Don Rosan kootut kirjastoissa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, että olisikohan noita tulossa kirjastoihin, kun ei itse pysty hankkimaan hinnan takia.

Kommentit (12)

Vierailija

En usko, kun jo aikaisemmin ilmestyneet Carl Barksin kootutkaan eivät kirjaston hyllyille ilmestyneet.

~Spekkis, magic ninetynine~

Vierailija

Lainaus:
Spekkis: En usko...
Itse ainakin uskon, luulen ja tiedän että kyllä ne kirjastoihin tulevat. Lähikirjastossa on muitakin Barksin ja Rosan kirjoja joten miksei tämä ilmesty. Ja jos ei tule kirjastoissa voi yleensä toivoa kirjoja.

-Cloude, upin the sky-

//Pyydän kirjastoa tilaamaan.

Vierailija

Ei tule Rosan kootut kirjastoihin.

Lainaus donrosankootut.fi:

Rajoitettu painos

Don Rosan kootut -kirjasarjan ainutlaatuisuutta ja arvokkuutta korostaa se, että teossarjan painosmäärä määräytyy sarjan tilaajamäärän pohjalta. Kun painosmäärä on lyöty lukkoon loppuvuodesta 2011, ei Don Rosan kootut -kirjasarjasta enää koskaan oteta uusintapainoksia. Vain tilaamalla teossarjan voit varmistaa, että saat sen itsellesi. Kirjakaupoista et näitä arvoteoksia löydä.

Eli näitä painetaan tasan se määrä, kuinka paljon tilaajia niille tulee. Ja jos ei kirjakaupasta niitä löydä, niin ei kyllä kirjastoistakaan.

:KK:

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Lainaus:
Kuparikukkulan Kuningas:

Eli näitä painetaan tasan se määrä, kuinka paljon tilaajia niille tulee. Ja jos ei kirjakaupasta niitä löydä, niin ei kyllä kirjastoistakaan.


Ei se kyllä ihan noin mene. Kirjakaupat eivät saa tilata Don Rosan koottuja jälleenmyyntiin, mutta kirjastot saavat tilata niitä lainattavaksi. Mutta voin kertoa etteivät kirjastot kyllä sitä tee. :'D

Vierailija

Samaiset sarjathan löytyvät, kuitenkin jo aikaisemmista kirjoista. Tavallaan turha tuo Kootut, mutta olisihan se ihan mukava lisä tuonne hyllyyn, mutta maksaa vaan niin paljon, etten kyseistä sarjaa tule ostamaan. Ja onhan siinä tietenkin, jotain muuta ekstraa.

Vierailija

Don Rosan kootut Kuparikukkulan Kuningas: - Ei tule Rosan kootut kirjastoihin. Lainaus donrosankootut.fi: Rajoitettu painos Don Rosan kootut -kirjasarjan ainutlaatuisuutta ja arvokkuutta korostaa se, että teossarjan painosmäärä määräytyy sarjan tilaajamäärän pohjalta. Kun painosmäärä on lyöty lukkoon loppuvuodesta 2011, ei Don Rosan kootut -kirjasarjasta enää koskaan oteta uusintapainoksia. Vain tilaamalla teossarjan voit varmistaa, että saat sen itsellesi. Kirjakaupoista et näitä arvoteoksia löydä. Eli näitä painetaan tasan se määrä, kuinka paljon tilaajia niille tulee. Ja jos ei kirjakaupasta niitä löydä, niin ei kyllä kirjastoistakaan

-kynä-

Vierailija

Ei tule!Ei se rahasta kiinni ole!Don Rosan kootut, tulee olemaan keräily esine.Jokainen osa, pitää tilata osissa.Koko kirjasarja ei tule ilmestymään kauppoihinkaan, se lisää teoksen arvokkuutta.Jossain vaiheessa siitä tulee varmasti keräiluharvinaisuus, koska se on myynnissä vain rajoitetun ajan!

~Aksu~

Vierailija

Kirjastot voisivat sarjaa tilata, mutta kuten SuperÄijä mainitsikin: ne siellä eivät todellakaan tee sitä! Miettikää, miten iso tappio kirjastolle on, kun joku pölvästi turmelee kirjan lukukelvottomaksi!

Totta, kirjoita maksetaan myöhemmin jota triplasti sen, mitä se on joskus maksanut, koska niitä on rajoitettu painos. Ostaja pääsee voitolle, jos myy ne! (Mutta jos saisin, myisinkö? En kai, ainakaan pariinkymmeneenvuoteen!)

-Kia K.

Vierailija

Lainaus:
Don Rosan kootut kirjastoissa

Kia K - 07.10.11 07:44 (ID 831070) Kirjastot voisivat sarjaa tilata, mutta kuten SuperÄijä mainitsikin: ne siellä eivät todellakaan tee sitä! Miettikää, miten iso tappio kirjastolle on, kun joku pölvästi turmelee kirjan lukukelvottomaksi! Totta, kirjoita maksetaan myöhemmin jota triplasti sen, mitä se on joskus maksanut, koska niitä on rajoitettu painos. Ostaja pääsee voitolle, jos myy ne! (Mutta jos saisin, myisinkö? En kai, ainakaan pariinkymmeneenvuoteen!) -Kia K.

Samaa mieltä Kia K ja SuperÄijän kanssa. Kun joku ääliö lainaa sellaisen kirjan nii siinä ei olöe varmaan jäljellä kuin muutama sivunen... Eli kirjasto jäisi siitä Tappiolle.

-Markus Ankka, aina vain hyvää-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat