet jo nälänhätään. Uroksen oma pentu oli yksi kuolonuhreista.

Lihapalan syötyään uros käveli kielekkeelle, josta näkyi aina ihmisten asuinpaikalle saakka. Sudet eivät tienneet näistä kahdella jalalla kävelevistä paljoakaan, mutta niiden koneet olivat vieneet monet lauman sudet ylös taivaan hampaiksi, kuten sudet itse tapasivat sanoa. Yksi oli ollut uroksen hyvistä ystävistä, joka oli ollut sen kanssa aina pentuajoista lähtien.

Uros ulvahti surumielisesti. Ulvaisu kaikui monta kertaa, jonka jälkeen susi kääntyi takaisiin kylään. Se ei tiennyt mitään tulevasta uhasta, mutta se tiesi, ettei selviäisi enää pitkään samanlaista nälänhätää.

>XRoke>

Vierailija

Tässähän on 6 upeaa työtä. Valinta tapahtuu varmaankin tänään. Viimehetken fixailuja saa tehdä, ja yksi työ ehtisi vielä mukaan.

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä minun ehdotus:

On metsässä keskiyöllä täysin rauhallista.

Vanhassa kylässä poro pakenee.

Alfauros, susien johtaja sitä jahtaa.

Pian on susilla herkuttelua.

-Kyllä minä sinut kiinni saan!Alfauros sanoi(susien kielellä)

Sitten alfauros sai poron kiinni.

-Tulkaa ulos!Sain poron kiinni!Alfauros huusi.

Sitten kylän taloista alkoi tulla ulos suuri lauma susia jotka menivät syömään.

-Noniin, nytten syömään!Korkea-arvoisimmat ensin.Alfauros huusi

-Meidän täytyy saada paljon ruokaa ja ennen kaikkea, puolustaa kylää ihmisiltä.Alfauros sanoi

-Mitä ihmiset ovat?Kysyi joku lauman nuorista.

-Ihmiset ovat julmia tappajioita jotka eivät tapa pelkästään syödäkseen vaan myös tappavat huvikseen.Alfauros sanoi.

-Ne ovat kamalia petoja!Joku huusi.

-olen kuullut että he aikovat tuhota metsän!Joku muu huusi.

Toivottavasti ei ole liian lyhyt.Päätin aloittaa tämän pienellä laululla.

Vierailija

Nyt on valittu luku 1. Kia K:n oli valintani. Oli vaikea päättää, xx-roopekeräilijän ja Kia K:n välillä mutta Kia vei voiton.

Nyt luvun 2 kirjoitus alkaa. Toivotan kaikille mukavia kirjoitushetkiä ja toivon että tulosta tulee. Luvun tulee tukea myös edellistä lukua.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat